először is Köszönöm a segítségedet az eBay-es ügyben :-)
nem szívesen cserélném le én se, zajosabbak, ahhoz képest viszont hogy orosz elég meglepően jók :)))
sokszori hallgatás? nálam szó sem lehet róla :D, igazándiból meghallgatom őket max 5x, és kész mindaddig amíg meg nem jelenik egy új jobb technika digizésre (úgymint jobb tű, korrektor, digitalizáló, javító szoftverek terén), mert bizony esküszöm, hogy ez is jobb a CD-től...DVD Audionak írom őket ki :D...így már bármennyiszer meghallgathatom, amit hiányolok ilyenkor az a mechanikai látvány élvezete :(((
bevallom ritkán ezért felteszek egy lemezt, kb. 2-3 havonta egyet, de sohasem un. azt, így megoldható, hogy egy évben mindegyik max. 1x legyen meghallgatva :)))
én azért nem cserélném le az angol nyomásokat, tapasztalatom szerint a sokszori hallgatást jobban bírják... egyébként ha lap akkor vinyl, nem bakelit :)
egy argentin ismerősömnek felraktam yousenditre A Tribute to The Cure - 15 Imaginary Songs albumot. Hivatalos kiadvány, nem teszem be linket a fórumba, ha kell még valakinek küldjön mailt
Az a legviccesebb az egészben, hogy le vannak fordítva még a számcímek is rajta :DD, egyébként elég jó nyomatok, általában sokkal mélyebb barázdával, ami lehetővé teszi, hogy 'ekével' is le lehessen játszani, és vastagabb bakelitlapból készültek. A borítók meg általában nagyon gyengék.
Köszönöm gyors válaszodat pont ilyenre számítottam, és teljesen egyet is értek vele, és love cat-tel ezt már letárgyaltuk, igazándiból pont a segítségedre lenne szükségem, de ezt majd tovább mailben, ha lehet...előre is Köszönöm :)))
tényleg nem szivesen vállalkozom rá, több (racionális) okból.
- a licitálás jellege miatt nehézkes nyomon követni épp hol áll a licit, mennyit adnál még érte; - nem tudok felelősséget vállalni arra, hogy az áru pont olyan minőségű-e amit szeretnél; - továbbpostázás miatt többe kerül, ráadásul itthon (Magyar Posta!!!), ez vinyil esetén lehet gáz; - igazán olcsó és biztonságos a meglevő számla+kártya mellé webkártyát csináltatni (500 ft/év) - CIB, K&H, OTP. Én előbbit használom és segítek hogyan rendeld meg illetve hogy nyiss (ingyenes) paypal accountot (alapfokú angol nyelvtudás szükségeltetik, de Cure-rajongóknál ez úgyis alap).
Természetesen ha valamit nagy tételben egyszerűbb megvenni, és elosztható, akkor nem zárkózom el előle a későbbiekben.
a hang teljes egészében kicserélve a lossless audio hangra EQ korrekcióval, stereoban, a video klippek pedig hozzá vannak szinkronizálva, és vágva :)
a másik verziót nem ismerem, sajnos.
és még így is van benne kicsi hiba, mert a lossless audiót és a 4 kamerányi forrást összegezve kiderült, hogy még így is - a lossless audióból hiányzik 18mp azt hiszem az Us or Them-nél vagy a Signal to Noise-nál - a 4 kamerányi anyagból is kiderült, összevetve a hanggal, hogy durván 4 percnyi anyag egyiken sem szerepel. vagy az eget veszi éppen. itt más trükkel oldottam meg a pótlást (photo slideshow)
illetve nekem át kellett forgatnom a DVD-ket újra vágható alapanyaggá, majd újra DVD-be, így kissé kockásabb lett, de TV-n nem látszik, igazán csak monitoron látszik.
(ne keressetek, az anyag terjesztési joga Lovecat-é)