nekem nem megy. a winrar azt irja ki, hogy "nem találtam archivumokat a kiválasztott file-ok és mapák között. a winrar-om 3.51-es .1-2 proba és megy az egész a kukába, idegileg nem birom.
arra is érdemes még odafigyelni, hogy a kitömörítendő fájlokban mekkora fájlok vannak...
rengeteg DVD Video un. képfájlokban van letárolva (iso, bin, mdf stb.), és így tömörítővel van feldarabolva, melyek mérete többnyire 2 GB fölötti, és ha FAT32 fájlrendszered van, akkor bizony arra 2GB fölött nem fogod tudni kitömöríteni a dolgokat, ehhez NTFS fájlrendszerre lesz szükséged...csak, hogy még izgalmasabb legyen a dolog :'-)
A régi tömörítőkkel történik általában, hogy nem tudják kezelni az újabb verzióval készülteket, amennyiben azokban bekapcsolják az új részeket, és ez szinte mindíg bevan ,szóva lfrissiteni kell ezt is :-)
Én is letöltöttem, de teljesen megfeledkeztem róla. Viszont ha már így eszembe juttattad, az imént kicsomagoltam winrar-al a cr92.zip-et és nekem gond nélkül működik. Egyébként meg sem köszöntem. Köszi love cat, így utólag.
segítenék, de sajnos nem sikerült MSN-ben orvosolni a gondot.
Hogy érthető legyen a helyzet:
a linket én tettem fel, de egy olasz barátomtól kaptam, aki a neten vadászta le. A helyzet az, hogy nekem már megvolt a dvd, ezért nem töltöttem le, és a barátom pedig aug végéig nem lesz netközelben mert nyaral, így nem tudom, hogy ő letöltötte e és a telefon drága ahhoz, hogy ezt megvitassam vele:D
Tehát jó lenne tudni, hogy a topicból aki letöltötte annak működött e a kicsomagolás és ha igen, akkor mi módon. Szerintem simán az első zip/rar linkre kattintva automatikusan kikell csomagolni az egészet, de jó lenne megtudni, hogy ez így van e ténylegesen
néhány hete lovecat betett 40 darab rapidshare linket, amelyet összerakva egy Wish turnés koncertDVDt kellene kapnom... de most, miután letöltöttem a 40 darabot, tippem sincs, merre tovább. Összeegyesíteni őket nem tudom, mert crc fájlt hiányol. Másnak sikerült letöltenie? mit hibázok?
Az egyik az egyik félpár, a másik a másik, csak nem készítettek képet hozzá, és azért van kétféle áron, mert az egyiknek jobban kopott a sarka, mint a másiknak :D:D