Keresés

Részletes keresés

WiseConsin Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1049
Kedves Parser!

$10,000-ret nem is, azert gondolkodtam egy iranyban, az viszont kepes lettem volna kifizetni, kicsit orult vagyok a repulesert.

WiseConsin

Előzmény: Törölt nick (1048)
opera Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1047
Kedves Wise Consin!!

Természetes a reagálásod,együttérzek Veled.

De ha ide -oda utazunk -hátha megusszuk.Nem minden nap történnek ilyen tragédiák.

Én például csak álmomban ültem,ill közlekedtem repülőgépen.

A hetedik érzékünk valószinü,-hogy jól müködik.

Én nagyon tisztelem a fiatal Kenedy édesanyját,-aki előre féltette a fiát attól,-ami később bekövetkezett.../bár Ő ezt nem élte meg/
Csak arra gondolj-hogy ismerőseid közül hányan tették meg ezt az utat,-és tulélték!!!

Az életben mi magunk döntünk sorsunkról,-és kockáztatunk is egyben.
Minden jót: Opera

WiseConsin Creative Commons License 2000.07.25 0 1 1046
Udv mindenkinek!

Tudom hogy nem ide tartozik, de rettenetesen le vagyok sujtva. Mindig arra vagytam, hogy egyszer osszegyujtok eleg penzt hogy a Concorde-dal repuljek at Europaba. Tegnap elhataroztam hogy ha nem is tudok oda-vissza utat fizetni, legalabb egyik iranyba azzal repulok, es kertem is ajanlatot a British Airways-tol. Most pedig dobbenetes kepeket latok a tv-ben, a Parizsbol indulo gep nemsokkal felszallas utan lezuhant es felrobbant, mindenki meghalt... Egy legendaval kevesebb ismet... Bocsanat hogy nem ide illo a hozzaszolas de nem tudtam magamban tartani.

WiseConsin

opera Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1045
Kedves Mumu és Tibor Arató!

Az ismerőseim közül sokan elmentek szerencsét próbálni rokoni meghivásra.

Szerintetek egy 5o-54 éves korú félévszázados
nőnek jót tesz-e a takarítói munka?

Mert a legjobb barátnőm most félév itthontartózkodás után -szeptemberben ujból kimegy-Kanadába rokonokhoz,és ha lehet biztos dolgozni fog. Örömmel megy ki.
Üdv.: Opera

Tibor Arato Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1044
Bocsanat elgepeltem NAGYPENZESEK...

Sok vicc volt Clinton-rol az elmult evekben, de latom, hogy David Letterman meg J Leno elkezdte mart Bush-al. Bush-nak fogalma sincs a kulpolitikarol. Persze valaki majd megtanitja, talan a faterja az Oreg Bush.

Timur, sajnalom, hogy nem voltam pontos a Km-ben.

Tibor Arato Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1043
Van egy kerdesem hozzad Simon Andris; Ha te nem vagy Allampolgar minek erdekel teged Bush???

Eggyik nap halgattam Galph Nader beszedet es nagyon sok mindenben eggyet ertek vele.
Tob esze van a Green Party jeloltnek mint Bush-nak meg Al Gore-nak.

Ross Perot Reform Party-ja nem sokra megy mert Pat Buchanan-t valasztottak meg elnok jelotnek.
Azt mondjak rola, hogy fasiszta modon gondolkozik.

Minden esetre en azt mondom, hogy a "Democracy" bajban van, ha a NGYPENZESEK uralkodnak Americaban.
"Gavernment by the people" HA HA ha ha.......

Előzmény: sercli (1041)
Mumu Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1042
Nagyon orulok Neked sercli,Isten hozott.Alabamabol Te lehetsz egyedul meg itt es ez nagyon jo hogy az USA egy Nekunk exotikus helyerol(ertem a pestieket)irhatsz majd ,mas szogbol.Ha akarsz szamlj vbe Magasdrol annyit amenyit jonak latsz.Magyar sorsok,utak,Te es az integracio .Olellek.
sercli Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1041
Alabama
You've got the weight on your shoulders
That's breaking your back

Alabama
You got the rest of the union
To help you out

What's going wrong ?

