Igen.. Egyelőre a "Nem, nem szabad, én még kapálózom" periódusban vagyunk mindketten.
A probléma - Ő egy kapcsolatszerűségből ugrana.
Nem, nem vagyok gaz csánító, ez egy véletlen alakult így....
SENKI SE ÁLLITOTTA, HOGY VALAKI A FOGLALKOZÁSA MIATT ÉR KEVESEBBET VAGY TÖBBET!!!
A viselkedésről van szó!!! Egy felnőtt embernek el kell fogadni, hogy nem mindenütt viselkedhet egyformán, mert ami egyik helyen normális, a másik helyen bunkó!!!
Hihetetlen, hogy nem fogod fel! :(
Veg. Ezt despilnek mondtam és viccből. Ha esetleg nem vetted volna észre a smájlit.
Jó lenne, ha lenyugodnál, mert már kezdek berágni.
Ebből semmi sincs, amivel egyet érthetnék... Egyébként meg ott nem találsz senkit, aki bárkit is a háta mögött kipletykálna. Sajnállak, ha nem birsz elképzelni olyan helyet, ahol valaki nem ir ordenáré módon, hanem kulturálja magát...
Mondtam én ilyet? Mikor? MONDTAM ÉN, HOGY ŐK TUTIRA KIPLETYKÁLJÁK EGYMÁST?
És eléggé érdekes elképzelésed van a természetes viselkedésről... Mifelénk ezt a fajta természetességet (mindenki le van szarva, ha akarok az asztalra köpök) ha jó napjuk van, ugy értékelik: "ennek se volt gyerekszobájuk!" ha rossz napjuk van, akkor proszto: "micsoda bunko!"
Azt se mondtam. TE TELJESEN FÉLREÉRTESZ ENGEM! Aki néha félévente esetleg jól lebazmegezi azt, aki szemét volt vele, azt ne nevezd lécci bunkónak.
És még csodálok, ha nem értékelik a "humorod"
Lényeg, hogy nekem tetszik. :)
Remélem sose kerülök veled egy étterembe, mert elmegy az étvágyam :(
Miből jutottál erre a következtetésre?
Őszintén utálom, ha valaki képtelen felfogni a máshogy gondolkodást :(
Én is.
14 éves kor után nem egészséges utálkozni a világon...
Miért? Ki utálkozik a világon? Ezt úgy mondtad, mintha én OLYAN lennék...
Ha akarod nevezz prüdnek, bár ha utána olvasol, tudatod, hogy őszinte ember vagyok.
Mondtam, hogy prűd vagy?
Istenem, miért reagál itt mindenki mindent túl? :((