Ez nem elsősorban tippelős (bár van egy totó funkció is benne), hanem utólag kell "megtippelni", hogy melyik játékos, bíró, edző, szurkolótábor tevékenysége hogy tetszett. Szóval értékelheted a csapatot, mert különben csak az ellenfél értékeli, és annak csúnya pontszám a vége, legalábbis csúnyább, mint ha mindkét tábor szavazna.
Jah. A félreértések elkerülése végett, ha már vitát szítottam Léna sérülésének említésével. Nem Ő mondta, hogy sérült, nem hallottam panaszkodni, vagy ilyesmi. Csupán egy szurkoló társam hívta fel arra a figyelmem, hogy húzta talán a bal lábát, amit én viszont nem vettem észre. Jó szurkolást mindenkinek mára! Adrinak meg névnapi győzelmet kívánok!
későn fekvők figyelmébe ajánlom, hogy az imént végre sikerült feltennem a Goldberger-Derecske fotóimat :) többieknek pedig a Halas elleni mérkőzés előtti hangolódásra talán jó lesz majd, ha felkelnek.
Amúgy ne hidd - ha rám céloztál -, hogy nem tudom jól, hogy nem éppen jó a Golinak, hogy az egyik legnagyobb rivális pontot szerzett, ráadásul a Fradit győzte le. Tudom!
Akik nagy szurkolók, azoknak nyomás a szurkolok.hu-ra! (Azért is, mert a Golira eddig mindössze 2 ember szavazott, és a többi csapat ennél sokkal aktívabb volt...)
Nah most azt hiszem, megkaptam a magamét, hogy örülni mertem - ha csak egy kicsit is - a Derecske Fradi elleni győzelmények. Az egy dolog, hogy a legnagyobb riválisok egyike nyert, s az is, hogy egy nagycsapatot vert meg. Na de verseny van, nem?! Nehogy már a riválisok győzelmein vagy vereségein múljon minden (pl. a bennmaradás) - na jó, persze, hogy azon is múlik! -, hanem a CSAPAT minél jobb teljesítményén!
Az utolsó mondatodban feltett kérdésedre a válaszom : nem is gondolod, hogy mekkora szurkolók vagyunk! Különben nagyon tetszik amit írtál és igazad van!
Mindkét csapat nagy bosszúságára a szerdai fordulót követően már szombaton összecsap a két csapat, az eredetileg vasárnapi időpont helyett. Bár a találkozó kevésbé szurkolóbarát időpontban van,(hiszen szinte ezzel egy időben zajlik Fehérváron a Magyarország- Bosznia labdarúgó mérkőzés is) abban reménykedjünk, hogy aki a Golival egy picit is szimpatizál, az átérzi ennek a mérkőzésnek a súlyát, és kijön a találkozóra. Vendégünk ugyanis az a Kiskunhalas, aki a nyáron a kényszerű okok miatt alaposan átalakult. A Halasiak, akik évek óta erős középcsapatnak számítottak, most a túlélésükért küzdenek, és ez igen kellemetlen ellenféllé teheti őket. Egy évvel ezelőtt még egy ilyen találkozónak toronymagas esélyese lett volna a szombati vendégünk, de míg ők inkább gyengültek, mi inkább erősödtünk. Az, hogy ez az ellentétes irányú mozgás eljutott- e oda, hogy a két csapat egyforma képességű, avagy vendégeink megőriztek valamit az előnyükből, az csak a mérkőzésen derül ki. Az, biztos hogy a Halas elsősorban ránk készül, minket tekint közvetlen riválisának és a bajnokság első 2 fordulója csak amolyan ráhangolódás volt számukra szombatra. Az eddig elért eredményeiből semmi következtetést nem lehet levonni. Ennek ellenére a lányok videóról megnézik a Győr elleni összecsapását, és megpróbálják levonni belőle a tanulságokat. Mint hazai csapatnak, természetesen ezen a mérkőzésen egyértelműen a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, de ezt nem fogják olcsón adni, a Kiskunhalasnak is lesz ehhez néhány szava…
Csak száz százalékig koncentrálva, az első mérkőzésen mutatott fordulatszámon pörögve tudjuk a Halast legyőzni, és ehhez természetesen szükségünk lesz a szurkolóink fergeteges buzdítására is. Ezért megkérünk minden kedves értünk szorító szurkolót, vagy egyszerűen csak budapesti kézilabdabarátot, hogy ne legyen lusta, jöjjön ki a SPORTMAX-ba,(még ha kissé messzebb is van) és hozza ki barátját, ismerősét, vagy aki csak érdeklődik a Goli után, hogy a helyszínen buzdíthassuk ezt a társaságot. Kiscsapat vagyunk, akik igyekszenek lépést tartani az NBI-es csapatokkal, de ehhez HANGULAT kell, a csapatért szurkolók hangja. Zúgjon a HAJRÁ GOLI!!!
