Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2004.08.05 0 0 2188
Aha. Látom, hogy meg.
Előzmény: cibkat (2187)
cibkat Creative Commons License 2004.08.05 0 0 2187

Zozo!

Az Antal Emese húga megy haza Kézdire hamarosan. amennyiben te később érkezel, mint ő vissza, nem küldenél vele egy példányt az előadásból? Persze ugyanezen a csatornán hozzád is érkezhetnének innen a képek.

Örsi! Megkaptad a címeket?

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.05 0 0 2186

gyerekek ezt kene lassatok -megfestettem a hajamat feheres szurkere:)

ja megneztem az eloadast tok jo es a kepek is,keszulnek a masolatok

csao

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.05 0 0 2185
Zozo! Te kis huncut! :))))) A többiekkel mi van? Sarokbaszorító Sándor és a többiek? Majd írj, ha sikerül kijutnod ide, csinálunk valami összeröffenést. Bár Maci a Szigeten van, de majd hazajön, vagy az ki van zárva mer'én azt nem tudhatom...
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2184

na helloka ha valaki esetleg nem tudna a cimemet akkor most leirom

e-mail: bozotka_18@freemail.hu

posta: Megyaszai Zoltan kezdivasarhely rozsa utca 10 sz,13tbh,1 e,5 lakresz,kovaszna megye.i.sz.525400

en is nekifogtam egyket kepeslapnak hogy mikor er oda az rejtely -vagyis kizart dolog mert azt en nem tudhatom

pusszz

cibkat Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2183

Elmentek a milesek. A többivel megyek a postára. Pusz!

cibkat Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2182
Vagyok. Gépelem a címeket.
cibkat Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2181
Délután begépelem és küldöm a címeket. Kinek e-mailben, kinek postán. Aztán megbeszéljük a beszélgetést! Én is nagyon sajnálom a korai távozást, na de ugye az utolsó vonat meg a másnapi munka...
Előzmény: Örsahegyekből (2180)
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2180
Sünimami! Kár, hogy tegnap nem tudtunk beszélgetni, naon korán hazamentél! Mindenképp be kéne pótolni... majd ha megjön a rettenetsok ímélcím, amit igértél. Zozo! Ha jössz, akkor gyere ám, de no! A címem megvan ugye? Vagy akkor itten, de igazán... Különbenisazkivanzárvamerténaztnemtudhatom, de ha jössz, akkor okvetlen szólj!
Előzmény: cibkat (2179)
cibkat Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2179
Na mi van gyerekek? Csak nem még mindíg tart a buli?
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.03 0 0 2178

helloka

sajnalom hogy nem lehetek ott koztetek ,viszont egy jo hir hogy kaptam egy jegyet jovet menetre pest es kezdi tehat a kovetkezo 1 honapban megis lehetseges a talalkozasunk es egy mini buli:))) most ertem haza melobol festek egy hatalma nagy szobat meg villanyt vezetek ,de tok jo maskepp na pusszancs es jo bulizast ma este

cibkat Creative Commons License 2004.08.03 0 0 2177

Sziasztok!

Ádám nyert tőlem fagyit!

Igyekszem ma én is megjelenni, bár egyenlőre minden ellenem játszik.

Picit rosszul aludtam. Sokszor felébredtem és nem értettem, hogy mi van. Egy dologban voltam biztos: a táborban vagyok. De akkor hogy lett ablakos a sátor, hol van Ági mellőlem, stb. Nem vót könnyű, no.

Kicicuka kiné van?

Sünék! Akkora kupac munka várt rám az asztalon, hogy könnyen lehet, csak holnapra lesz címlista!

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.03 0 0 2176
Kedves meleg barátaim! Örömmel jelentem be, hogy a mai napon hivatalosan is pályakezdő munkanélkülivé váltam:))) Nagyon hiányoztok, ma este a Windsorban bepótoljuk ezt a két napot, amit nélkületek kellett eltöltenem. Csak bele ne szaladjatok egy Buffaloba!!!! Zozo! Nem tudom megemészteni, hogy nem jössz! A kézdieknek tolmácsold üdvözletem, még pár nap, amíg hozzám is elér a többiek e-mail címe. Nándi! Vigyázz, mert a nagytesó a fekete kocsiból látja a számod, a neved is tudja és tisztában van vele, hogy melyik kezeddel szoktál sörözni! A sok nándis üziért az akármin ezúton szeretnék bocsánatot kérni a 14-es nevében, mert a fele a mi beteges fantáziánkból fakad... Tehát bocsi, Herr General! Minden sünnek!!! Mától a házban laktok, a liberális borzalom ezt is lehetővé tette... Akkor ma este... pussz.eö
Előzmény: megyaszaizoli (2175)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.03 0 0 2175

helloka mindenkinek

sajnos a szilvapalesz elmarad na meg a magyar utam is mert nem kaptam papirt :(((

ma mar dolgoztam az egyik haveromnal es csutortokonn megyunk a tengerrevagy 20an de a windsor jobban telne pedig egy este csak

remelem hogy eljutok meg ezenn a nyaronn es tudunk talizni egy rovid olvasotaboros bulira mindenkivel

ja es jovo hetenn veszek egy gitart (teddy segitsegevel persze)  tehat mar jovore vmi keveset en is fogok tudni remelem:))))

pusszancsok mindenkinek es nagyonn hianyoztok ures nelkuletek zabola es az egesz

nyanyett Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2174

na, nekem is sikerült magam regisztrálni, (anett vagyok) akkor holnap Windsor-ban, remélem te is jössz Zozo. (szilva pálesz nélkül) :)))

Előzmény: cigo (2173)
cigo Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2173

N mar ki is mostam meg ki is wc-tem magam suni ugyileg.Szoval akkor mikor indulunk vissza?Ilyenkor meg mindig olyan kis lelkes forumozo vagyok.Milyen fagyi es hogy lehet nyerni?Mi a helyzet jossz e Zozo?Remelem mindenkinek sikerult magat regisztralnia.Ja es en megyek Csutortokon a Szigetre ,ki jon aznap?A tobbit majd csak a Windsorban.

