Keresés

Részletes keresés

kozakz Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2353

csak fel orat tudtam ott lenni.akkor epp az uj lemez, ujabb koncert temakor volt soron.

ahogy latom a tovabbi koncertek nem fekszenek Robinak, igy sok jora nem lehet szamitani.

nem akartam nagyon bele pofazni, meg a gyerkoccel is nehezen birtam, de azert

ha talalnanak egy jo managementet akkor mas lenne a helyzet, es ez a management nem feltetlenul kell hogy magyar legyen. siman gondolkodhatna a zenekar europaban.

lokomotivum Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2352

"Lehetne egy kis öszefoglalót a tegnapi taliról?"

Naná, hogy lehet! :o) Írjál bátran miként rakódott le benned a találkozó, mit éreztél-érzel? Azt is írd le amit ott valamiért nem kérdeztél meg! Úgy sejtem többen is vagyunk akinek csak később jöttek meg az okos ötletei kérdései.

Én rögtön a negatívummal kezdeném: szép volt, jó volt csak piszokul rövid volt. :o(  Azt hiszem e tárgykörben mint együttes-rajongók legjobb lenne egy pár napos "szemináriumot" tartani. A tagok élménybeszámolnának, mi közben kérdeznénk, aztán lenne a művészi érzék növelését megcélozva zenehallgatás, esetlegesen képanyag aláfestéssel, és hogy biológialag is bírjuk, sörivás meg némi szendvics.

Előzmény: NGza (2351)
NGza Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2351
Sziasztok!

Lehetne egy kis öszefoglalót a tegnapi taliról?

(Magamról annyit, hogy itt ez az első hozzászólásom, kedvelem a Solarist :), és tegnap sajnos a kvíz eredményét nem sikerült megvárnom, ám a koncert részlet _nagyon_ tetszett_ :) )
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2350

A mai talin szóba került egy olyan, régebbi Solaris produkció, ahol a saját számaik általuk áthangszerelt változatai hangzottak el különböző stílusokban.

Megígértem, hogy fölteszem ennek az estének a plakátját.

Hát íme:

diScOLARISA 4 éves születésnapjukat így ünnepelték :o)))

A plakát alján van az ominózus rész: diScOLARIS :o)

5 különféle zenei stílusban hallhattuk a számaikat, egy-egy stíluson belül több számukból hangzottak el részletek, és egy vetélkedő keretében ki kellett találni, hogy mely számokból állították össze ezt az 5 egyveleget.

Az alábbi stílusokban dolgozták át a számaikat:

- diszkó

- funky

- reggae

- new wave

- ??? (ez a stílus nem derült ki a konferálások során)

Hát, nem semmi feladat elé állítottak minket a srácok, időnként nagyon kellett törni a fejünket, hogy mit is hallunk éppen... Ha jól emlékszem, helyes megfejtés nem is született.

Egy következő Solaris találkozó következő totójának a témája lehetne ez... ;o), 

Az viszont megfejthetetlen maradt többszöri visszahallgatás után is, hogy a new wave stílusban melyik számukat hallhattuk: végig szinte csak nagyon kemény dob meg elég borzadályos billentyűs effektek szóltak; bármi lehetett... :o)

Előzmény: cirrocumulus (2337)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2349

Nagyon szivesen :o)

Örölük, hogy örülsz!

Előzmény: localhost (2348)
localhost Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2348
Cirrocumulus!

Imádlak, köszönöm! ;-)

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2347
Jaj, de kár, hogy nem veheted a Postás Klub felé az irányt ... :o((
Előzmény: Youwine (2346)
Youwine Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2346
Puszi mindenkinek, lassan indulok...Kecskemétre :(
tillA Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2345
Azért illúzióid ne legyenek... :) (Az előfizetés, persze, bizonyára megoldható volna)
Előzmény: lokomotivum (2344)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2344

Irigyeltem is érte a borsodiakat, hogy milyen pontos és korrekt tájékoztatást kapnak az ország életét érintő fontos eseményekről. :o)

Hova kell a lapot előfizetni, és ki fogja eljuttatni ide Bükre? ;o)