www.goldberger.hu
Nem akarok beleszólni a nagyon színvonalas eszmefuttatásotokba, de nem értem, hogy mi bajotok van. Most jutottatok fel NB1-be, 2 forduló alatt megnyertetek egy igazi" 4 pontos" rangadót, és kikaptatok egy nálatok sokkal erősebb, éretebb, rutinosabb csapattól.
Ebben az éveben a csapatnak semmi más célja nem lehet, minthogy bentmaradjon, ehhez 5-6 mecsett kell megnyernetek és semmi másra nem koncentrálni. Ezt a csapat vezetőség is egyértelműen leírta.
Ja és ez SPORT amiben sok szerep van a szerencsének, ráadásul itt (nem akarom megbántani az általam csodált női nemet) NŐI KÉZILABDÁRÓL van szó. Tudjuk, hogy a női lélek milyen szeszélyes, egyszer képes meghalni a pályán, és a szívét-lelkét beleadva jóval ereje és képességei felett teljesíteni. Másszor pedig egy ballábas felkelés után képes mindenkinek elrontani a napját és persze 5 perc alatt elveszetni egy meccset. ÉN EZÉRT IMÁDOM A NŐKET és a NŐI KÉZILABDÁT (na jó inkább az előbbiért).
Kovács Péter védelmében pedig: 20 ilyen hölgyet kell irányítania, akik nem mindig azt csinálják amit kérnek tőlük (tapasztalatból tudjuk, hogy mindig okosabbnak érzik magukat:)))), állandóan hullámzik a kedélyállapotuk mindenen megsértődnek és akkor csakazért se azt csinálják, amit kellne. Ráadásul ez egy új csapat, nem játszank együtt évek óta, nem ismerik még teljesen egymást, nincsenek összeszokva. Persze mondhatnánk hogy profik, ezért kapják a pénzüket, de te is hibázól a munkahelyeden, vagy a suliban, de ezen nem csámcsognak napokig az interneten.
2 hónap alatt nem lehet világverő csapatot csinálni, és ennél még sokkal nagyobb pofonokat fognak kapni. Azonban, az dönti el majd, hogy bent tudnak maradni, hogy a pofonok után fel tudnak-e állni a fontos alsóházi rangadókra. És ebben van nagyon fontos szerepetek, Golis szurkolóknak, hiszen ha a rossz meccs után is megtapsoljátok, biztatjátok őket, sokat segítetek nekik, érzik majd, hogy van miért felálniuk a padlóról (higgyétek el ők érzik magukat a legrosszabbul egy vereség után, hiszen sportemberek, mindig nyerni akarnak).
Az egy nagyon rossz Magyar szokás, hogy a jót nagyon gyorsan elfelejtjük, de a rosszan képesek vagyunk hónapokig rágódni. Nálunk sikeresebb demokráciák azért tartanak előbre mert ez fordítva van, tudnak örűlni a jónak és a botlásokon gyorsan túllépni. Ha még nem felejtettétek el Szerdán megvertétek, méghozzá elég csúnyán az egyik riválisotokat, de ezt gyorsan sikerült elfelejtenetek.
Ja, és nem elfelejtendő, hogy ők is emberek, nem a csapat és nem a szurkolók tulajdonai, vannak érzéseik, vannak önálló döntéseik, van életük a csapaton kívül is, és nem biztos, hogy jól fogják magukat érezni, ha elolvassák (sokan elolvassák) amiket leírtok. Tehát szerintem el lehet gondolkodnotok rajat, hogy ti (a szó értelméből kiindulva) igazából SZURKOL-ók vagytok-e?.
nem az a tipus vagyok,aki másik nicknév mögé "rejtőzve" ir, azt hiszem,nekem erre nincs is szükségem... Arra sem, hogy sokan mondják ugyanazt,mint én. Erre sem lennék rászorulva. Szóval tévedsz.
