Keresés

Részletes keresés

creedence Creative Commons License 2007.01.21 0 0 394
15'   Angola Dánia 8-10
kaicska Creative Commons License 2007.01.21 0 0 393

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogy a sport 1-en kívül adja e valamelyik műholdas csatorna az esti meccset?

Előre is köszi!

Kcsita Creative Commons License 2007.01.21 0 0 392
Én is tanulnék ma polotológiát, de hát a magyar sportolókért mindent!

Lantos Gábor kimondott egy nagy igazságot. Dániában nemzeti ügy a sport, mig nálunk.... Hagyjuk ezt. Bő két óra és óriási szurkolás lesz!

Hajrá Magyarok!!!
Előzmény: gerkom (391)
gerkom Creative Commons License 2007.01.21 0 0 391

a petőfi rádió anyagát REAL PLAYER-rel lehet lejátszani, de ha a www.magyarradio.hu oldalon a hangtárban keresitek meg, akkor ott mp3 formátumban is megtaláljátok.

http://www.euchannels.net/web/ramme.htm Dán TV2 Sputnik élőben adja a magyar meccset

Ennyit a vizsgaidőszakról:D

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 390

annyi biztos, hogy a norvég kapus "eddig" 64 %-kal véd, büntetőknél 75% (tegyük hozzá gyorsan: Angola ellen)

Hvidt 31% alatt van

Puljezevics 38%, holtversenyben a spanyol kapussal 11. (büntetőknél 10.) a 24 közül, ráadásul a dánok ellen

forrás: http://wch07live.ihf.info/exchange/pdf/TOPGK.pdf

Előzmény: zolcsi58 (384)
Lenis Creative Commons License 2007.01.21 0 0 389
Kedves Gábor!

Remélem egy hasonló sportélményben lesz részed, mint tegnap. Jó munkát hozzá!

Fantasztikusan közvetítetted a tegnapi káprázatos meccset, én most hallgatom vissza!

Előzmény: hawaii1972 (381)
cooldoc Creative Commons License 2007.01.21 0 0 388
Macromedia Flash Player - asszem.
Előzmény: Törölt nick (379)
cooldoc Creative Commons License 2007.01.21 0 0 387
Kedves Szurkolótársak!
Mivel a dán meccsen többször majdnem infarktust kaptam, megkérdezlek benneteket: várhatók-e hasonló izgalmak? Jobb játékerőt képvisel a norvég csapat a dánnál?
Amit hallottam, az alapján kevésbé erősek, bár nyilván nem lesz könnyű...
HAJRÁ FIÚK!
XY. Creative Commons License 2007.01.21 0 0 386

Szurkolunk a CSAPATNAK !!!Tegnap este is ezt tettük és ezt tesszük mindig!!! Fantasztikus estét szereztek  nekem és nekünk!!! Bizom benne ma is meg ismétlödik !! EGY ÓRSZÁG VAN VELETEK !!!!!

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!

staccato Creative Commons License 2007.01.21 0 0 385
Iszonyúan szégyellem magam, de sehol nem találom azt a szabályt, hogy ha három csapat egyforma pontszámmal végez, akkor mi számít először? Hol van ez leírva? Se a Nemzeti Sportban, se a kézilabdaszövetség hálószemén, se a hivatalos német hálószemen. Csak annyi, hogy az első kettő továbblép.
Aki tudja, írja már le, hogy ez honnan deríthető ki?
Én azt tippelem, hogy a gólkülönbség, csak azt nem tudom, hogy a gólkülönbségbe az angolai meccs is beleszámít, vagy csak az egyforma pontszámú csapatoké. Más azt mondja, hogy először az egymás elleni eredmény, és csak utána a gólkülönbség, ha az egymás elleni eredmény az, hogy magyarok, dánok, norvégok egymás ellen egyaránt egy gőzelem és egy vereség. Köszi. (Nem részletes szabálymagyarázat kell, elég, ha csak adtok egy linket, ahol egyértelműen le van írva.)
zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 384
Barominagy a feszültség  bennem! Eltudom képzelni mit éreznek a fiúk. Aligvárom a mérkőzést, nem szeretném, hogy az északi maffia semmissé tegye ma, a tegnapi győzelmünket! Kik vezetik??
Kcsita Creative Commons License 2007.01.21 0 0 383
Szia Gábor,

Minden elismerésem nektek :). De ezt majd később...megbeszéljük, a lényeg, hogy ma pokol legyen és nyerjük meg a találkozót! :).

Hajrá Magyarok!

Üdv, Balázs
ts__ Creative Commons License 2007.01.21 0 0 382
Fantasztikus volt a tegnapi közvetítés, így utólag visszahallgatva is! Köszönjük!
hawaii1972 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 381

