Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Elfogadom a békejobbot!PACEM!-----Arról nem is beszélve,hogy Kavicsos magát lavirozta ebbe a helyzetbe.Hogy oszt ez neki jó vagy sem,arról nyilatkozzon ő!De az is biztos,hogy a Dunán innen és azon túl másképp intéződnek,esnek dolgok_hiába 1 ország!
Kicsit illetékösnek érzöm magam, hogy tisztába tögyük a dolgot és helyre álljon itt a rönd és a nyugalom.
Mivel a Jézuska nem ír ide, János se sok, így főlhatalmazom magamat(mint nem Szt. Istvánt), hogy eljárjak.
Sajnálatos baleset történt Kavicsos családjában, minek kapcsán fölmerült újból a tartozósdi probléma, ami eléggé elítélhető igen sok szempontból, így nem csoda hogy fölháborodtunk joggal, néhányan hangot is adtunk a véleményünknek, még tanácsokat is adtunk. Ezök közül volt az egyik, amit Drótszamaras Gyuszi el indított kizárólag jó indulattól vezérölve, amit még idejében le is állított, a régebbi barátság mögtartása miatt.
Szerintem ezt Kavicsos Zsolti méltányolja is, majd az edig eltelt idő alatti rágódás után visszatér ide a Karácsonyi ünnep tiszteletére.
Szerintem a dolog élét elvöhetné az a mondás: A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve !
Szerintem erre Gyuszi i6 ma két pohárka misebort(ha kap), Zsolti szisszenthet egy dobozost (ha talál a hűtőben), én pedig maradok a piroscékla levénél. (:-))))))))))))))))))
Szerintem hagyjuk , de ha gondolod személyesen szívesen elmesélik hogyan lehet .
Természetetessen nem a méretek kellenek hozzá .
S van az a pont ahol mindenkit meglehet fogni (?) . A hivatalos szerv kezd el látogatni ( már ez magában nem nagy öröm ugye ? ) s adják a kilincset egymásnak ( ez mer egyre nyomasztóbb ) s egyszer csak még is csak lett valami vaj a füle mögött . Aztán jön a pszichés terhelés majd .
Természetessen hallottam mind a két szóról és tudom is mit jelent . De ez messze áll attól
Ja és korpa (?). Szerencsére nem vagyok szekrény méretű ember , és nem is fogok az lenni 😉
Az ilyen magamfajta gazdán(csak én magam hajtom ki!),hogy akarsz Te fogást találni?NÉBIH-es tisztségviselők a 2ajtós szekrények?Mese habbal!!!!Önbíráskodásról,adattal való visszaélésről hallottál már?Meg aki korpa közé kavarodik.....
Ilyen sem volt még, hogy karácsony első napján kaszáljak. Tegnap volt még olyan árokparti fű, hogy 2 zsáknyit tudtam vágni a kecskéknek. Örültek is neki, én mög annak, hogy érözhetően hosszabb lött már a nappali fény. Legalábbis a borús napok után, észre lehetött vönni.
De én nem ajtóstól mentem volna azzal 2ajtós szekrénnyel . Mi azt akartuk volna keresni lehet e rajta hivatalos fogást találni . S majd azok a kavicsos ügyében is fényt derítenek .
Szentmartonkatán 7 ágra sütött a nap , 7 - 8 fok közötti hőmérseklettel . Az égbolton 1 felhőt sem lehetett látni . De a levegő tiszta volt , a légvonalban 45-50 km-re lévő Mátrát lehetett látni . Szabad szemmel a Kékestetőn lévő adó tornyot is lehetett látni .
Lehetett is látni a tegnapi vihar sok helyen . Volt ahol a ( amikor még egyben volt )kb 80+ törzs vastagságú 1-ik fele törzsének ketté volt törve . Mint ha el feleztek volna a fát . Már visszafelé az a fele is kis segítséggel de már feküdt .