Mc Duffie-ban sokkal több volt, sajnos a társak miatt nem tudta hozni azt amit a képességei engedtek volna! Az ics-ek nem vonták be a játékba sajnos! Én nagyon sajnálom, hogy nem maradt!
Eddig valamennyire lehetett megközelítő pontossággal tudni az összegeket,de most nem nagyon lehet belőni a légiósok árát.Lehet igyekeznek gyorsan elhelyezkedni,hátha nem lesz annyi kérő. Fogalmam nincs.
Akkor szerintem ahova felrakták eddig a dobokat ahelyett egy új tartó fog kelleni amit felülről 2 grippen fog tartani hogy ne süllyedjen az alapzatba a dob
Annyira idegesítő ez a jól informáltságod. Ki a tököm hiszi el Neked, hogy bárki megosztja veled Molnár D. vagy Forrai vagy más fizetését. Tök jó lenne ha a KTE fórumra irogatnál. Ja, hogy olyan itt az indexen nincs ? Csinálj egyet aztán szórakoztasd a tieidet ( akik szintén nehezen viselnek el )
Pénzzel könnyű jó eredményt elérni... Főleg, ha még előre is költesz... Pécset most gond is van! Kecskeméten nincs, mióta KTE-Duna Aszfalt van! Annyit költenek, hogy pici tartalék maradjon.
Persze, mi gazdagok vagyunk, de sorba viszik el a játékosaink.... Pongó M., Mészáros, Molnár Marci, Molnár Dani... Utóbbi 2,5szer többet kap a DEAC-ban, mint nálunk... Anno a Pécs is jó áron vitte el Pongót, amit az Alba sem volt hajlandó kifizetni...
Forraynak talán most először nem kell azon moralizálni, hogy egy játékos túl drága a csapatnak....
A fórumbojkottálgatást és állandó áldozatszerepet ("olyan lett a fórum...kiűzik az ellenséget.." ne röhögtess, a hozzászólások többsége még mindig azoké, akik szerint Simijimmy direkt szétb...a régi játszótereteket, amihez csak úgy szabadna közelíteni, hogy előtte sarkat véleményét kell kikérni - ne vedd magadra) ugyanúgy nevetséges és értelmetlen túlzásnak tartom, mint a pluszokkal meg mínuszokkal demonstrálást. Ha valaki azt hiszi, a neki nem szimpatikus emberek véleményére, anélkül, hogy olvasná, odanyom egy mínuszt, az mégis miféle komolyan vehető vitapartner? Én még életemben nem használtam a funkciót, sokáig észre se vettem, aztán olvastam, hogy valaki azzal "érvelt", hogy xy mennyi mínuszt kap. Hát dedó, komolyan... :)))
És ebben a dedózásban, ezt se vedd magadra, élen járnak, akik szerint amúgy másoknak nem fontosak az ő vágyaik. Nem tetszik az edző, lelépek, kilépek, engem nem láttok, itt meg se hallgatnak. Hogy a csapat milyen lesz, nem érdekel, az egyéni sértettség fontosabb, mint hogy igazam lesz-e...
Én se sűrűn írogattam, ez a prekoncepciók menti üzengetés fáraszt. Ha nem jössz többet, sajnálom, remélem, a csarnokbantalálkozunk.
Akkor lehet megbotránkozni, ha egy összeget is mellé tudna itt tenni bárki, hogy Forray kivásárlási ára meghaladja az értékét.
Összeg nélkül ez csak hiszti.
Ha azt mondom Forray kivásárlásánál a KTE csarnokban lévő büfétartozását kellett fizetni csak?
Akkor sem jó a fiatal magyar edző, akinek van tapasztalata a hazai bajnokságban, a nemzeti válogatott mellett és nem mellesleg ért a fiatalokhoz, akikből nálunk jelen esetben van nem egy tehetséges?:)
Légy olya szíves írd le a komment számát, amiben olyan tűpontosan le van írva, milyen elvnek mond ellent a profisportban egy kivásárlás és hogy milyen jobb opciók voltak az edzői posztra, hosszú távra.
Így van, mondjuk meg mindenkinek, mit kell gondolni, hogy kell viselkedni, mit kell csinálni, és aki másképp gondolkodik, vagy egyáltalán gondolkodik, vagy más véleményt formál, az ellenség
Végtelenül untat már, hogy aki más véleményen van, vagy esetleg valóban a tényeket keresi, írja le a begyakorolt lózungok helyett, annak neki kell menni, személyeskedni kell. Moralizálni, meg minősítgetni
ez az, ami romboló hatás
persze nehéz úgy, ha érvek nincsenek ;)
A fórum olyan lett az elmúlt 2 évben, mint az alba csarnok.... kiűzetett az “ellenség”, maradt a kivezényelt tapsolók, meg néhány hithű billentyű huszár