sziasztok! Kielben nagyon nyugodt a helyzet a csarnokban. Odakint tomboló szél és vízszintesen szakadó eső van, az árusok is összecsomagoltak a viharos időben, egyedül a cukorkaárus tart ki. A magyar csapat délelőtt 11 kor edzett és minden rendben van. A srácok nagy nyugalommal készülnek a mai sorsdöntő csatára, lendületüket fokozza a tegnapi jó teljesítmény. A közeli mexikói étteremben szomorú dánok darvadoznak, és ma mindenki Norvégiának fog szurkolni a magyarokat kivéve persze. Az Angola-Dánia meccs kevésbé érdekes, mi 20.15-re koncentrálunk!!! Minden magyar szurkoló energiájára nagy szükség van akár a tv, akár a rádiókészülékek előtt. Kocsiban, munkahelyen, asszonnyal, vagy nélküle: egyemberként szurkoljatok a magyar válogatottnak. A győzelem biztos csoporteslőséget érhet, de ettől még NAGYON MESSZE VAGYUNK. A fiúknak át fogom adni minden magyar szurkoló üdvözletét, a szeretet nagyon sokat segít nekik. A hibákat persze nem lehet a nullára redukálni, de amíg a csapat ekkora szívvel játszik, addig az én szememben ezek is eltörpülnek. Mindenkire számítunk ma este. Már itt vagyok a csarnokban, lassan peregnek a percek, már nem bírtam otthon, a szállodában lenni. Az érzéseim hasonlóak a tegnapihoz, nehéz meccs lesz, a feladat azonban VELETEK együtt megoldható. Lantos Gábor - MR Kiel

(Ja és köszönöm azoknak, akik tegnap a Petőfivel voltak!)

Mse2005 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 380
azt hiszem real player...ezért nem is tudom én lejátszani :)))
Előzmény: Kcsita (378)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 379
a youtube-os közvetítések milyen kiterjesztésűek? legalább a temp-ekből elő tudnám szedni..
Kcsita Creative Commons License 2007.01.21 0 0 378
melyik lejátszó tudja lejátszani ezt a felvételt?

Pedig lehet, hogy ez lesz az utolsó közvetitések egyike...
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (354)
imis Creative Commons License 2007.01.21 0 0 377
"Nagy Laci ha mar felall a padrol, ket vedo all a cserehelyhez"

ez elég vicces,mi az hogy cserehely?
nem a Nagy Laci miatt mennek fel védekezni...nem is beszélve arról,h így könnyű őt megtartani,ha ekkora testtel cselezgetni akar,ha megpróbálna átlőni,akkor esélyük se lene a védőknek...2szer meg is próbálta>>>1 gól,1 kapufa,a védőknek semmi közük nem volt hozzá
Carlos Perez,h tudott anno gólkirály lenni?rá szerinted nem figyelt senki,ha lőni akart félre álltak előle?

"A tegnapi passzolni akaros, tars hijjan csuklobol goldobos szituacioban benne volt minden: taktikai fegyelme, jatekintelligenciaja, vilagklasszisa"

nagyon nagy tatkitkára vall,ha már előre eldönti h passzolni akar egy ilyen szituációban az a játékusunk akinek a legtöbb átlövés gólt kéne szereznie a meccsen,és nagyon szerencsések voltunk,h az becsorgott,még hogy játékinteligencia...
ez a baj,h nem lövő szándékkal megy a falra...
a kapuban,ott világkalsszis teljesítmény volt,meg még azért voltak mezőnyben is nagyon nagy teljesítmények,de ha valki egy kicsit ért a kézilabdához az beismerheti,h nem a Nagy Laci meccse volt...reméljük, a jobb folytatást
Előzmény: FaberK (359)
joker_face Creative Commons License 2007.01.21 0 0 376
Köszönöm!! Hajrá Magyarország!! Remélem nyerünk !!
rezike Creative Commons License 2007.01.21 0 0 375
Igen és felhivnám azoknak a figyelmét, akik itt is a külföldiek, a honositások ellen vannak. Szerintem a 2 legjobb emberünk Puljezevics és Diaz voltak. Ezt az eufóriát, ezt az örömöt tegnap nem éltük volna át nélkülük. És a Magyar kézilabda nem biztos, hogy kiemelt sportág lenne, nem lettünk volna az olimpián /Perez/ stb. Bár ez nem szokott népszerü lenni itt, gratulálok a szövetségnek is az állampolgárság gyors megszerzéséhez is.
Előzmény: sergiototta (369)
doki74 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 374
Az utolsó két norvég-dánon mind 2xer a norvégok nyertek.Még dániában is.Igaz ezek felk.mérközések voltak.
Előzmény: kezil (371)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 373
mibe, hogy a 65 látogató közül egy sem volt dán..
Előzmény: enndru (368)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 372
úgy tűnik mindenkinek sikerült két lábon kihordania a szívinfarktust.. :)
kezil Creative Commons License 2007.01.21 0 0 371

Igen kettő jut tovább. ( igaz a másik kettő is játszik tovább a 13-24.-ik helyért).

Milyen erős a Norvég csapat, szvsz vhol a Dán csapat szintje körül.

Előzmény: joker_face (360)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 370

OFF

mindig érdekes, amikor egy kommentátor azt mondja, hogy "nem merek odanézni", na ez rádióközvetítés esetén különös pikantériával rendelkezik

:)))))))))))

ON

sergiototta Creative Commons License 2007.01.21 0 0 369
Puljezevics az a drága egyetlen édes aranyos mackó Szegedről :-))))
Előzmény: ts__ (365)
enndru Creative Commons License 2007.01.21 0 0 368
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (354)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 367

egyébként 34-et akartam írni...

micsoda politikai nekrológot mondott ez a muksó :))

Előzmény: horst_fuchs (366)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 366

tényleg érdekes ez a rádióadás...

most hallgatom:36.40nél vagyok... :)

ts__ Creative Commons License 2007.01.21 0 0 365
Puljezsevics az iszonyat kiráááály!! ;)))
Előzmény: sergiototta (364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!