(Neil Young, Harvest)

Naszoval epp erre jartam es reggel olvastam
az egyik helyi lapban, hogy Gore ide sem tolta
a kepet, Alabama le van ejtve reszerol...bezzeg
Bush itt jart 23-an.
Lehet, hogy en vagyok az egyetlen aki alabamabol
ir, de itt Bush a tuti nyero.
Mellesleg eleg nehez megemeszteni (nekem) azt a
tenyt hogy ez az allam az USA egyik (ha nem A)
legszegenyebb allama....lasd a fenti sorokat
Neil Youngtol.

sercli, Auburnbol

Mumu Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1040
Kedves jo estet,nem alakulunk at politikai foruma,a kerdesem provokalt egy ilyen beszelgetest is,hiszen a valasztas aktualis,ez is benne van a kint elok eleteben es a mi erdeklodesunk koreben.Az itteni veteranok mar mindenrol szot ertenek,nem lesz osszecsapas talan egy kis nezetelteres igen,de ez belefer a mi hatarmezsgyes elkepzelesunknek Amerikarol.Ne felejtsd el ide amerikaiva valt magyarok,magyar emigransok akik meg a ket vilag kozott elnek,oda sietok,turistak,erdeklodok es olyanok akik innen szeretnenek kepet csinalnmi arrol mi is a tobbieknek Amerika ,akik talan angolul sem beszelnek,irnak ide vagy csak olvasnak minket.Kaleidoszkop,minden belefer.
Jó estét Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1039
:-)) atalukulunk politika forumma? :-))
Y3K Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1038
Ja, de o legalabb visszaadja annak a dolgozott erte... (lasd taxcut). A demokratak meg odaadjak az ingyeneloknek...
Előzmény: WiseConsin (1035)
Timur Creative Commons License 2000.07.25 0 1 1037
65Mi/H= 104Km/H
Előzmény: Tibor Arato (1028)
WiseConsin Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1036
Csak morgok itt 1000-rel :))))) Hajra mindenki!!!
Előzmény: Y3K (1034)
WiseConsin Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1035
Kedves Y3K!

Legalabb nem lesz gond a koltsegvetesi tobblettel... Hamar eltuntetik ezek az ugyes texasi fiuk...

Udv,

WiseConsin

Előzmény: Y3K (1034)
Y3K Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1034
Hosszu merlegeles utan ugy dontottem hogy en jobban jarok George W.-val. (Hacsak nincs valami nagyon rosz alelnok valasztasa....)
Kulonben is altalaban a republikanusokkal szimpatizalok. A Gore nekem nagyon "Dan Quayle"-esnek tunik. Megaztan nalam nagyon eluszott az egesz Clinton garda (a Gore-ral egyutt) a szemtelen hazudozasokkal.
Előzmény: Jó estét (1033)
Jó estét Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1033
nekem oszt nyolc :-))

Y3K te Bushos vagy?

Előzmény: Y3K (1025)
WiseConsin Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1032
Watch your language please...
Előzmény: ET loves LSD (1029)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.07.24 0 1 1031
WE DON'T USE BAD LANGUAGE HERE !!!!
Előzmény: ET loves LSD (1029)
Mumu Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1030
Kedves Tiborom,legalabb nalatok ha elfogjak a sebeseg orultjeit bilincsbe viszik el(nem tudom mindig igy?) de itt szabadon mennek az idegenek foloeg ha keves a rendor nagyobb sebesegel is(mi megyunk a legtobbszor 14o-el es lehagynak va legtobben)de ez a becsi autostradan.
Kedves ET ,kerlek ha lehet ne csak angolul irjal,idezel,mert sokan olvasnak bennunket akik nem beszelik az angolt.Ha lehet forditsd le.Olyanok is erdeklodnek a topic irant akik soha nem fognak oda utazni,de szamon tartjak a kulonbozo velemenyeket..Koszonom,Isten hozott.
ET loves LSD Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1029
Fuck Columbus, he was lost, Mickey Mouse needs speed
Uncle Sam spoon fed on crack, ET loves LSD
Diet Coke head Barbie dreams of sex and God in jeans
With friendly fire Arnie pumps PR for the media war machine

Forget Columbus, lost your culture

Every dollar, family moral, in Cosby we trust
Sesame Street, kids with toys bought from Guns `R' Us
Have a nice day in Hell today, white hot concrete screams
Reality is living your life to fulfil your dreams

