Lehet,hogy Szíriában ti voltatok korábban de akkor azt még nem tudtam.Miko voltatok ott?Mi ott magunknak törtük az utat.Kambodzsát már letudtam,csak visszamegyek.Meg Vietnám és Laosz.
Hát, azt, hogy Szíriába mi mentünk először, utána már könnyű volt ugye, ilyen mesélés után... :))) meg ugye a Szicília... most majd Kambodzsában Te töröd az utat, és mi majd csak elsétálunk azokra a helyekre, ahová kell, keresgélés nélkül, szállásokra, ilyenek... érted... :))
kérek ötleteket és javaslatokat, hogyan tudnánk Rozogát rávenni, hogy ahhoz csatolja szavait, akihez intézné... szóval értitek!! ki tudja itt, kinek válaszol????? vagy ez benne a csel???? ezért nem verik meg, mert csak egyszerűen rámondja: nem is neked mondtam!! :)))
JÉzusom, ezt meg sem hallottam... aztán majd csak jönnek a képek, meg a buék a tengerpart homokjába írva!!! Kambodzsát ki se ejtsd a szádon!! a billentyűdön se!!! bár lehet, hogy most Te mész előre? végre is már egyszer megérdemled!! lem!!! :)))
rosszul emlékszem? nem ugy volt, hogy egy hosszu hosszu utnak az a vége? lehet hogy az nagyerzsi volt? már ki tudja... mászkáltok folyton össze-vissza!!! :)))))))))
Viszont jelenlétednek köszönhetem a bio sörrel kötött ismeretséget nem csináltam rossz cserét: szépen megadtam a módját Kronenburg 1664 pohár hab vizsgálat lehunyt szem pici csettintés elégedett sóhaj és boldog hétra dőlés .... nem volt rossz csere
Pere érdekelt ugy általában India ügyben... bár most hogy hívtak, eléggé mentem volna, (holnap után, vicces...), dehát mostanában nincs sok esélye, meg ez már tényleg nem biztos, hogy a gyereknek való még...de lehet, hogy csak nem vagyok elég tájékozott... :)))
Nagyon pici tudok ám lenni ! főleg ha több nő akarna megtépni!
igen is köszönöm,hogy ismerős lehetek pedig csak érdekből csinyátam köll az a meghivó... vagyis köllötött vóna meg a gyerek is piszkált mi az ,hogy három ismerősöm van csupán mondtam lehetne : ha van meghívó ötven is. hát most 51 van enyém az egész világ.. nagyobb meg minek...