Előzmény: tillA (2343)
tillA Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2343
Ezzel szemben az Észak-Magyarországban (Borsod megye napilapja) komoly beharangozó volt anno a koncertről! Tessék azt előfizetni :)
Előzmény: lokomotivum (2342)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2342

Szóval utazom a talira! Ezenkívül próbáltam népszerűsíteni szűkebb pátriámban. Bár meglehetősen későn jutott eszembe a lehetőség, 31-n este beküldtem egy sms-t a Vas Népébe a taliról. Van ebben az újságban egy sms-rovat ahova általában mindenféle ostoba dolgokat küldözgetnek be, bár néha egész jópofát és sokan olvassák. Gondoltam kihasználom az olvasottságot és végre valami értelmes is kerül ebbe a rovatba. (no nem azért mert én írtam, hanem a téma miatt). Bízom benn, hogy megjelentetik!

Azért nem vagyok teljesen aggódás-mentes, mert rosszak a tapasztalataim. Annyiféle programról, műsorról olvashatok ebben a lapban, de arról, hogy volt-van-lesz Solaris-koncert egy árva bötüt sem lehetett olvasni. Ha most nem lenne számítógép és internet a családban erről a koncertről gyönyörűen lemaradtam volna. Még rágondolni is szörnyű.

Előzmény: lokomotivum (2341)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2341
Szintén zenész! Az ember menjen tutira! :o)
Előzmény: cirrocumulus (2340)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2340

A holnapot bebiztositottam-szabit vettem ki...

Az a tuti :o)

Előzmény: árposz (2339)
árposz Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2339

Szia Cirrocumulus!

Köszi, jó volt olvasni a Planetáriumban tartott koncertről, de hallgatni még jobb lenne,persze élőben :)))))

A holnapot bebiztositottam-szabit vettem ki...

Előzmény: cirrocumulus (2335)
tillA Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2338
A (kényszerű) távolból üdvözlök mindenkit, aki ott lesz!
Előzmény: cirrocumulus (2337)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2337

Gondolom, senki nem felejtette el, mindenki készül a holnap délutánra, de azért ismétlés a tudás anyja ;o)

Tehát a

közönségtalálkozó

holnap, június 2-án délután 3/4 4 órától este 8 óráig 

lesz majd a Benczúr Ház-ban, a legendás Postás Klub épületében!

Kezdésként

átmenetileg az emeleten lévő étteremben találkozunk,

mivel akkor még a klub-kávézó nem használható,

majd 5 órától már a klub-kávézóban leszünk 8 óráig!!!

Előzmény: cirrocumulus (2296)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2336
Előzmény: cirrocumulus (2001)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.30 0 0 2335
Szia Árposz!

Márciusban ezt írtad az 1688-as hozzászólásban:

szivesen olvasnék a Marsbéli kronikák Planetárium beli koncertjéröl az egy FANTASZTIKUS buli volt, valahol még a jegyem is megvan...

Hát íme, épp ma van az évfordulója!

1984. május 30. – Planetárium (85 perc)

Ezen az estén két koncert is volt, 18 órakor és 20 órakor.

Marsbéli krónikák  B. Tóth László bevezetője: - Nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy néhány másodpercben szóljak a most következő programról, no meg arról az együttesről, amely ezt majd bemutatja.

A SOLARIS pontosan 4 esztendővel ezelőtt alakult és egész különleges utat választott, de jutott el a célhoz, első nagylemezéhez. Hiszen ha visszagondolok a 4 esztendővel ezelőtti világra, dühöngött a diszkóláz, nyomult az őszinte, kőkemény és mindenekelőtt hangos rock zene, nagyon könnyen lehetett volna érvényesülni egy jó hangú énekessel, néhány akkorddal, mert több, az ugye, nem kellett, de a SOLARIS nem ezt választotta. Egy egész különleges zenei világot honosított meg önmagának és minden akadályon keresztülpréselve önmagát, az együttes eljutott arra, melyet minden együttes szeretne elérni: nagylemezt jelentethetett meg! És ez a nagylemez június 5-én már az üzletekben, ill. itt, hogyha valaki szerette volna megvenni vagy szeretné megvenni, rendelkezésére áll.

