Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó ezüst színű Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgép 3000 alatti expoval. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban, dobozban minden tartozékával. Sn: BHXA27353
Eladó egy gyakorlatilag új, kétszer használt Panasonic Leica 15mm f1.7 objektív, makulátlan állapotban, dobozában, az összes tartozékával (napellenző, hordtáska, stb.)
UK Digital-nál vásárolt, számlával igazoltan 60 hónap garancia van az objektívre, melyből 24 hónap teljeskörű európai Panasonic garancia, ami itthon is érvényesíthető.
MFT rendszeren 30mm gyújtótávolságnak felel meg, GH5 kamera esetén telekonverter móddal pedig 42 és 60mm gyújtótávolság is elérhető vele egyszerre.
Kompakt, könnyű, teljes fém kialakítása és gyönyörű rajzolata van az objektívnek.
Eladás oka: Típust váltok objektívek terén, ezért sajnos nem használnám ki.
Megtekinthető és kipróbálható Budapesten előre egyeztetett időpontban és helyszínen.
Sziasztok! Eladó egy PanasonicLeica DG Vario-Elmarit H-ES12060E 12-60mm f/2.8-4 objektív. Nem dísznek tartottam, ami látszik is rajta, az élek menti festékkopás formájában. Pormentes és kifogástalan működésű. Tartozékai: első és hátsó sapka, napellenző nincs.Érvényes garancia nincs, én válalok rá egy hetet és ragsszkodok az átvételkori kipróbálásához. SN: xd7sb101407 Állapotának megfelelő, nem alkuképes ára: 110.000.- ha érte jössz, 115.000.- ha én viszem el. Átvétel Budapesten lehetséges az esti órákban.
- Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH MEGA O.I.S objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel (sn nem találom), használt állapotban, de karc és gomba mentes üvegekkel, ár: 110.000-FT 105.000-FT
- Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4-6.3 ASPH objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, állványtartóval, szövettokkal, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, (nagyon keveset használtam) sn: XG9JA101916, ár: 340.000-FT 320.000-FT
320
- Olympus M.Zuiko Digital 25mm f/1.8 objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, egyszer volt a vázon amikor kipróbáltam (ezért is adom el) sn: 345207854, ár :75.000-FT70.000-FT
- Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH MEGA O.I.S objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel (sn nem találom), használt állapotban, de karc és gomba mentes üvegekkel, ár: 110.000-FT
- Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4-6.3 ASPH objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, állványtartóval, szövettokkal, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes sn: XG9JA101916, ár: 340.000-FT
- Olympus M.Zuiko Digital 25mm f/1.8 objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes,
Alig használt, garanciális gépvázam. Nikonra váltás miatt eladó.2018. nov. 26-án 2 év garanciával magyarországi szaküzletből, így 2020 nov 26- áig garanciás. Kiemelkedő fotós képességei mellett videóra is tökéletes választás, főleg az új firmware megjelenése óta. + AJÁNDÉK 2 db utángyártott akku Expo szám: 10500 db Ára: 310 000 Ft
Megtekinthető, kipróbálható Hódmezővásárhelyen, Szegeden. gyári száma: WE8CA00148
Ugyanitt eladó Panasonic Lumix G 42.5mm f/1.7 objektív
Külsejét tekintve apró kopásnyomok találhatóak rajta. Az objektív belsejében a frontlencse mögött néhány porszem található, ez a képen is látszódik. (a képminőségét nem befolyásolja)
Működését tekintve kiváló. Minden tartozékával együtt eladó.
Kipróbálható Hódmezővásárhelyen.
Postázás is megoldható Ára: 78 000 Ft
Serial Number: BR6LB002601 Érdeklődni a 0630 5032941 telefonszámon lehet.
Eladó Olympus OM-D E-M1 mk2 fekete váz. Bemutató gép volt az Olympus UK-nál, fél éve vásároltam onnan, teljes felülvizsgálattal és garanciával (már nem garanciális). A gépben 41 ezer expo van. A vázon néhány apró, nem látványos kopás található, de műszakilag kifogástalan. Az LCD fóliázott, karcmentes. A vázhoz tartozik 1 db gyári és 2 db új utángyártott akku, 1 db Hahnel univerzális töltő (USB-ről is), vázsapka, doboz. FL-M3 kisvaku és nyakpánt nincsen hozzá. Alku nélkül adok hozzá ajándék adaptereket (OM, M42). SN: BHUA43828 Irányár 240.000,- Ft
Eladó még egy Panasonic Lumix 12-60 mm 3,5-5,6 zoom objektív első-hátsó lencsevédővel, Hoya UV szűrővel újszerű állapotban. SN: XB9CL102330 Irányár: 60.000,- Ft
Ugyancsak vihető, amennyiben a gép elkelt 1 db Canon EF-m4/3 AFII adapter. Canon, Sigma, Tamron optikákkal gyors AF, IS, rekesz és EXIF adatok elérhetők. Nem turbo booster. Kifogástalan állapotban van. SN: nincs Irányár: 25.000,- Ft (Sigma EX APO 100-300 F/4 HSM optikával kipróbálható, vagy akár rajta is maradhat, ha megegyezünk.)
A fentiek elérhetők Somogyban. Fonyód, Kaposvár megoldható, Budapest ritkán. Posta/futár lehetséges a vevő terhére és felelősségére. Tel: 06302067332
a gép vázam eladása miatt ez a keveset használt kiváló állapotban lévő optikám is eladó sorba került, gyári dobozával minden tartozékával adok hozzá egy hoya hmc uv szűrőt is ajándékba ami már rá van tekerve igy a frontlencse folyamatos védelem alatt állt
érdeklődni a 0630 437 2802 es telefonszámon lehetséges valamint a balazs930909@gmail.com
Garanciális, Mintaboltban 2019.04.10-én vásárolt. (Gysz.:BJ4A05113) Minden kiegészítője megvan, nyakpánt bontatlan. Teljesen makulátlan állapotban van, keveset használtam. 3475 expo van benne.
Már nem garanciális, Mintaboltban 2017.01.06-én vásárolt. (Gysz.:BHUA15637) Minden kiegészítője meg van. megkímélt állapotban van. 8283 expo van benne.
Eladó egy alig pár alkalmommal használt Panasonic G Vario 14-42mm 3.5-5.6 Mega O.I.S. Sn.: SB8KM101332, tartozékok: első és hátsó sapka, napelenző Átvétel Budapesten, személyesen lehetséges. Ára: 30.000.-
Eladó egy nagyon szép állapotú 4/3 Olympus Zuiko ED 50mm F2.0 macro időjárásálló objektív Japán gyártású (lehet találni Kínai gyártásút is) . Objektívsapkák, napellenző, hama UV szűrő ami kezdettől védte az objektívet.
A rendszer ill. az m43 rendszer egyik legjobb optikai felbontású ( a Leica D Summilux 25mm F1.4 és ZD 14-35mm F2.0 SWD talán jobb ?) objektívje.