SENKI SE ÁLLITOTTA, HOGY VALAKI A FOGLALKOZÁSA MIATT ÉR KEVESEBBET VAGY TÖBBET!!!
A viselkedésről van szó!!! Egy felnőtt embernek el kell fogadni, hogy nem mindenütt viselkedhet egyformán, mert ami egyik helyen normális, a másik helyen bunkó!!!
Hihetetlen, hogy nem fogod fel! :(
Veg. Ezt despilnek mondtam és viccből. Ha esetleg nem vetted volna észre a smájlit.
Jó lenne, ha lenyugodnál, mert már kezdek berágni.
Ebből semmi sincs, amivel egyet érthetnék... Egyébként meg ott nem találsz senkit, aki bárkit is a háta mögött kipletykálna. Sajnállak, ha nem birsz elképzelni olyan helyet, ahol valaki nem ir ordenáré módon, hanem kulturálja magát...
Mondtam én ilyet? Mikor? MONDTAM ÉN, HOGY ŐK TUTIRA KIPLETYKÁLJÁK EGYMÁST?
És eléggé érdekes elképzelésed van a természetes viselkedésről... Mifelénk ezt a fajta természetességet (mindenki le van szarva, ha akarok az asztalra köpök) ha jó napjuk van, ugy értékelik: "ennek se volt gyerekszobájuk!" ha rossz napjuk van, akkor proszto: "micsoda bunko!"
Azt se mondtam. TE TELJESEN FÉLREÉRTESZ ENGEM! Aki néha félévente esetleg jól lebazmegezi azt, aki szemét volt vele, azt ne nevezd lécci bunkónak.
És még csodálok, ha nem értékelik a "humorod"
Lényeg, hogy nekem tetszik. :)
Remélem sose kerülök veled egy étterembe, mert elmegy az étvágyam :(
Miből jutottál erre a következtetésre?
Őszintén utálom, ha valaki képtelen felfogni a máshogy gondolkodást :(
Én is.
14 éves kor után nem egészséges utálkozni a világon...
Miért? Ki utálkozik a világon? Ezt úgy mondtad, mintha én OLYAN lennék...
Ha akarod nevezz prüdnek, bár ha utána olvasol, tudatod, hogy őszinte ember vagyok.
Mondtam, hogy prűd vagy?
Istenem, miért reagál itt mindenki mindent túl? :((
SENKI SE ÁLLITOTTA, HOGY VALAKI A FOGLALKOZÁSA MIATT ÉR KEVESEBBET VAGY TÖBBET!!!
A viselkedésről van szó!!! Egy felnőtt embernek el kell fogadni, hogy nem mindenütt viselkedhet egyformán, mert ami egyik helyen normális, a másik helyen bunkó!!!
Ebből semmi sincs, amivel egyet érthetnék... Egyébként meg ott nem találsz senkit, aki bárkit is a háta mögött kipletykálna. Sajnállak, ha nem birsz elképzelni olyan helyet, ahol valaki nem ir ordenáré módon, hanem kulturálja magát...
És eléggé érdekes elképzelésed van a természetes viselkedésről... Mifelénk ezt a fajta természetességet (mindenki le van szarva, ha akarok az asztalra köpök) ha jó napjuk van, ugy értékelik: "ennek se volt gyerekszobájuk!" ha rossz napjuk van, akkor proszto: "micsoda bunko!"
Egyébként azt mondtam, hogy nem bazzegelünk a kulturában. Annak van egy külön topikja. És még csodálok, ha nem értékelik a "humorod" :( Remélem sose kerülök veled egy étterembe, mert elmegy az étvágyam :( Ha akarod nevezz prüdnek, bár ha utána olvasol, tudatod, hogy őszinte ember vagyok. Őszintén utálom, ha valaki képtelen felfogni a máshogy gondolkodást :( 14 éves kor után nem egészséges utálkozni a világon...
Ott senki se prűd, és őszinték.
De hova vezet az, ha minden topikban ugyanugy ugyanarról beszélsz??? A topikok mások. Nem bazzegelek a kulturában (pardon! azóta kiüztek minket, már sci-fi és fantasy), lazán beszélek bármiről mondjuk egy szextopikban, de a magázós topikban magázódok...
TE tényleg vazzegeltél a kultúrában? :))
Az osztályon felüli étteremben nem eszed kézzel a rizi-bizit,
Én igen. :)) Meg egyébként is az osztályon felüli éttermek attól "osztályon felüliek", hogy k*rva drágák és kinyalják a s*ggedet. :)) Amúgy a általában a sarki kifőzdében jobb kaja van. :DD
Ez nem prüdség és nem őszintétlenség!
Dehogynem. :))
Egyébként nemsemmi látni mikor mucusuzol egy 40es katolikus lányiskolai magyartanárnőt :-DDDDD
És? Attól, hogy én nem vagyok egy 40-es, katolikus lányiskolai magyartanárnő, attól én még nem vagyok rosszabb ember nála! :DD Én ált. nem szoktam rondán beszélni, de aki 100 szóból egy vazzegelést a szívére vesz, hát az egy: %ˇ%!/%+ß : :DDD Ki kéne tenni egy táblát, hogy Nem csak a 40-es katolikus lányiskolai magyartanárnőké a világ . :DD
Sokféle ember van, és oda azok irnak, akik folyamatos szex, káromkodás és disznó viccek nélkül akarnak irni...
Mi bajuk a szex-szel? Erre inkább nem moddok semmit, mert nagyon durva lenne... :) Mondtam én valaha is disznóviccet ? :) Mi azon a disznó, hogy a seggében van a répa ?
Nézd Veg én a természetességet szeretem és utálom, ha valaki túl pedáns, mesterkélt. Utálom a kispolgári álerkölcsöt. Lehet, hogy utálja a disznóvicceket, utálja a szexet, de a háta mögött kipletykálja a barátnőjét vagy utálja azokat, akik más vallásúak.
Ott senki se prűd, és őszinték.
De hova vezet az, ha minden topikban ugyanugy ugyanarról beszélsz??? A topikok mások. Nem bazzegelek a kulturában (pardon! azóta kiüztek minket, már sci-fi és fantasy), lazán beszélek bármiről mondjuk egy szextopikban, de a magázós topikban magázódok... Ettől nem vagyok se hazug, se prüd!
Az osztályon felüli étteremben nem eszed kézzel a rizi-bizit, és a kifőzdében nem kifogásolod az ezüst evőeszköz hiányát. Ez nem prüdség és nem őszintétlenség! Ez viselkedéskultura... Ezt el kell fogadni, és vagy érdekel utána is, és odamész, vagy nem...
Egyébként nemsemmi látni mikor mucusuzol egy 40es katolikus lányiskolai magyartanárnőt :-DDDDD (a pontos sulit nem tudom, de hát...) Utána meg nem érted, mi a baja a vicceddel... Sokféle ember van, és oda azok irnak, akik folyamatos szex, káromkodás és disznó viccek nélkül akarnak irni... Ami szerintem nem baj :-DDD