Keresés

Részletes keresés

Dan620726 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 982
Takarítást,vasalást,gyermekfelügyeletet vállalok
Budapest budai oldalán,illetve Budaőrs,
Törökbálint,Biatorbágy és környékén.
Ár megegyezés szerint.Referenciával rendelkezem.
szucs1953 Creative Commons License 2012.09.11 0 0 981

Tisztelt  hölgyem.László vagyok,Neharagudjon.hogy ÖnnekÍrok,de keresek egy olyan hölgyet,aki erotikusTakarítást vállal,Tangában és combfixben.Max Puszi,No sex,Kérem ha van ilyen ismerőse,kérem küldje el számomra,Kor: 18-50-ig.  Én 50-éves fekete hajú 78 kg vagyok. Megfizetem kérem.
                                                     Köszönettel:László               

Előzmény: Erzso (zso) (937)
cleaningXIV. Creative Commons License 2012.09.08 0 0 979

Elsősorban XIV., kerületben és közvetlen környékén takarítást, gyermekfelügyeletet vállalok. Rend- és tisztaságszerető vagyok, a gyerekek nagyon hamar megszeretnek. Akár idősgondozást is vállalok. Dajka, gyógymasszőr végzettségem is van, idősekhez, fekvőbetegekhez házhoz megyek. Foglalkozom még FM-parfümök értékesítésével, a szabadkai piacot jól ismerem, kísérőként szívesen utazom, a legjobb kereskedőket megmutatom.

Érd.: 06304823390, email: entunde@gmail.com. 

csapó ági Creative Commons License 2012.09.07 0 0 978

Kedves Keresgélők!

Csapó Ági vagyok, 26 éves, 3 éve vállalok takarítást családoknál, és továbbra is vállalnám fő-, vagy részmunkaidőben lépcsőházak, magánlakások, családiházak  takarítását!

Két kisgyermekemet egyedül nevelem, ezért minden megkeresés érdekel kivéve az egy órás munkák!

1000 ft/ óra díjjal dolgozom, vagy fixen napi 6500 ft!

Ajánlólevéllel rendelkezem, jelenleg 3 helyen dolgozom, napok egyeztetése telefonon vagy személyesen!

Várok minden kedves érdeklődőt e- mailben: csapoagi24@freemail.hu; vagy telefonon: 0630 - 5935038!!!

Szép napot mindenkinek!

Üdvözlettel: Ági

Lucy101 Creative Commons License 2012.09.05 0 0 977

Kedves Munkakeresők!

12. kerületben 63nm es lakásba, heti egy alkalomra precíz takarítónőt keresünk!

Főleg a portalanítás, porszívózás és felmosás a lényeges, de a részleteket személyesen egyeztetjük.

Jelentkezni fizetési igénnyel

lastunicorn101@gmail.com

vagy

30/381 63 26 os telefonszámom lehet!

Timike27 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 976

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Jelenleg minden második keddem szabad!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

mopsz77 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 974

Takaritást vállalok!

Székesfehérváron középkoru megbizható anyuka.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.02 0 0 973

3.kerületi leinformálható,megbizható,erkölcsi bizonyitványal rendelkezö.32éves anyuka bejárónöi,vagy takaritónöi munkát vállalok .Budapesten ,megbizható családoknál,vagy magánszemélyeknél!Szeptember 10.től- H-P.-ig 08ó-16ó.igBérezés megeggyezés  szerint!Érd:06306818770-es tel.számon.Biróné Inci.

_Szilvi_ Creative Commons License 2012.09.01 0 0 972

Kedves Fórumozók! 

Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. 
Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! 
Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok. 

Ár megegyezés alapján. 

Elérhetőségeim: 06 30 446-0178 

illetve e-mail: b. szilvia65@freemail. hu 

Üdv. Szilvia

LadyTina Creative Commons License 2012.08.29 0 0 971

Köszönöm, megtaláltam a megfelelő munkaerőt!

LadyTina Creative Commons License 2012.08.27 0 0 970

Takarítónőt keresek Aug.28-ára 1-2 órás elfoglaltságra (konyha, fürdőszoba-takarításra) a Mom Park mellé (XII.kerület).

Amennyiben a kora délutáni órákban ráér és van tapasztalata, hívjon bizalommal.

06-70/619-0513-as számon 28-án délelőtt várom a hívásokat.

szigetréme Creative Commons License 2012.08.26 0 0 968

délután 4-6 órában takaritást vállalnék Ráckevétől Szigetszentmiklós, Csepel-ig.

Munkámra preciz és igényes vagyok.

gudimocsi Creative Commons License 2012.08.25 0 0 967

Tisztelt Hölgyem!