Minden edzőnek meg van a külön kis lelki világa, ami nekünk-földi halandóknak- néha kicsit furcsa. Egy jó edző felismeri-és elismeri- a hibáit. A Berendi nem ilyen volt, de vele már nem kéne foglalkozni. A két edzőt nem is említeném egy napon. A Kovácsot jó edzőnek tartom, ezt ki is jelentem, drága "skyvóker", de ha netán sikerülne megszerezned a meccsről készült felvételt, akkor te is láthatod, hogy voltak hibák amit ő tudott volna korrigálni.
Hú, de fel vagy háborodva. Gondolom az indulat beszélt belőled, mert csak úgy fordulhatott elő, hogy a 969-es hozzászólásra reagáltál és nem a 966-os beírásra. Arra sem igaz, de logikusabb lett volna! Két dolog miatt jó, hogy több "Nick" nevünk is lehet, mert így azt hisszük, hogy nem ismer fel a címzett és a másik meg az, hogy az emberek látják, hogy milyen sokan hozzászólnak a témához! Ami viszont kicsit furcsa, hogy te beszélsz elfogultságról, szerintem ebbe beleesel te is. A másik meg az, hogy sport témában vitatkozunk! Ismerve téged, bármiben, de sportban légyszíves ne. Szerintem a Kovácsot nem szídtam, csak azt mondtam, hogy ebben a vereségben benne van ő is. Biztos vagyok benne, hogy ezt ő is így gondolja!
Akkor is azt mondom ha valóban sérült volt Kordyuk és egy percet se játszott volna sokkal hasznosabb volt elmennie a Fáy utcába , hogy információkat gyűjtsön a két csapatról, mint ülnie a kispadon. :)
Ez a vereség be volt kalkulálva ha nem is ilyen arányban de a szombati győzelem emiatt még inkább kötelező!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy te ismét az edzőt látod hibásnak a csapat esetleges sikertelenségéért! Amíg Berendi volt a csapatnál, ugyanezt csináltad... Lehet hogy neked kéne irányítani a csapatot, ha ennyire értesz hozzá!!! Én úgy veszem észre, hogy a Mester folyamatosan cseréli a játékosokat! Aki csak két percet van fenn, annak annyi idő alatt kell bizonyítania! De ugye te sem gondolod komolyan, hogy megkérdőjelezed az új edző szakmai hozzáértését??????? Ha mégis Így van, akkor ez nagyfokú tudatlanságra, vagy elfogultságra vall....:(
Az igaz,hogy nem a 4 fal között kell csücsülni, de ezekben a percekben az a csapat, ahova tartozik, meccset játszott, ami kell hogy őt is érdekelje. Hiba volt nem elmenni Vásárhelyre, és eközben felbukkanni nézőként a Vasas meccsen. Egyébként alaptalannak találom azokat a hozzászólásokat,amelyek megint a csapaton belül bomlasztást eredményezik, azt sugallva, hogy "megint kedvencek vannak", megint "érinthetetlen játékosok vannak", holott az edző folyamatosan és állandóan cserél,kisérletezik, csak mint minden edzőnek,nyilván neki is megvannak azok a játékosok,akiktől jobb eredményt vár el, és olyanok,akiktől kevesebbet... Amikor egy csapat bajban van , nyilván azoktól várja a megváltást,akinek a játéktudásában jobban bizik. Ez most nem jött be, de ki kockáztatna ?
Nem a vereséggel van a baj ! Szerintem senki nem gondolta , hogy legyőzzük a Vásárhelyt. Én 5-6 gólos vereséggel elégedett lettem volna. A baj a második félidei 20-5 ös eredménnyel van illetve, hogy 10 percig képtelenek voltunk gólt dobni.
Nagyon örülök , hogy a honlap élőben közvetítette a találkozót. Remélem a jó szokás megmarad!
Kordyuk pedig talán feltérképezte két potenciálisan verhető ellenfelünket.
Ha valaki sérült az nem azt jelenti, hogy otthon négy fal között kell feküdnie az ágyában.
Nem értem, mi ez a gyászos hangulat egyeseknél. Hódmezővásárhelyen ki lehet kapni. A hatodik helyre esélyes csapat, közvetlenül a ''nagy öt'' után. Jó, a végső különbség lehet, hogy riasztó, de belefér.
Egyébként nem lehet az az oka, hogy a sikeres első meccs, majd a még sikeresebb első félidő után a feljavuló ellenfél és a kapott gólok sora ellentétes hatást váltott ki lelkileg, és ráébredvén, hogy ''hüha, ez már bizony az igazi NBI'', összezuhant a csapat? A vereség ízét és a komoly ellenfeleket is szokni kell!
