Az egyik az egyik félpár, a másik a másik, csak nem készítettek képet hozzá, és azért van kétféle áron, mert az egyiknek jobban kopott a sarka, mint a másiknak :D:D
Azt szeretném megkérdezni szeretné e még valaki rajtam kívül is megvásárolni az olasz Cure-t azaz a Heavenoise - The Last Day Before The Sun albumot, mert én mindenképpen megveszem, de ha két példányt rendelek akkor 20% kedvezménnyel tudjuk megvenni, így mindketten jól járunk. Az album így max 3150 körül van + az ajánlott levél Feléd, azaz még 50 Ft a bélelt boríték, és 260 az ajánlott levélkénti feladás. Fizetés előre postai átutalással (én is előre kell, hogy fizessek a neten, ez kicsit nagyobb rizikó, mint Neked), vagy ha ez nem tetszik, akkor felőlem mehet UV-vel is, de az úgy a legdrágább. Felmerülhet még a bankod atutalási megbízási díja is :-)
Rendelni az itt megadott oldalról fogok gyorspostával, tok nélkül (csak a lemez, és a borító van benne, mivel így olcsóbb, a tokot ha megérkezik adom hozzá, ez itthon már nem igazán növeli az árát, viszont biztonságosabb szállítatni, és persze így 20% kedvezménnyel, melyből a továbbpostázás miatt tudom, hogy kevesebb lesz, de még így is megéri annak aki szintén csak 1-et akar, és nem tud/mer neten vásárolni, és kell neki egy kis kedvezmény.
Ha érdekel valakit írjon ide, vagy mailben nekem. Cimem az adatlapomon.
Remélem lesz érdeklődő jelentkező, hogy támogassuk is ezt az igazán figyelemre méltó kis zenekart, mindamellett, hogy élvezzük is utána :-)
"Wanted to give you some info on the 3 unreleased tracks from the cure's 2004 album. these were not featured on any version of the album or b-side releases:
A Boy I Never Knew - AMAZING! Possibly the most honest and mature song Robert has ever written. Lonely Piano, Acoustic Guitar, Light Drums and Sparse String Section. Reminds me of a children's lullaby (which makes sense since he supposedly wrote it for the son he never had) Could be compared to "going nowhere" in tone, but the simple, yet catchy tune reminds me of something from Kiss Me. Overall the track could have easily fit on Disintegration.
Strum - Another song that could have lived on Disintegration (as a b-side probably) although sonicly the track has more in common with Wish-era. The lyrics are very clever and literate in a way that Robert hasn't exhibited since The Top.
Please Come Home - Another song that could have easily lived on the second side of Disintegration. The track seems a little unfinished until the lead-in to the chorus. Then it really takes off. Jason's tribal drumming, mixed with the monolith keyboards competing with Robert's vocals really brings me back to 1989. Sends chills and makes you realize the slow undistinguished build-up only sells the song more.
And there you go. Why these tracks never made it onto the album, I have no idea. These, plus the songs available on the vinyl release (TGB, Going Nowhere, This Morning), easily put the 2004 album up there with Disintegration in my opinion. My favorite band of all time has not lost one ounce of talent or focus over the last 15 years- they've just made a few bad choices in terms of song selections for their albums. Maybe they'll follow their hearts on the next one...."
Utánanéztem kicsit, hogy honnan rendeljem meg a 4 új deluxe-ot. Európában az angol Amazonnál nem találtam olcsóbbat. Innen kb. 20.600 Ft-ból van itthon a cucc. (A németről ugyanez kb. 26.100 Ft, de az mindig drágább.) Az amerikai Ideal Copy ugyanezt kb. 22.500 Ft-ból teljesíti (kivéve, ha megvámolják itthon), viszont ott egy ingyenes (összehajtott) reklámposztert is lehet hozzá kérni, mint legutóbb. Az USA-ban nem kerestem olcsóbb boltot, mert ez már bevált és a poszter se jön rosszul.
Nagyszerűbbnél nagyszerűbb dolgok történnek mostanában, és még előre várhatóan ez folytatódik tovább is....kezdek optimistán látni...bár én 'beérném' egy régi visszatéréssel/ismétléssel is nagy reformok nélkül :)))
A Siouxsie szintén nagy hír, erre talán még jobban kíváncsi vagyok :D...bocsi ;-)
Mint azt írtam már amint kijönnek a Deluxe-ok (izgalommal várom), különösen, hogy ez évben már nem lesz rá pénzem...hihi...az új albumra talán (2x2 néha 5, mármint ha kijön ez évben :)), szóval akkor összehasonlítom majd őket a régi CD-kkel, és bakelitokkal, kíváncsi leszek az eredményekre...sajnos egy még nem volt meg hozzá, a The Glove - Blue Sunshine, de várhatóan hamarosan megjön ez is, nagyon pöpec :)))
Siouxsie has signed a deal with Universal's new W14 label. She is currently writing material and will head into the recording studio later this year. Expect the new record in 2007.
...bizony és a tavalyi év sem volt semmi! Kemény 4000-ért HUF-fért Szögeden egy majd' 3 órás koncert, nem is akármilyen!!! Sok szempontból emlékezetes este marad...
Ez óriási hír! Nem is szürkével, hanem pirossal kellene írni, 5-ös betűmérettel!
:-)
Döbbenetes... Alig várom, ezekért a pillanatokért érdemes élni.. (Bár kissé félek, de felőlem Robert Smith már bármit letehet az asztalra - tetszeni fog. Hallatlanul és kritikátlanul merem állítani.)
Na akkor októberben is lehet várni valamit :)) Király!
Nem semmi ez a 2006 év.............a The Cult 4 év után újra koncertezik, Cult, SOM, Wayne koncert Magyarországon...........új Cure album, vélhetően új Mission album........és reménykedem néhány új The Cult dalban is. El sem hiszem...... :))
The new album will be released under the Suretone Records imprint and is "penciled in" for a 4th quarter release, possibly on Oct. 30th, 2006 in Europe and on Oct. 31st, 2006 in North America
Ha tankoltok Shell kutaknál, túrjátok meg az akciós cd-ket, vannak benne érdekes dolgok potom pénzért. The end of the world maxi, meg egy rakás egyéb kislemez, pl Dave Gahan, Travis, Stereophonics, Oasis, stb...390 HUF-ért.
Nagyon tetszenek! Simán elmehetnének Cure B oldalasnak mondjuk 1992 és 2004 között. A zene tökéletesen Cure, a maga nemében hibátlan (a Sweet Revenge tiszta Push), a hang sem rossz, talán a dallamvezetés nem briliáns, de egy tribute-zenekartól így is dicséretes. A Faded Picture-ben a felénél hittem csak el, hogy nem Cure, annyira olyan volt minden, még az énekes kiejtése is :-)
Érdekes őket hallgatni, mert nagyon Cure, de mégsem az.Sok a hasonló dallam, szinte elsőre dúdolható, mégis valami újat nyújt. Kár, hogy a többi számot nem találtuk sehol! Kíváncsi lennék...
Nekem is tetszik, (különben biztos hozzáfűztem volna valami negatívat). De 100%-ig érződik a zenéjükön, hogy évekig csak Cure-feldolgozásokat játszottak, és ha nem tudnám az ellenkezőjét, simán azt hinném, hogy ezek is azok.
HEAVENOISE, 4 szám a lemezről : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2E6594C03A1C3779
Szóval nekem továbbra is tetszik az "olasz cure", ha esetleg valaki tud a többi számhoz linket ( amik szintén teljesek, és nem csak belehallgatás ) megköszönném...