és mért pont ezzel jött ki a szar kategóriából az atlanta? ettől még azok sztem bár még nem láttam meccsüket de ez a 2nd overall draft télleg ennyire szar? Salim sokkal jobb statokat nyom, pedig 1 körrel hátrébbről való sajnos a Pistols kikapott Jaricnak meg csak szólnom kellett és már teljesített is, igaz h most meg többet mint vártam :) Walker meg 1/13at dobott
Ne egy meccsből indulj ki, én idén már 5-6 Rockets meccset láttam (nem mintha rajonganék értük, csak így jött ki), nem az a jellemző, amit a Suns ellen láttál. Illetve abban igazad van szerintem, hogy olyan feladatokat is kap, amiket más is megoldhatna, de ezen a meccsen a Suns eltűntette a pályáról :) Ez nyilván túlzás, de az nem véletlen, hogy most kapta a legkevesebb időt (pedig egyetlen faltot sem ütött, ami nála csoda kategória), most próbálkozott messze a legkevesebb FG-vel és FT-vel, pontokban is bőven elmaradt az átlagtól és csak egyetlen off boardja volt.
Igen, Diaw kellemes meglepetés, nem mérvadó persze, de Nash is nagyon dicsérte a meccs utáni interjúban, mondván igazi allrounder, jól mozog, playmakernek sem fakezű, tud védekezni, szedi a lepattanókat és még kosarakat is dob. Érdekes lesz, hogy alakul át majd a felállás Amare visszatérése után (bár ott tartanánk már).
Véletlenül nem te vagy covy_covy RM fantasy ligájában? Steven Hunterért az életemet is odaadnám :)
Nem Jamesszen múlt, elvileg azért lennének ott a többiek, hogy ha Artest kaliberř védőjátékos van fent, akkor is termeljenek. Bár ez most csak egy, nagyon durván elment meccs volt, még nem kongatnám a vészharangot. Viszont a többiek összekaphatnák magukat, ez a .408-as FG% (James 6/20-a nélkül!) borzasztó. Mondjuk nagyon átforgatott csapat ez a tavalyihoz képest, az IND talán egységesebb, 10 meccs után ez még belefért. Csak remélem, leszřrik a konzekvenciákat és akkor még hasznos is lehet most ez a nagy pofon.
Az ESPN wapon OT győzelmet írtak, kerekedett is a szemem, hogy 18 pontos differencia a hosszabbításban... :)
azt a szar Hou-Pho meccset nzétem, szerencsére csaka a második félidőt. Vmit én naon nem értek: mi a francért rohangáltatják Yaot föl-le a pályán, nem csoda, h iszonyúan elfárad, és mindenki kaffog, h béna. Védekezésnél, fogja alapon a centert, megy fel vele a hármashoz a záráskor, aztán fut vissza alapra, meg a pattanóért, utána futhat át a másik alapvonalra, jön föl a hármasra zárni (de istenem, minek???), persze a támadások többségében ennyi a szerepe, XZ rádobja, Yao mehet a pattanóért, persze többnyire nem támadólepattanó lesz, fut vissza védekezni, és kezdődik minden előlről.
Tisztára, öngyilkosokat futtatnak vele, közben szedjen lepattanót, dobjon kosarat, és nyomja le a palánk alatt próbálkozókat.
egyáltalán nem értem, miért neki kell fent az elzárásokkal tökölni, főleg támadásoknál. Simán, fogjon lent pozíciót, adják oda neki és kész.
Ahhoz képest Yaót megfogta Diaw (persze besegítettek időnként, de ez Boshra is igaz), szal lehet lollozni...
Elnézve a Toronto tegnapi támadójátékát, és a Suns védekezését a Rockets ellen, tényleg komoly előrelépés történt e téren Phoenixben. A kommentátor valami olyasmit mondott, hogy a guardok ellen a Suns a liga egyik legjobb védekező csapata, ez főleg Bellt dicséri.