Sport: Ifjúsági győzelem az első hazai mérkőzésen Írta: GyurosIstvan
Az ASA- HNKC ifjúsági csapata hazai pályán négygólos győzelmet aratott az újonc Óbudai Goldberger együttese ellen. A találkozón a hazaiak többször is vezettek hat találattal, ám a vendégek nem adták könnyen a két pontot.
ASA-HNKC – Óbudai Goldberger SE 29-25 (16-12) NB I-es női ifjúsági kézilabda mérkőzés, Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Moldován, Ökrös. ASA-Hódmezővásárhelyi NKC: Répás – Mocsári 1, DRAXLER O. 5 (1), Mészáros 8 (2), Fodor É. 4, VARGA 9 (1), Pápai. Csere: FODOR E. (kapus), Herceg 1 (1), Héjjas, Draxler D. 1 (1), Kosztyu. Megbízott edző: Mucsi Tamás Az Óbudai Goldberger SE gólszerzői: Horváth A. 9, Mester 4, Balogh 3 (2), Godor 2, Horváth Á. 2, Takáts 2, Radák 1, Réthelyi (kapus) 1 (1), Bodó 1. Edző: Ökrös Csaba Kiállítások: 20, ill. 12 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 7/3. Kizárás: Horváth Ágnes (Óbudai Goldberger SE)
Tatai Tamás utánpótlás-vezető: Küzdelmes játékkal sikerült itthon tartanunk a két pontot.
A második félidőben nyújtott parádés teljesítményével nyerte meg első hazai bajnoki mérkőzését az ASA-HNKC csapata, akik az Óbudai Goldbergert verték 29-15-re.
ASA-HNKC SE – Óbudai Goldberger SE 29-15 (9-10) Női kézilabda NB I, Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok. Vezette: Szegedi Zsolt, Unyatinszki Tamás. Hódmezővásárhely: Abramovics – Koroknai 1 (1), Jenőfi 4, Borbély 2, NYIKOLAJENKO 9, Gerstmár 4 (2), Földes. Csere: VÖRÖS (kapus), Nagy R., SZEPESI 8, Sipos, Takács D., Wolf 1, Jókai. Edző: Rapatyi Tamás. Goldberger: Gridnyeva – Baross 1, Lehel, Huszák 1, Forgács 1, VAKARCS 5, Matus 6 (4). Csere: Polgár (kapus), Szűcs V., Selenka, Rummer, Tápai A. 1, Burai, Minarovics. Edző: Kovács Péter. Hétméteresek: 3/3 ill. 4/4. Kiállítás: 4 ill. 12 perc.
Magabiztosan készült első hazai mérkőzésére az ASA-HNKC női kézilabdacsapata, akik első pontjaik megszerzését tűzték ki célul az újonc Óbudai Goldberger ellen. A találkozó előtt köszöntötték a csapat ’93-’94-es tornagyőztes csapatát valamint a csapat friss igazolásait.
Az ünnepi rész után óbudai vezetéssel kezdődött a meccs, majd többszöri gólváltás után 3-3 állt az eredményjelzőn. Az első játékrészben Nyikolajenko nyújtott átlag feletti teljesítményt, a kilenc hazai találatból hatot ő jegyzett. A hibákkal tarkított félidőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a 30. perc leteltekor 9-9 állt az eredményjelzőn. A félidei eredmény azonban nem ez lett, hiszen Tápai Andrea – a válogatott Cornexi-játékos Tápai Szabina húga – időntúli szabaddobással túljárt Abramovics eszén.
A második 30 percre Rapatyi Tamás átalakította csapatát, az ezúttal gyengébben védő Abramovics helyére Vörös Henrietta állt, Koroknait pedig Szepesi Ivett váltotta, akik igazolták edzőjük döntését. Mucsi teljesítményét jól jelzi, hogy 30 perc alatt 5 gólt kapott, míg Szepesi főleg indításokból remekelt az elfáradó és a meccset feladó Goldberger ellen, a félidőben nyolc találatot szerezve. Nyikolajenko egy kisebb sérülés után magára talált, kilenc góllal zárta a mérkőzést. Az utolsó 20 percben szinte egy csapat volt a pályán, az ASA-HNKC sima győzelmet aratva örvendeztette meg szurkolóit.
Vásárhelyi győzelem Nyikolajenko és Szepesi parádéjával. Pokolra küldött újoncok
Imre Péter Létrehozva: 2007.09.05
Az ASA-HNKC NB I-es női kézilabdacsapata az újonc Óbudai Goldberger ellen játszotta idei első hazai bajnokiját. Az esélyeknek megfelelően a kék-sárgák kiütéses győzelmet arattak.