Az album címe: MARSBÉLI KRÓNIKÁK. És hogyha valaki elolvassa ezt a címet, akkor rögtön tudhatja, hogy hogy kerülünk a Planetáriumba, ebbe a technikai csodába, amelyben sok minden érvényesül, hiszen pontosan ez az a zene, amelyet pontosan ilyen környezetben illik hallgatni. Az ember kényelmesen hátradől, bár itt nem nagyon lehet, mert a karfa rögtön itt van az embernek a derekánál, kicsit lejjebb kell csúszni, lábakat előre kell dugni, fejet kell rátenni a karfára, én közben rájöttem! Komolyan! És az ember át tudja magát adni a zenének, amely innen a színpadról megszólal és a látványnak, melyet a Lézerszínház társulata mutat majd be.

Nos, ennyit bevezető gyanánt, s akkor sorrendben, ahogy itt a lemezen is szerepel, lépjenek a zenészek a színpadra:

- Cziglán István – elektromos és akusztikus gitárok, szintetizátor (taps),

- Erdész Róbert – zongora, orgona és természetesen szintetizátorok (taps),

- Gömör László – dob és egyéb ütőhangszerek (taps),

- Kollár Attila – fuvola (taps),

- Pócs Tamás – basszusgitár (taps).

És egy újabb látvány is majd itt a színpadon:

- M. Kecskés András és a Corpus Pantomimcsoport jóvoltából.

Én azt hiszem, minden fontosat elmondtam, mindenki helyezkedjék kényelembe, kezdődjék a koncert!

Hölgyeim és Uraim!

Nagyon jó szórakozást!

A színpadon a SOLARIS! (taps)

1. Solaris

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! A színpadon, ahogy B. Tóth László is mondta, a Solaris együttes látható és hallható. Első számunk címe a Solaris volt és most hallgassátok meg a Vikinget!

2. A Viking visszatér

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! Ez volt A Viking visszatér című kompozíciónk.

És el szeretném azt mesélni Nektek, nagyon régen, egy olyan 2 és fél, 3 évvel ezelőtt kint játszottunk Lengyelországban, a Wroclav-i egyetem hívott meg minket vendégszereplésre és ott találkoztunk teljesen véletlenül M. Kecskés András pantomimművésszel. Ott egyből fölmerült annak a gondolata, hogy nagyon jó lenne együtt dolgozni. Aztán tervezgettünk, tervezgettünk, tervezgettünk, készítettünk már közös műsorokat és most itt a Planetáriumban is szeretettel köszöntjük M. Kecskés Andrást (taps), akivel szeretnénk most bemutatni most elkészült új 20 perces szvitünket!

3. Los Angeles 2026 – ekkor még cím nélkül játszották

(nagy taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

(további nagy taps)

- Köszönjük szépen! (taps)

És most szeretnénk egy egészen más világot bemutatni, és előadni fuvolásunk szerzeményét ketten, mivel a szám címe: Duó.

4. Duó

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! Ez volt a Duó, Attila szerzeménye.

És most játszanánk egy olyan számot, amelyet régebben nagyon sokat játszottunk és most, hogy rákerült a lemezre, ismét játszani fogjuk koncerten. És még el szeretném mondani, hogy a zenekarból mindannyian nagyon szeretjük és a címe: Ha felszáll a köd.

5. Ha felszáll a köd

(taps)

És most egy újabb számot játszunk, ami szintén megtalálható a lemezen, amelyre nagyon-nagyon büszkék vagyunk és nagyon örülünk neki! Most akkor eljátszanánk ezt az újabb kompozíciót, csaknem a legújabbat, a címe: M’ars poetica.

6. M’ars poetica

(taps)

És elérkeztünk koncertünk utolsó számához, azt hiszem, mondanom se kell, hogy mi a címe: Marsbéli krónikák. A szám előadásában segítőtársaink lesznek M. Kecskés András és a Corpus Pantomimcsoport tagjai.

