Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Tegnap pár gyűjtőtársunkkal együtt felkerestük a kiállítást.
( Bár - a meghirdetett két hónapon - bőven belül voltunk ) szomorúan tapasztaltuk, hogy ez lebontásra került már.
Viszont láthattuk a katonás rendben álló banános dobozokat, így nem mentünk hiába....
Illetve legalább "roglin" és "a_holló" Urak hosszú idő óta végre parolázhattak egymással -személyesen - és Ákos meghívására egy nagyon nagyon jó kis kávéházi szakmai eszmecsere lett a találkozóból a közeli kávézóban....
PV "Elöre" vasuthoz keresek hibátlan,megbízhatóan működő trafót. Esetleg tud valaki olyan budapesti mestert aki trafó tekercseléssel foglakozik? Minden segitséget előre is köszönök !
Szeretnék neked segíteni, mert már böki a szemem a képek hiánya az oldaladon, sokat szoktam nézegetni. Ha elfogadod a segítségem, küldenél nekem egy e-mailt a profilomban megadott címre?
Ervin jelezte, hogy a "Régi Magyar Játékvasutak" honlap vendégkönyve nem működik. A sikerült "kiköszörülnöm" a csorbát, így ha van kedvetek most már tudtok írni bele...
Köszönöm az elismerő szavakat és örülök, hogy tetszik az oldal.
Természetesen jöhetnek a képek, ezzel kapcsolatban mint azt a honlapon is írtam a jatekvasut@gmail.com címre írhattok, ill. küldhettek nagy felbontású az oldalon lévő képekhez hasonló képeket.
Minden információt szívesen veszek, és előre is köszönöm a segítségeteket!
Klassz és hiánypótló az oldalad. Olvasd át a hozzászólásaimat, jópár fotó is van köztük-bennük. Rakd fel ezeket, mert mind szabadon felhasználható. Vagy árverési képek vagy a gyűjteményünk lett fotózva. Ha van rá időd, nézd meg a Bp. XI. Bartók Béla út 33 alatti Zipernovszky Galériában látható kiállítást is, jórészt ez a téma van bemutatva. Nyitva H-Cs 10-18, péntek 11-19, hétvégén zárva.
Lényegében elkészült a Régi Magyar Játékvasutakat bemutató honlap, amiről korábban írtam. Úgy tűnt talán sosem lesz meg...de most volt kis időm, és segítségem is a honlap létrehozásához amiért külön köszonet. Sok meló volt, de remélem tetszeni fog nektek.
Fogadjátok szeretettel!
Ja, és "lájkoljátok" ha tetszik és mondjátok az ismerősöknek is akit érdekelhet!
Eladnám Pannónia készletemet. Szvsz nagyon szép állapotban. Trafó és mozdony is működik, kocsik jó állapotban, váltók működnek, kocsi szétkapcsoló szintén. (Banános dobozban.) I. ár.: 150ezer forint Érdeklődni telefonon: 06-1/3323-747
Hát igen.....múlik az idő.......és már határozottan nem is tudom, mi lett a sorsa az egykori kedvelt vasutamnak..... Talán ahogy szokott lenni, "nagyvonalúan" egy távoli
Igen, a műanyagfogaskerekek.....hát nem voltak időtállóak. Akkor ugyan bírták a "nyúzást", de inkább az idő tette tönkre, ahogy öregedett a szerkezet, úgy repedezett a fogastárcsa..... Meg a kocsik műanyagtestje is könnyen repedt, pattant egy - egy leejtés alkalmából....
(ma már biztosan más fajta műanyagot használnának....)
Egy nem hozzáértő szeretne segítséget kérni tőletek, profiktól. Eme PV Előre komplett, dobozos szettnek kellene meghatározni az árát. Még nem dőlt el, hogy eladó lesz-e, csak az értékére lennénk kíváncsiak.