Tibor Arato Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1028
Roanoke-tol olyan 6 oras ut Norfolk; Utkozben betartottam a hivatalossan megengedet sebesseget, ami 65 Mi/Hr ez megfelel 85 Km/Hr nak. Ezzel azt akarom mondani,hogy ha en a megengedet sebesseggel halladok, masok ugy elmennek mellettem mint ha en egy helyben allnek.
Szoval naprol -napra veszelyeseb az orszagut, mert mindenki siet valahova es nemelyik nem er oda. Az allandoan novekedo teher forgalom is az ember idegeire megy. Nem szeretem ha egy nagy teher auto (minek hivjak Magyarul azokat, Kamion)
kozvetlen nehany neterre van mogottem, mert tudom, hogy a sulyanal fogva nem tud hamar megallni es ossze lapithat. Ilyenkor kenytelen vagyok ralepni, hogy elmenjek az utjabol 120-al, ami ugyan csak veszelyes.
Előzmény: Mumu (1024)
Mumu Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1027
Meg jobban egy SS torrol olvasva:Recht und Ordnung.
Be kell vallanom ha nem is szeretem ezt a jelszot(bar lattam a tort rendes emberek birtokan is) de a rendet es torvenytiszetletett szeretem.De milyen aron?Es foleg milyen mas celbol?
Mumu Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1026
Ordnung und Gesetz.Ordem et Progresso.Jaj,de uj.
Y3K Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1025
"Bush for lawn ornament"

how about this one: :)

"Gore for firewood..."

:)

Előzmény: Jó estét (1023)
Mumu Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1024
Tiborom,feltem hogy azert irod a halalkozeli elmenyben amit irsz mert vaklahogy involvalva(bekerult )voltal es Neked is lett ott valami emleked.,de jo hogy jol erezeted Magad a kis szabadsag alatt.
Kedves Opera,orolunk Neked itt.A topic nem csak azzoke akik ott laknak,latogatnak vagy turistakenet voltak,hanem olyenoknak mint Te is aki ide irhatja a kerdeseit,kritikajat vagy egyszeruen ereseit az USA-val szemben.
Kedves Timur,errol hamar meggyozodhetunk,jon november keddje.
Kedves jo estet,Neked is azt mobndom bar osztom aprognozist.Mint teljesen semleges aki nem is valaszt,Gore-t varom gyoztesnek. innen messzirol csak ethikai etalon(mertek)-om van.
Jó estét Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1023
Itt Massachusettsben Gore magasan veri Bush-t, talan mert az (egyik) alelnokjelolt a Mass.-i kormanyzo...
Kedvenc matricam a Bush for lawn ornament feliratu, egy csomo ilyen van errefele :-)
www.gallup.hu-n vannak kutatasok
Előzmény: Timur (1022)
Timur Creative Commons License 2000.07.24 0 0 1022
Igen kozeliti. Most utazott Texasba hogy ott is verje a dobot. Igy persze mar eleg kozel kerult
Bushoz az biztos, mert mint tudod Bush a Kormanyzo ott. De kulomben....
Előzmény: Mumu (1019)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.07.23 0 0 1021
Latom uj tagok is vannak.
Nehany napra lementunk Norfolk-ban, szeretek gyonyorkodni a hatalmas csatahajokban, anyahajokban a Chesapeake Bay ill. obolben. Seta- hajoval belehet utazni az egesz oblot. A vilag minden tajarol erkeznek ide hatalmas szalito hajok is. En mikor a hajogyarban dolgoztam Ujpesten 1100 tonnas szalito hajokat epitettunk a Ruszkiknak jovatetelben. Most ahogy latom ezeket a hatalmas hajokat, amit mi epitettunk diohejnak latszananak ezek mellet.
Mumu most ido multaval, boztos jobban van mart a szemed. Irogatni is van mart kedved.
Mart kezd a politika unalmas lenni, pedig mast nem is fogunk hallani, latni, a valasztasokig.
opera Creative Commons License 2000.07.23 0 0 1020
Kedves M U M U !

Kösz a válaszod,-egy kicsit még uj vagyok a neten,
minden esetre nagyon tettszenenek a -topicjaid,-mindenkihez van megértő szavad,-még jobban átolvasom.. a témákat.

Mi nekem Amerika,-sokat tudok róla,-de mivel személyesen nem voltam ott,-igy saját tapasztatból nem ismerem./Ezen a topicon keresztül,-ugy érzem tájokozottabb leszek,-van pótolni valóm,mert ez alatt a rövid idő alatt nem mindenbe tudtam beleolvasni./ Jó egészséget!!

Üdv.: Opera

Mumu Creative Commons License 2000.07.23 0 0 1019
Ugy hallom Gore kozeliti Busht...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!