7. Marsbéli krónikák – az elején bejátszva az I . tétel (a Nyikorgó idegen), aztán következett élőben a főtéma.

(nagyon nagy taps)

(további nagy taps)

ROBI: - Nagyon szépen köszönjük!

(taps)

- Solaris együttes: Cziglán István, Gömör László, Pócs Tamás (közben végig nagy taps)

Akkor bejelentenék egy ráadást, melynek a címe E-moll concerto allegro con moto.

Ez a zenekar legkomolyabb és legelszálltabb, ööö legelszántabb szerzeménye, ehhez átalakulunk planetáriumi kamarazenekarrá:

- 1. gitáron Cziglán István fog játszani (taps),

- 2. és kicsit mélyebb gitáron Pócs Tamás (taps),

- eljutottunk a második bemutatásnál Gömör Lászlóig (taps),

CZIGI: - és aki ezt mind ilyen szépen egyberendezgette, Erdész Róbert (taps).

És én is megragadom az alkalmat, hogy megköszönjük azoknak a technikusoknak és mindenféle munkatársaknak, akik lehetővé tették, hogy ez a koncert itt ma létrejöhessen: Kocsis Zsolt, Hegedűs László, valamint a Lézerszínház és a Planetárium technikusainak sok-sok köszönet! (taps)

ROBI: - Most egy nagyon kritikus ponthoz értünk el, tanulva az előbbi koncertből, ahol szintén ezt játszottuk el az este, ezen a ponton kéne megjelennie karnagyunknak, Kollár Attilának. Ez az előbb nem történt meg elég rövid időn belül, úgyhogy most már nem bízom olyan nagyon a dologban. Mindenesetre bejelentem Kollár Attilát (taps), most lényegesen gyorsabb volt!

8. E-moll concerto allegro con moto (1. ráadás)

(vastaps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük, a Solarist hallottátok!

(folytatódó vastaps)

ROBI: - Nagyon szépen köszönjük! (további taps)

- Én nagyon-nagyon remélem, hogy ugyanez a jó hangulatú koncert egy év múlva egy másik lemeznél ugyanitt megismétlődhet majd! (ováció, taps)

CZIGI: - De ezt nem azért mondtuk…

9. Solaris (2. ráadás)

(vastaps)

ATTLA: - Nagyon köszönjük! A Solaris együttest hallottátok!

(folytatódó vastaps)

10. Magyar tánc (3. ráadás)

(nagy taps)

Előzmény: cirrocumulus (1460)
tillA Creative Commons License 2006.05.29 0 0 2334

Fiúk-lányok!

A pénteki találka végett kérdezem: nincs véletlenül valaki, akivel Miskolc irányából történő Pestre utazás (autóval) tárgyában közösködni lehetne? Egyszerűen szeretném a vonatköltséget redukálni, illetve rugalmasabbá tenni az időbeli tervezést.

lokomotivum Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2333

"....milyen e-mail címem lenne most, ha mégis Atlantisz Pokolra változtatják annak a számnak a címét...? :o((  (Belegondolni is szörnyű...)"

A megoldás: Atlantisz-2026 :o)

Előzmény: cirrocumulus (2330)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2332
Az nem egy konkrét videó volt, hanem a tv-felvételeikből összeállítás: a Pulzus c. műsorból, meg a Zenebutikból. Más ilyen zenei műsor akkoriban nem volt, ha jól emlékszem.
Előzmény: kozakz (2331)
kozakz Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2331
mi volt abban az 1 oras videoban?
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2330
Nahát akkor a jövő előtt egy kis múltidézés ismét ;o)

1985. május 28. – Kőbányai Ifjúsági Klub (90 perc)

Előzetesként annyit, hogy 1985. április 30-án sci-fi klub indult Kőbányán itt az Ifjúsági Klubban VEGA Klub néven (4 heti rendszerességgel), amelynek az estjein a tervek szerint Solaris koncertek is voltak/lettek volna. A klubesteken filmvetítés, könyvritkaságok csere-beréje és vására volt + Solaris koncert…

Mindjárt az indulás napján, április 30-án elmaradt a Solaris koncert, ugyanis az ORI (Országos Rendező Iroda) turnét szervezett nekik s ezen a napon valahol vidéken léptek föl, s így azt a fellépésüket nem mondhatták le. Úgyhogy aznap este ott maradtunk koncert nélkül, de kb. 1 órányi videót azért hagytak nekünk magukról, amit megnézhettünk :o) + megvásárolhattuk az akkor megjelent 1985-ös műsoros kazettájukat!

