Hi CSonti a mai edzésről egy kicsit késni fogok mert 4-től 6-ig vezetek de utána megyek a másik meg, hogy voltam megnézetni a vállamat és szerencsére semmi baja csak meghúzódot de már nem is fáj annyira
A válasz lett volna csak sürgős :) A tudat, hogy van, az már jó. Ma nem tudok menni edzésre, mert dolgozom és utánna meg tanulok mert holnap vizsga Egerben. Ha szombaton megkapnám a hazai Gladiators meccset, meg az idegenbeli Heroes meccset is :)
Végülis kivel a játszunk a rájátszásba? Lehet már tudni biztosra?
Bocs Ziti, de nem tudtam, hogy sürgős, mert Zoli a csütörtöki edzésre akarta vinni és akinek kell átmásolja. Ha megírtad volna, hogy sürgős vagy miért kell akkor jobban mozdultunk volna. Bocs még egyszer, ha még aktuális, ma el tudjuk juttatni!
Ne érzékenyülj el, egy bartell kapcsán megkérdeztem a támogatást, ennyit ígértek három hónapra, de szerintem már elmúlt, de hála istennek fent hagyták. Nem nagy valami, bár így egyedüliként nem mutat rosszul. Reméljük sok százan nézik majd ezt a keresőt és meglátják a jobb oldalon! Egyébként még pár helyre felkerült, mint pl. a szoljon.hu-ra is szintén jobb oldalt alul a főoldalon! ... stb.
Az az igasság hogy eddig kellet volna hogy a csapat szépen játszon és nyerje a meccseket most viszon már csak egy dolog számít mégpedig az hogy nyerjünk a többi mind mellékes ....edzés kell és más már nem nagyon....
Van valami olyan mondás hogy a részvétel a fontos de szerintem már az elmúlt szezonokban elég sokszor elmondhattuk ezt de már igazán megfordíthatnánk...vagy Ti nem így gondoljátok....a győzelem a fontos!!
A rájátszásban vagyunk...de ha nem nyerjük meg a szezont akkor nem ért semmit ez az alapszakasz...szóval most induljon egy új periodus a csapat életében a győzelmi periodus és legyen hasonló szép emlékünk ha majd visszagondolunk....
A múltat tisztelni kell de belőlle nem lehet megélni...új embereket kell szerezni mert kevesen vagyunk...Valami toborzó hadjáratot kéne indítani miútán a Div2 döntőt behúztuk:)))
Ez a szombati rendezvény plakátja. Nem tudom honnan szedték a csoportképet de sok szép emléket ébreszt bennem. Akkor is tele voltunk egyéniségekkel de csapatként dolgoztunk meg mindenért. Valszeg az öcsémnek nincsenek jó emlékei erről a korszakról.
Szombaton azaz Jún. 6.-án Bemutatóra hívtak minket a Szolnok Plázába 11.00-tól. Kell kb 10 ember. Azok jelentkezzenek akik járnak is edzésre( szombaton is). Aki menőzni tud jönni annak edzésre is kéne. Ja és persze utána 13.0-tól edzés falván.