Azért én nem vagyok ennyire borúlátó. Jó, most nem jött össze Zsunak, Katinkának, Daninak, és a többieknek, de még fiatalok. Mondjuk van abban valami, amit Gera mondott, hogy a tűzt nem nagyon lehet felfedezni a fiatalokban, ez tényleg szomorú. Ágit viszont doppingolta a sok magyar aki kint volt, és hihetetzlenül sokat jelentett neki, hogy ennyien neki szurkoltak. De jó volt kint szurkolni. :)
Gyertek ki minél többen, délelőtt ingyenes a belépés, délutánra meg 1000 Ft a jegy.
Verrasztó is teljesen korrekt volt 100/200 háton mindkettőben egyéni csúcsokat úszott... a döntő most még nem jött össze de még csak 16 17 éves asszem...
Írtam, hogy Lacit nem féltem, mert csak ő tud 2 percen belül, ez be is jött. Kerékjártóra viszont - én sem - számítottam, nem hittem volna, hogy ennyivel 2:01.00 alá tud kerülni.
Ugyanakkor az sajnos továbbra is tény, hogy a csapat vezéralakjainak legalább a fele elmarad a saját legjobbjától (többnyire még az ideitől is.) Tulajdonképpen Cseh Laci is idetartozik (főleg a hát miatt), bár ez a vegyes már egész jó volt. Viszont Jakabos, Hosszú, Gyurta mindenképpen csalódás, pedig előzőleg tőlük várhattuk az esetleges meglepetésérmet (talán meglepetésaranyat).
Szóval felemás a dolog, és szerintem ez már így is marad. Meglátjuk.
Szerintem ők maguk rakták magukra ezt a terhet a korábbi kiváló eredményeikkel, nagyon jól úsztak korábban a fiatalok, és ezért várhattuk joggal, hogy kirobbanó formában érkeznek majd, és tarolnak. Ehhez képest mindenképpen csalódás az EB.
Nagyon úgy tűnik, hogy egy-két kivételtől eltekintve nincsenek formában a magyar úszók (legalábbis a nagy nevek), még szerencse, hogy Cseh Laci rossz formában is jobb a világnál vegyesen. Őt nem féltem, mert ha nagyon rosszul úszik, akkor is csak ő tud 2 percen belülre kerülni 200-on, 400-on meg végképp reménytelen a többiek dolga.
Kovács Ági nagyszerű, kis szerencse is kellett, de ő teljes mértékben hozta magát. Gyurtát meg sajnálom, technikailag kéne utolérnie saját magát, de szvsz ez csak idő kérdése.
Az a gyanúm, hogy 2 arany, és még 2-3 érem összejöhet, többre viszont szvsz nem nagyon számíthatunk.
látom a nevedből is, hogy te IQ fighter vagy aki ráadásul szerény is... képzeld tudom h van egy ezüstünk hosszútávú úszásban... de az nem az utóbbi 2 napban született tudtommal...
Hosszú Katinka nem egy tempót delfinezett véletlenül , hanem megtanult egy új stílust, szabálytalan lábtempóval és így ment végig a 400 vegyesúszásban. Ki kellettzárni. Előre kellett volna tisztázni, hogy ez így megengedett vagy nem.
Most a 200 vegyesre gyorsan betanult egy javított stílust, az előfutamban elfogadták, majd kiderül, mi lesz a végén, mármint, hogy így szabályos - e (valószinűleg igen) és hogy ettől lasúbb lesz - e (valószínűleg icipicit igen )
Figyelj, amelyik bíró ilyemre vetemedik, hogy hazai pályán kizárja a hazai versenyzőt egy olyan lábtempóért, amit tucatszámra lehet látni mellúszás közben (csak azokat valamiért nem veszik észre), akkor az egy seggfej. Hogy példát is mondjak, tegnap a férfi 100 mell döntőjében az egyik srác a forduló után delfinezett egyet, és nem zárták ki.
Nem, nem erős. Gyárfástól se lesz erősebb. Félek, hogy ettől az EB - től sem. Felépült egy csodaszép uszoda, csak éppen föntre nincs elég összeköttetésünk ée már másodszor zavarja meg a programot egy vihar. Máshol inkább befedhető uszodát építenek világverseny rendezésére.
Nekem az tűnt fel, hogy a szinkronúszásnál szinte egybehangzóan mondták - versenyzők, kommentátorok, edzők - hogy azért nem jobb a helyezés, mert a "sportdiplomáciában kell erősítenünk".
Talán Hosszú Katinkát kérdezd meg, ő mellúszás köözben megmutatja, milyen a pillangó lábtechnika.
De komolyan : ha a magyar LEN - versenybírónő is azt mondja, hogy szabálytalan, nem volt előtte senki (edző, kapitány, versenybírók), akik leállították volna ? Betanítanak neki egy rossz technikát, aztán most lehet szidni a nemzetközi összeesküvést, rossz sportdiplomáciát stb.