Ezután 4 héttel, vagyis május 28-án már az eredeti tervek szerint zajlott ez a VEGA Klub-est, benne a Solaris koncerttel.

Íme:

1. Marsbéli krónikák

(taps)

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a Solaris együttes nevében ma este a Solaris Klubban!

Először is, azt kérném, hogy valaki szorgalmas ember legyen szíves csukja be az ablakot, mert különben a mai koncert nem tart soká, mert rögvest itt a rendőrség; nagyon szépen köszönöm! A Marsbéli krónikákat hallottátok és most a Magyar tánccal folytatjuk.

2. Magyar tánc

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! És most még egy a régi számok közül, a címe: A Viking visszatér.

3. A Viking visszatér

(taps)

Czigi: - Na most, mielőtt a következő számot elkezdenénk, el kell árulnom, hogy a zenekar sokat törte a fejét az öltözőben a koncert előtt, hogy ennek a számnak a címét meg kéne sürgősen változtatni, s azt választottuk először címül, hogyhát a nagyszerű film után  az legyen a címe, hogy Atlantisz pokol. Na most aztán, utána a zenekar egyhangúlag inkább a régi címre szavazott, úgyhogy marad, ami volt: 2026 – Los Angeles.

4. 2026 – Los Angeles

(taps)

Akkor most egy sokkal halkabbat játszunk, fuvolásunk számát, a Duót.

5. Duó

(taps)

ATTILA: - Nagyon köszönjük!

6. M’ars poetica – Laci pazar dobszólójával a szám közepén.

(nagy taps)

Czigi: - A doboknál Gömör Laci!

(további nagy taps)

7. Solaris

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! És most következzék az a szám, ami eddig rekordot döntött a Solaris együttes életében: ugyanis még soha olyan számunk nem volt, ami 4 koncerten 4 különböző címen játszódott volna. Most ez a szám következik. Első címe különben  a számnak Mark Alexandrovics volt, ez különböző bürokratikus okok miatt megváltozott Kuzmin Tyimofejevicsre (enyhe derültség), majd a Nyikanor Prohorenko után végül megszületett az igazi címe: Szabad játék.

8. Szabad játék – kb. 7 percnyi szólisztikus résszel

(taps)

ROBI: - Elérkeztünk a koncert végéhez, ilyenkor szokott következni általában a zenekar bemutatása, ami most egy picit rendhagyó lesz. Hogy miért, azt még röviden elmesélem: általában úgy szoktuk kezdeni a próbákat, hogy Czigi elhozza azokat a leveleket, amelyek érkeznek a zenekarhoz (Czigi halkan nevet a háttérben), azokat elolvassuk (Robi is mosolyog közben), kellőképpen értékeljük őket, sokszor szórakozunk is rajtuk. Ez utóbbi eset áll fenn egy levéllel, amely többek között több oldalról taglalta a zenekar pozitív és negatív vonásait és a zenekar minden tagjáról volt egy-egy találó megjegyzése.

A zenekart szeretném ennek a levélnek alapján bemutatni, amit egy néző szerezhet a színpadról mint benyomást a zenekar tagjairól. Először kezdjük az Attilával, aki most nincs itt (hangos derültség a közönség soraiban): őróla egyértelműen azt lehetett megállapítani a színpadon – tekintetbe véve mozgását, játékát, mindent, ami együtt van -, hogy ő vallásos alaptermészetű (kisebb derültség).