Nandi: -/2694/- 

.  .    

_

goadam Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2172
Nándi! Lehet hogy elcsépelt lesz de muszáj leírnom......

LESZ A WINDSORBAN SZÁMHÁBORÚ? :D
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2171

Kukucs! No megérkeztem én is Hatvanba, holnap várunk mindenkit szeretettel a Windsorban.

Előzmény: goadam (2170)
goadam Creative Commons License 2004.08.02 0 0 2170
Na hello. Mi is sikeresen hazaértünk Evelinnel kb fél8ra, zökkenőmentesen. Este fél10 felé még próbáltam hívni, de már aludt.. (Lehet hogy fáradt volt? :D  )
Úgy néz i sikerül megygőznöm hogy kedden menjünk le 60ba, csak az a baj hogy az anyagi helyzetünk erősen közelít a zérushoz....
András, ha jössz kedden (s persze mi is megyünk) viszek neked egy könyvet (persze csak kölcsön :D),  mégpedig abból a megfontolásból, amit az utolsó kiscsopin mondtál (matematikai axioma). Nagyon vastag, (736 oldal) és nagyon kicsi betűkkel van írva, de megéri végigküzdenie magát rajta az embernek, s asszem neked meg főleg tetszene.
Ja és milyen fagyit lehet nyerni?

Nagyonnagyon jó volt a tábor, kár hogy vége..........
cibkat Creative Commons License 2004.08.01 0 0 2169

Mi az, hogy fordulnál? Hát nem megyünk ruhaszáradás után?

Kezdek gyanakodni, hogy a csini puffancsok szerte szét a testemen nem is csípések, mint inkább kiütések. Nektek nincs?

Zozo!!!! Nagyon várunk kedden! Isteni volt a torta, de főleg a gesztus!

Na figyelem kezdő játékosok! Aki előbb jelentkezik itt, fogadhat Bobbal a Windsorban! Én meg meghívom mondjuk egy fagyira.

and4 Creative Commons License 2004.08.01 0 0 2168

Hello Zoli megérkeztünk délután 5-re átpakolás nélkül csont nélkül. Ugyanazzal a lendülettel fordulnék vissza ha lehetne.

Messze még a hajnal három óra húúúúúúúúúsz!!!!

Előzmény: megyaszaizoli (2167)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.01 0 0 2167

helloka

hosszas viaskodas utan a kapucsengovel sikerult bejutnom a hazba reggel 7kor ,

remelem zokennomentes utazasotok volt es sikeresenn megerkeztetek ,ujraneztem a kazettat es kurva jo

mostmar csak azert kell imadkozzak hogy holnap felhivjanak pestrol es azt mondjak hogy "igen" akkor viszem a kazit es kedden windsor!!!!!!!!!!!!!!!

pusszancs

occsem

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2166

na helloka mar egy nap sincs es indultok jo utat nektek en megyek ma ejjel kolozsvarra es szombaton hajnalba it6thon is vagyok varni foglak a muvi haznal

pusz vigy magatokra

cigo Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2165

A tábor elött egx nappal én is feltévedek ide.jellemző:)

Nekem is baromira mehetnékem van. Zabola , Kézdi vigyáz mert jövök HÁháháháháháháhá -(ez egy olyan sátáni kacaj)

cibkat Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2164
Na akkor bulizósak! Találkozó 8 körül nálam! Akinek kérdése van, hívjon bátran!
cibkat Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2163
Jajj Istenem4 Hát én már nem bírok itt ülni! A munkatársak meg valami kényszerzubbonyt emlegetnek. Ki érti? Jajj menjünk, menjünk, menjünk már!!!!
cibkat Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2162

Én megsértődni?! Ugyan már!

A Szamos szponzorálás valóban megvan, kérdés mennyi marad belőle az útra. Mivel nem a hónom alatt hazavihető mennyiségről van szó, ezért a szállítók ma viszik Nándihoz a Windsorba. Csak maradjon nekünk is belőle!

Előzmény: nyugatinyúl (2161)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2161

draga cibike, aztan nem megsertődni!!! Nagyon jo bulizast kivanok nektek! Es gratulalok a szamos marcipan szponzoru megszerzesehez! A nemettanitas meg valszeg kelleni fog szeptembertől. Engem meg apam szponzoral a buszra egy liter ágyas pálinkával (szilván érlelt törköly). Ha értesüléseim megbízhatóak, nem ez lesz az egyetlen üveg ilyen tartalommal.

Andráska, köszi mindent, ha a gonosz Nándi bácsi le is fokozott gyermek táborlakóvá, én megteszlek tábori főzenésszé! De akkor csak nem én lennék Nándi szerint az egy alsóvezető?

Amúgy meg mindenki kímélje a máját, örüljön, holnap indulunk!!!!!

and4 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2160
1
cibkat Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2159
Na szép! Majd akkor bulizunk nélküled, de mekkorát! He!
Előzmény: nyugatinyúl (2158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!