Ha még aktuális az állás,kérem hívjon bizalommal!

Erika  30-355-20-29

Előzmény: Félixné (839)
Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 966

Takarítást vállalunk!

Tudják ez egy szakma, bár mindenki csinálja nap -mint nap, ez jellemzően egy

"nem szeretem" munka.

Nekem ez a hivatásom és a legjobb vagyok benne.

Látni a csillogó lakást, irodát  nagy elégedettség számomra.

Akiknél én dolgozom, nem kell, hogy porszívóval, törlőkendővel, vegyszerekkel bajlódjanak, csak egyszerűen élvezhetik a tisztaságot és a rendet.

A vállalkozásom célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak az Ön otthonában, irodájában.

Tudom, hogy Önnél dolgozni nagy megtiszteltetés és óriási felelősség. 
Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?

A válaszom: Ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük. Referenciákkal rendelkezem. HÍVJON MOST!

Papp Krisztina 0670-779-1434 egyszeruentiszta@gmail.com

zenoga Creative Commons License 2012.08.23 0 0 964

Szeptember második hétvégéjére keresek segítség képen takarítónőt nyílászáró csere utáni nagytakarításhoz. Csepeli lakásról van szó, 62m2, de csak egy szobában lesz felújítás, a többi helyiség csak általános takarítást igényel. Szombat reggeli/délelőtti munkavégzésről lenne szó.

Amennyiben meg tudunk egyezni, ez egy hosszú távú együttműködés kezdete is lehet, heti/kétheti rendszerességgel.

Kérem, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címen jelentkezzen: zenoga@freemail.hu

banita85 Creative Commons License 2012.08.18 0 0 963

Havi egy alkalomra takarítónőt keresek a XV. kerületbe egy 36 nm pici lakás takarítására.

Feladatok:porszívózás,felmosás,fürdőszoba rendbetétele,portalanítás, konyha rendbe tétele, egy-két ágynemű vasalása.

Esetenként: függöny levétele-feltétele-mosása;ablak pucolása, ruhák szekrénybe újrahajtogatása.

Ez havi kb. 3-4 órát venne igénybe.

Kérem ha felkeltettem érdeklődését írjon egy levelet fizetési igény feltüntetésével: baloghanita85@citromail.hu-ra

Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.16 0 0 962

Rossz tapasztalatai vannak? A takarítónő megbízhatatlan? Kárt okoz? Nem érkezik meg a megbeszélt időpontban? 

Ez egy szakma, bár mindenki csinálja nap -mint nap, ez jellemzően egy

"nem szeretem" munka.

Látni a csillogó lakást, irodát, társasházat nagy elégedettség számomra.

Akiknél én dolgozom, nem kell, hogy porszívóval, törlőkendővel, vegyszerekkel bajlódjanak, csak egyszerűen élvezhetik a tisztaságot és a rendet.

A vállalkozásom célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak az Ön otthonában, irodájában.

Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?

A válaszom: Ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük. Referenciákkal rendelkezem. HÍVJON MOST!

duckylion Creative Commons License 2012.08.16 0 0 961

Jövő héten egy napos alapos takarításra keresek takarítónőt anyósom lakásába. A lakás Budapeseten a XX. kerületben van, és elégé rossz állapotban van, vagyis nem csak egy kis porszívózás, felmosás a feladat sajnos. A lakásban kutya is él, így sok a kutyaszőr mindenhol.

Rendet rakni nem kell, azt mi megcsináljuk előtte. Anyósom jelenleg kórhézban van, így ő nem szólna bele a munkába.

Kérem jelntkezen a gabla@index.hu címen, aki tudná vállalni.

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.15 0 0 960

Köszönöm, találtam munkát.

Előzmény: Törölt nick (950)
AnikoBPXXI Creative Commons License 2012.08.14 0 0 959

Takarítónőt keresek csepeli kislakás rendszeres kis- és nagytakarításaihoz.

Kistakarítás: porszívózás (szőnyeg nincs, csak parketta), felmosás, portörlés, fürdő rendbetétele, nagyon ritkán vasalás vagy mosogatás. Kb egy óra munka, hetente 1 alkalommal, rendszeresen.

Nagytakarítás: ágynemű és függönymosás - vasalással, ablakpucolás, teljes konyha és fürdő tisztítás, előzetes megbeszélés szerint.

Jelentkezés e-mailen: aniko.szabo@citromail.hu, Kérem, írjon fizetési igényt! Köszönöm

orso.borso Creative Commons License 2012.08.12 0 0 957

Takarítás gyorsan és olcsón

Nincs ideje és ereje takarítani, de szereti a rendet és a tisztaságot?

