És mi van az ELTE kirúgott egyik vezetőjének esetében, ahol egyértelmű a ddolog, ráadásul az kara szervezte azt a gólyatábort, ahol az a bűncselekmény ( fotós) történt.
Ez így van, de ha megváltoztatod a hozzáállásodat ehhez az ügyhöz, akkor a BDSM máris inkább egy szigorú tanár ellen panaszkodó lusta gyerek története, akit ugyanúgy meg kell hallgatni természetesen, csak fenntartásokkal.
De elég ha csak a gyerekkori, kamaszkori emlékeiteket előveszitek: hányszor volt, hogy a Kovács tanár úr ilyen szemét volt, olyan szemét volt, mindenkit megbuktatott, rám kiabált, stb. És ugye, hogy felnőttként már másképp látja az ember.
Fiúk, ezentúl ne vigyetek virágot randira, és legyetek taplók, mert még valaki véletlenül szexuális zaklatásnak fogja gondolni bókjaitokat, és a kedves ajándékokat!
Mondjuk a taplóság meg majd szexuális erőszak lesz, oszt jónapot.
Óriási egyéni felelősség, hogy ki melyik oldalra áll ezekben az ügyekben, ami Wienstein-nel kezdődött és elindított egy lavinát nálunk is. Nyilván teljesen mindegy a következményekre nézve, hogy kinek mi a civil véleménye az ügyről, hszen csak az adott színház véleménye dönti el, hogy mi lesz Marton vagy Kerényi és a most következők sorsa.
Azonban, nagyon sokat elárul egy ember intelligenciájáról, hogy beáll-e a metoo kampány mögé, azonnal a kirúgást, megbüntetést, stb.-t kiáltók mellé áll vagy a dolgok mögé néz egy picit. Itt ugyanis semmi másról nincsen szó, csak a kevésbé szorgalmas, kevésbé tehetséges és kitartó emberek revansot vesznek a csúcson lévőkön. Nem véletlen, hogy a Marton Lászlót feljelentők mindegyike olyan nő, aki nem jutott be a színműre, sőt a végén teljesen más szakmát választott. Sárosdi Lilla is egy B-kategóriás színész, aki a mainstream vonalba nem jutott be. Gondoljátok végig: nyilvánvaló, hogy ezekben az emberekben egész életükben ott volt és van a tüske, hogy nem jutottak be az elitkörbe. Kerényi esetében ugyanez van: az Operett Színház jelenlegi sztárszínészei közül egyik sem szólalt fel Kerényi ellen. És nem azért, mert félti az állását! Pont ők azok, akiknek a hírneve már bőven megvédené őket. Ők azért nem szólalnak fel, mert nincs bennük sértettség.
Emlékezzetek vissza, hogy a középiskolában, egyetemen hány olyan tanár volt, akit szívből utáltunk, mert szigorú volt, ordibált, stb. De miután felkészültem a vizsgákra és jó eredménnyel befejeztem a tanulmányaimat, nincs bennem tüske. Most képzeljétek el, hogy ha valaki lusta volt és az ilyen durva tanárok alatt elvérzett/kirúgták/évet ismételt/iskolát váltott stb. az most nyilván ideológiát keres - főleg ha már gyereke is van -, hogy miért nem ő volt a hibás, hanem a tanár. Nyilván én is ezt tenném, ha nem végeztem volna egyetemet és a kamasz gyerekem elém áll, hogy "Apu, te miért is nem fejezted be a sulit?" Elég nagy lelkierő kell, hogy azt mondja egy szülő ilyenkor: "Nézd fiam, én egy lusta disznó voltam, és amikor jött egy szigorúbb tanár, akkor már a felületes tudás nem volt elég, ezért kivágtak."