Az újoncok ellen hagyományosan jól szerepel hazai környezetben az ASA-HNKC együttese. Az eddigi nyolc találkozóból hetet nyertek meg a vásárhelyiek, és csupán egy végződött döntetlenre, a 2003/2004-es sorozatban a Békéscsaba ellen.
Elképzelhető, hogy Kovács Péter lányai nem böngészték ezt a számukra kedvezőtlen előjelű statisztikát, hiszen a tavalyi pontvadászatban még a Makóban szereplő Vakarcs révén a második percben ők szerezték meg a vezetést. A házigazdák küzdöttek, harcoltak, de sok hibával és görcsösen kézilabdáztak. A lelkes fővárosiak rendre lépést tartottak a vezetést közben átvevő Rapatyi-csapattal, sőt az első félidő végén időn túli szabaddobásból ismét náluk volt az előny. A folytatás csakis jobb lehet, ebben bízott mindenki.
A második félidő első perceiben még tartotta magát a Goldberger, de ezt követően a feljavult védekezés, a labdaszerzések és a gyors akciókból szerzett gólok miatt fokozatosan nőtt a különbség a két gárda között. Az első félidőben Nyikolajenko, a másodikban Szepesi parádézott, a vendégek pedig egyre jobban fáradtak, semmi sem sikerült nekik. A Vásárhelynek viszont minden, a hazaiak látványos találatokkal szórakoztatták a közönséget, az ukrán Nyikolajenko még a saját térfeléről is betalált az ellenfél kapujába.
Az ASA-HNKC az újoncok elleni remeklését szombaton Derecskén folytathatja. A feladat nem lesz könnyű, a Derecske ugyanis tegnap meglepetésre 30–27-re győzött az FTC ellen.
Rapatyi Tamás: – A horrorisztikus első félidőt követően a másodikban már szerencsére olyan tempóban tudtunk kézilabdázni, amilyenben az első pillanattól kezdve szerettünk volna. Kovács Péter: – Az első félidőben a mennyben, a másodikban a pokolban jártunk.
Bizom benne, hogy a Kovács annál komolyabb edző mint, hogy azért játszasson néhány játékost, hogy Egy Bizonyos embernek megfeleljen. Gondolom arra ő is rájön, hogy a saját farkával veri a csalánt!
Teljesen egyetértek veled!Nem értem, hogy mért van az hogy valaki hibáz egyet és már lejön a pályáról,de van aki megteheti hogy nem fut vissza, hogy kihagyja az 5dik ziccerét.(és ráadásul ők a tapasztalt rutinos NBI-es játékosok)Esküszöm nem értem, hogy ha a pályán van az a 7 játékos, miért nem tesz meg mindent!nem az a baj, hogy kimarad a ziccer,hanem az, hogy elejtjük a labdát,nem futunk vissza.Kívánom a Mesternek,hogy sikerüljön szombatig helyre tenni a csapatot,mert nagyon fontos, mérkőzés lesz!
Az, hogy Léna hogy került a Vasas meccsre,hát....erre én is kiváncsi lennék!A csapat az csapat!ha annyira fáj neki ahogy mondja, akkor a Vasas meccsre mért ment ki?????
Nem tudom mi történhetett a 45. és az 55. perc között... Ezt a 10 percet 10-0-ra hozta a Vásárhely... 45 percig volt kondi? Mi az oka, hogy a 2. félidő felénél teljesen szétesett a csapat? 5 dobott gól egy félidőben nagyon kevés...
Nem láttam a meccset, de a kiütéses vereség azért is fájó, mert az eredmény alakulása alapján 40-45 percig abszolút pariban voltunk velük...
Reálisan nézve nem a vásárhelyi meccsen dől el a csapat sorsa (én előzetesen kb. 6 gólos vereségre tippeltem), inkább csak az aggasztó, hogy a várakozáson felüli 1. félidő után hogy lehetett elveszíteni 20-5-re (!!!) a másodikat, ráadásul úgy, hogy 10 percen át gólképtelen volt a csapat...
Tudom: Kordyuk nem játszott, de ez sztem nem magyarázza a 2. félidő produktumát...
Nagyon bízom benne, hogy a szakvezetés tudja a válaszokat ezekre a kérdésekre, és a hétvégére felrázzák a társaságot, mert az első 2 forduló eredményeit látva a Kiskunhalast kötelező megverni, ha bent akarunk maradni...