Mi pillanatok alatt tisztává és rendezetté varázsolom lakását, mindössze pár ezer forintért.

Megbízható, precíz egyetemista lány, takarítást vállal XIV kerületben és környékén.

-          függöny leszedés mosás, vasalás felrakás

-          ablaktisztítás

-          fürdőszoba takarítás

-          esetleg gyermekfelügyelet

-          egyéb ház körüli munkák elvégzése gyorsan és olcsón

Elérhetőségek: 0630-546-8616 ,    takaritas14@freemail.hu

tanítón Creative Commons License 2012.08.10 0 0 956

A XV.kerületben lakom. 2006 óta dolgozom a pedagógusi szakmában,mint tanítónő.
A pedagógusi szakmám mellett szívesen vállalnék takarítást.
Elérhetőségem:
e-mail: tuncike87@freemail.hu

Niki 1985 Creative Commons License 2012.08.10 0 0 955

Sziasztok!Vállalunk lakások,irodák,üzlethelységek,társasházak takaritását,ablaktísztitását,Budapesten és Pest megyében,megfizethető árakon,megbízható és tapasztaltak vagyunk,7éve takarítok,több féle munkaterületeken,irodák,iskolák,üzletek,lakások,amennyiben érdekelné kérem jelentkezenek a megadott elérhetőségeken.Hét mindennapján.

06302016784

nikcuka2@freemail.hu

Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.08 0 0 954

Papp Krisztina vagyok. Profi takarító!

Rossz tapasztalatai vannak? A takarítónő megbízhatatlan? Kárt okoz? Nem érkezik meg a megbeszélt időpontban? 

Ez egy szakma, bár mindenki csinálja nap -mint nap, ez jellemzően egy

"nem szeretem" munka.

Látni a csillogó lakást, irodát, társasházat nagy elégedettség számomra.

Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük;
gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik 
pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?’ A válaszom: ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük.

ceruza2011 Creative Commons License 2012.08.07 0 0 953

Mindenkinek köszönöm, aki írt, egyelőre nincs szükségem több jelentkezőre.

szigetréme Creative Commons License 2012.08.07 0 0 952

Megbizható 52 éves munkájára igényes hölgy takaritói munkát vállal délután 4-6 órában Ráckevétől Szigetszentmiklósig.

Kérem irjon bizalommal a következő email cimre.     bugyur@freemail.hu

Köszönöm!    Irén

eszter-sz Creative Commons License 2012.08.07 0 0 951

TAKARÍTÁST VÁLLALOK!

Tisztlet Háziasszonyok!

Precíz, megbízható munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Egész napos elfoglaltságban keresek munkát családi házakban, nagyobb lakásokban. 

Vállalok:

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-állatgondozást(kutyasétáltatás, alom/kalitka/ketrec rendbetétele, etetés,fésülés stb.)

-gyerekfelügyeletet

-bevásárlást/főzést

-igény szerint egyéb ház körüli munkákat

Igény szerint önéletrajzot és képet küldök.

e-mail: takaritobudapest@gmail.com

Kérem írjanak bizalommal!

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.06 0 0 950

48 éves, közg-i érettségizett, erkölcsivel rendelkező, intelligens nyugdíjas vagyok.
Társalgási szinten a német nyelvet is beszélem.
Két fiamat felneveltem, akik 28 és 23 évesek.
Becsülettel, precízen, gyorsan dolgozom. Sok-sok év tapasztalata, rutinja, nagyfokú toleranciája jellemez.
Nagytakarítást, heti rendszeres takarítást, bevásárlást, mosogatást, vasalást, kertgondozást, rámolást-pakolást, mindent vállalok.
Ügyes, agilis vagyok, sok mindenben számíthat rám!
Több évtizeden keresztül dolgoztam Balatonon magánpanzióban is, de magán házaknál is takarítottam.
2010 óta egy három gyermekes családnál dolgoztam. Náluk addig főztem a három fiúra felügyeltem, tanultam a legkisebbel, aki epilepsziás és a többieket kikérdeztem. A lakásukat is rendben tartottam ( mosogatás, reformkonyhás főzés, vasalás, takarítás, wc-fűrdőszoba).
"B"Jogosítvánnyal is rendelkezem.
Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor hívjon, vagy irjon:kgabriella63@gmail.com

bunnyka eredeti Creative Commons License 2012.08.05 0 0 949

Megbízható 58 éves nyugdíjas hölgy bejárónői munkát keres hosszú távra Budapesten. Tel.:0630-259-7966

Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.02 0 0 948

Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?’ A válaszom: ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!