Ne érzékenyülj el, egy bartell kapcsán megkérdeztem a támogatást, ennyit ígértek három hónapra, de szerintem már elmúlt, de hála istennek fent hagyták. Nem nagy valami, bár így egyedüliként nem mutat rosszul. Reméljük sok százan nézik majd ezt a keresőt és meglátják a jobb oldalon! Egyébként még pár helyre felkerült, mint pl. a szoljon.hu-ra is szintén jobb oldalt alul a főoldalon! ... stb.
Az az igasság hogy eddig kellet volna hogy a csapat szépen játszon és nyerje a meccseket most viszon már csak egy dolog számít mégpedig az hogy nyerjünk a többi mind mellékes ....edzés kell és más már nem nagyon....
Van valami olyan mondás hogy a részvétel a fontos de szerintem már az elmúlt szezonokban elég sokszor elmondhattuk ezt de már igazán megfordíthatnánk...vagy Ti nem így gondoljátok....a győzelem a fontos!!
A rájátszásban vagyunk...de ha nem nyerjük meg a szezont akkor nem ért semmit ez az alapszakasz...szóval most induljon egy új periodus a csapat életében a győzelmi periodus és legyen hasonló szép emlékünk ha majd visszagondolunk....
A múltat tisztelni kell de belőlle nem lehet megélni...új embereket kell szerezni mert kevesen vagyunk...Valami toborzó hadjáratot kéne indítani miútán a Div2 döntőt behúztuk:)))
Ez a szombati rendezvény plakátja. Nem tudom honnan szedték a csoportképet de sok szép emléket ébreszt bennem. Akkor is tele voltunk egyéniségekkel de csapatként dolgoztunk meg mindenért. Valszeg az öcsémnek nincsenek jó emlékei erről a korszakról.
Szombaton azaz Jún. 6.-án Bemutatóra hívtak minket a Szolnok Plázába 11.00-tól. Kell kb 10 ember. Azok jelentkezzenek akik járnak is edzésre( szombaton is). Aki menőzni tud jönni annak edzésre is kéne. Ja és persze utána 13.0-tól edzés falván.
Hiii Alll!! En is koszonom a lehetoseget hogy ennyit jatszhattam es remelem azert jol teljesitettem! Szorfoztem a neten es hat talaltam egy ket kepet amit muszaly agyok megoszatni veletek!!:D:D:D
1. Az este jol kezdodott Ferike meg Adam szamara!:D Meg a szemuk is jol all!:D [IMG]http://i138.photobucket.com/albums/q261/Rabbit023/FerikkeeeemegAdddiiii.jpg[/IMG]
2.Itt mar Ferikee elegge elgondolkozott hogy o msot hol is van,kivel is van,es miert is van ott ahol eppen akkor (Bazis:D)
Köszönöm a játékot fiúk! Most sokkal jobb volt a csapatszellem, mint a Debrecen ellen. Kellő alázattal, kemény felkészüléssel és az ellenfél tiszteletével akár tovább is juthatunk a következő meccsen. Sose becsüld le ellenfeled, mert ha ezt teszed az már számára taktikai előny!
Bécikém! Tuti, hogy toltam a falban mert a combomban és a karomban óriási izomláz van! :)