A Derecske döbbenetes és teljesen váratlan győzelme pedig igazolja, amit korábban, a hétvégi Goli elleni vereségük ellenére is gondoltam, nevezetesen hogy az csak vmi kisiklás lehetett és valójában elég erős az a csapat. Sztem nem lesznek kiesési gondjaik. Sokkal inkább a Vasas-Kiskunhalas duóval, és esetleg még a Váccal lesz ádáz csata a kiesés elkerüléséért. Azaz meglepne, ha a Derecske is a veszélyes zónában lenne még mondjuk a tavasz folyamán.
Ezekért is tartom kulcsfontosságúnak a hétvégi mérkőzést...
Amúgy kissé furcsának tartom, hogy egyesek ujjonganak, lelkendeznek a Derecske győzelme miatt, miközben állítólag (persze eddig leginkább csak hangemberként...) a Goliért szorítanak. Nem tudom hogy férhet össze a kettő... Elég nagyfokú csőlátást, naivitást vagy infantilizmust mutat az a magatartás, ami nem vesz róla tudomást, hogy bármely más "kiscsapat" "nagyok" elleni pontszerzése, esetleges győzelme nem túl jó hír a Goldberger számára. Én nem szurkolok senki ellen, sőt gratulálok a Derecskének, hiszen fantasztikus, amit véghezvittek, de a szívem mélyén nem tudok örülni neki, hiszen az egyértelmű, hogy a Derecske sikere több szempontból sem jó hír a többi kiscsapatnak: egyrészt ugye szereztek váratlanul +2 pontot (amivel maguk sem kalkuláltak), másrészt ezzel elérték azt, hogy sem a Fradi, sem a többi "nagy" nem fogja ezentúl félvállról venni a "kicsik" elleni meccseket, és mindez megnehezíti az esetleges bravúros pontszerzést...
Ezt még akkor is így gondolom, ha amúgy sztem a Derecske nem fog kiesni. De azért még talán a kiscsapatok közé tartozik.
Azzal pedig jobb tisztában lenni, hogy a bentmaradásért folytatott küzdelem valszeg egész évben kiélezett lesz. Nem hinném, hogy korán eldőlne a kiesők kiléte. Lesznek itt még szép kis körbeverések...
Jó reggelt mindenkinek! ( azért nem mindenkinek) Remélem Mester, nem menti fel magát a vereség alól?Az lenne a kérdésem, hogyan lehetséges az, hogy van néhány játékos, akiknek mindent lehet, a másiknak meg semmit!? Ezek a játékosok sztároknak képzelik magukat, holott annyit hibáztak, mint az egész nb1-es mezőny együttvéve. Gondolom, ők viszik el a költségvetés nagyobbik részét. Ezek az emberek úgy érzik, hogy jól végezték dolgukat és azt hangoztatják, hogy "nem értem ezt a vereséget hiszen mindent megtettem"! Lóf@szt! Észre kéne végre venni, hogy EZ AZ NB1 és itt már nem lehet sz@rakodni. Aki nem teszi oda magát és esetleg még a kritikára is megsértődik, az nem alkalmas erre a szintű versenysportra. Remélem a tulajdonos is ezt észreveszi, és elfogad másoktól- legalább-gondolatokat. A másik téma amivel foglalkozni szeretnék, az az, hogy itt olvasom, hogy többen látták a Lénát a Vasas meccsen. Kérdem én, mit keresett ő ott? Ha olyan súlyos a sérülése, akkor miért nem otthon pihenteti a lábát, ha meg nem, akkor miért nem kell a csapattal utazni. Feltételezem, ha a Juhász Kingának leszakad a fél karja, de tud járni, akkor neki a csapattal kellett volna tartania! Ugye Mester ettől is csapat a csapat! Ezek a dolgok azért elgondolkodtatóak. Még rengeteg dologról beszélhetnénk, de nem tudok higgadtan írni. Én nagyon szeretem ezt a kézilabdát-azon belül is a Golit-de az igazságtalanság néha egy kicsit elveszi a kedvem. (nem is kicsit)
Gratulálok a Derecske elleni győzelmetekhez ma viszont tényleg legyőzte a Derecske a Fradit
Tajtavill-Derecske - Budapest Bank FTC 30:27
rém gyengén játszott az előző idény bajnoka
sokat elmond a meccsről a Fradi edzőjének nyilatkozata "Zsiga Gyula: Minden tekintetben jobb volt az ellenfél, úgymond meghatározó játékosaim számomra felismerhetetlen teljesítményt nyújtottak."