Gondoljátok végig, hogy Kerényi után ez fog most végigsöpörni az országon, hogy ezek a "sértett" lúzerek revansot vesznek a tanáraikon: ez fog végigmenni az összes egyetemen. Holnapután a címlapokon lesz az élettan professzorom, holanpután a sebészeti gyakorlatvezetőm, stb.
Legyetek óvatosak, mert éppen ez a demokráciában a nagy felelősség: bármit mondhatsz, ma már nem visz el a rendőrség. De ha a Martont és Kerényit elítélők közé állsz, akkor nagyon butának fognak tartani téged az intelligens emberek!
Az egész ocsmány "meetoo" cunaminak egyetlen célja van, hogy bebizonyítsák : a fehér keresztény férfiak, pont olyan aljas, gátlástalan erőszaktevők mint akik ellepték Európa köztereit, akik zaklatják, erőszakolják, gyilkolják a fehér embereket saját hazájukban, házaikban!
Kiegészítve azzal, hogy ráadásul főrendezők és nem afrikai analfabéták.:)
Az egész ocsmány "meetoo" cunaminak egyetlen célja van, hogy bebizonyítsák : a fehér keresztény férfiak, pont olyan aljas, gátlástalan erőszaktevők mint akik ellepték Európa köztereit, akik zaklatják, erőszakolják, gyilkolják a fehér embereket saját hazájukban, házaikban!
Egy szintre akarják lehúzni az európai elbizonytalanodott fehér férfiakat, azzal a mocsokkal amit ránk szabadítottak!
Kik is állnak e büdös kampánynak mögötte?
Kinek használ?
Ki, vagy inkább kik akarták a magyarok lakásait a devizát sosem látott (a 2004-2008 közötti bank mérlegek a tanúi, hogy a pénzteremtéshez lett volna elegendő Ft betét, s a kötelező tartalék ráta is lehetővé tette volna a 6 000 milliárd Ft hitel teremtést, igaz akkor nem lehetett volna megnyúzni a lakosságot, eli a lakásállományt fillérekért) "áldeviza swap hitelcsalással" elszedni, hogy a helyükre milliónyi migránst költöztessen?
Ha ezekre az egyszerű kérdésekre megadod magadban a választ, sok egyéb kérdésre is megkaptad!
Örülök, hogy ezt megkérdezted, mivel az internetes banándobálás és majomugratás elismert szaktekintélye vagyok (ld. az adatlapomon). Nos, a banán ez esetben NEM fallikus szimbólum, hanem csak egy csemege, amit ha értőn dobunk be a fanatikus femináci majmockáknak, akkor azok lelkesen ugrálnak érte :-)
De ez csak szimpla idomítás, nem szexuális zaklatás. Koncentráljunk a valódi esetekre.
Esetleg, amikor egy illető "pici félmajomnak" becézget valakit, remélve, hogy ha a másik esetleg tényleg az lenne, akkor van neki banánja, és majd kap a banánból ő is. Ez simán lehet szexuális zaklatás...
Sárosdi azt mondta, Marton bocsánatkérését tiszta szívéből elfogadta, és nem tud haraggal gondolni rá tovább. „Ha egy 74 éves emberre rácsapják a tükröt, adjunk neki időt, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Néhány nap alatt jutott el oda, hogy előbb rágalomnak nevezte a dolgot, majd elnézést kért minden áldozatától, ha megbántotta volna őket. Én ezt komoly fejlődésnek tartom. A valódi mély szembenézéshez, az igazi megbánáshoz időre van szükség” – mondta a színésznő, aki még Marton jelenleg műsoron lévő legnagyobb sikerét, A Pál utcai fiúkat is hajlandó megnézni.
Egy fütty, uramisten. A feminácik minden erejükkel igyekeznek ezt is besorolni az erőszak kategóriájába (Franciaországban, ahol mellesleg tilos apasági tesztet végeztetni, már ezt is büntetik). A baj csak az, hogy a valódi erőszakot bagatellizálják ezzel, szóval pont ellentétes hatást érnek el.