Nem tudom vannak-e új képeim. Most kezdek megint begolyózni. Eddig a vetőmag vásárlás készített ki, most meg hogy el vessem-e már a paprika paradicsom magokat.
A paraszt bácsi riportot ad a televízioban. Ott van a polgármester is és azt mondja a parasztnak, hogy túlozzon, ha rálép a lábára. - Hány gyereke van, bácsi ? - kérdi a riporter. - 10 van. - Szép család! - mondja a riporter. - És hány szobás lakásuk van? - Egy (a polgármester rálép a lábára) - dee személyenként - mondja a parasztbácsi. - És mennyi a fizetés, bácsika? - kérdi a riporter. - Hát, az igazat megvallva, 500 ft (a polgármester megint rálép a lábára) ... deeee naponta! - mondja büszkén az öreg. - És mi a hobbija, bácsi? A parasztbácsi nem tudja mi az a hobbi, így azt mondja: - 25 centi (a polgármester rálép a lábára) deeeee hidegvízben!
Képzeljétek milyen események történtek. Volt egy régi barack fánk amit apám ananász néven emlegetett. Kerestem a neten, nem találtam semmit. Kérdeztem a gyümölcsfákban de ott sem nagyon volt válasz. Egyszer csak jööt egy e-mail hogy az illető olvasta mit keresek és ha szeretném akkor küld oltóvesszőt. Megörültem neki, kérdeztem hogy ki ő a fórumon mire azt írja hogy ő csak olvas írni nem szokott.Ma meg is kaptam a vesszőket. Nem semmi!Ez aztán az önzetlenség! Még csak nem is váltottunk két szót sem, és mégis energiát, és pénzt áldoz rám. Örülök hogy vannak még ilyen emberek.
Más. Rendeltem vetőmagot, de két zacskó mag nem került be a csomagba. Ajánékba igérnek a honlapon egy zacskó virágmagot, azt sem kaptam meg. Írtam nekik e-mailt, hogy igazán szólhattak volna ha valami nincs hogy válsszak mást helyette. Erre pár nap múlva felhívtak,. bocsánatot kértek. Ma kaptam egy borítékot tele magokkal ingyen és bérmentve, "Kösszönjük hogy érdeklődik vetőmagjaink iránt, kérjük fogadja el ezeket a magokat kipróbálásra" szöveggel. Jó érzés hogy van még tissztességes ember és cég.