- Úgyhogy fuvolán vallásos alaptermészetű Kollár Attila játszott (taps),

- basszusgitáron – most igyekszem szó szerint idézni – „az a colos Pócs Tomi” (nevetés, taps),

- szólógitáron „a mindig ideges, de ne legyen ideges, mert sokan szeretik” Cziglán István (ováció, taps),

- megvallom őszintén (vigyorogva), az énrólam alkotott vélemény tetszett a legjobban: én ugyanis betegesnek minősültem (nagy hahotázás tört ki erre) és jobbulást kívántak nekem (újabb nevetések), és elindultam a javulás útján…

TAMÁS halkan közbeszól: - Törékeny is vagy…

ROBI (somolyogva): - Törékeny is voltam, igen, 86 kilóval! (nevetés),

- s végére hagytam a Lacit, mert őróla csak annyi volt a levélben, hogy „az a sumák Gömör” (taps).

(vastaps)

- És akkor következzék, ami ilyenkor szokott: az E-moll concerto allegro con moto.

(taps, mert megérkezett Attila az öltözőből a karmesteri szerkójában)

9. E-moll concerto allegro con moto

(hosszú taps, majd visszázás)

10. (Robi érdekes bevezető zenéjével) Egészséges optimizmus (1. ráadás)

(vastaps)

ATTILA: - Nagyon köszönjük!

(további hosszú  vastaps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük, akkor játszunk még!

Na most, olyan jó a hangulat, hogy kénytelenek vagyunk elmondani, hogy ez a klub, ez fog folytatódni. Hogy mikor lesz a legközelebbi klubest, azt még nemigen tudjuk, mert ezt a házat nemsokára renoválják. De lesz! Ez biztos. A következő Solaris koncert pedig… Czigi félrehajol a mikrofontól és a többiektől kérdezi: - Mikor lesz a következő koncert? ( A közönség nagyot derül ezen.)

- Van egy noteszom, csak az otthon van: abban mindig ott van, hogy mikor. Most, majdnem hitelt érdemlő forrásból értesültem Erdész Robitól, hogy szeptemberben lesz itt VEGA Klub legközelebb Solaris koncerttel és videófilmmel egybekötve. (Robi közben megjegyzi: - Hetenként lesz.)

- Ja igen, szóval azt akarta mondani az Erdész Robi, amivel a zenekar egyhangúlag egyetért, hogy valószínűleg hetente lesz ez a klub, minden kedden. (Nagy ováció és taps fogadta ezt a bejelentést.)

(A közönségből valaki rákérdezett: - De mikor lesz koncert?)

CZIGI: - Tehát koncertünk legközelebb Pesten csak szeptemberben lesz, ez alól kivételek azok a koncertek, amelyek Budapesten lesznek, de (nagy derültség) még nem tudjuk, hogy lenne. Az biztos - ez most eszembe jutott -, hogy június 30-án Martonvásáron játszunk. (újabb nevetés) Tehát, ha esetleg valaki arra jár, nagyon szívesen látjuk!

(Újabb kérdés a közönségből: - És honnan lehet megtudni, hogy hol lesz még?)

ATTILA: - Augusztus 2-án Velencén.

CZIGI: - Igen, még augusztus 2-án pedig Velencén, 4-én Nyíregyházán játszik a zenekar. Most, hogy a jövő karácsonyt hol töltjük, azt egyelőre még nem tudjuk. (kisebb derültség)

Mindenkinek további kellemes VEGA-Klub járást és Solaris koncerteket kívánva búcsúzik az együttes a Solaris-szal.

11. Solaris (2. ráadás)

* * * * *

Pár megjegyzés ez utóbbi tervekhez: Cziginek júniusban kéztörése volt, így 2 hónapig nem játszhattak sehol. Azt nem tudom, hogy augusztus 4-én Nyíregyházán felléptek-e végül is..., hacsak nem matiné előadás volt :o), aznap ugyanis Pusztavacson játszottak. Talán az egyetlen vidéki koncertjük volt a pusztavacsi, amire lementem, mert olyan hosszú volt az a 2 hónap a fenti koncert óta; teljesen ki voltam már nyúvadva, nagyon hiányzott már egy újabb koncertjük.

Augusztus 18-án újból volt koncertjük itt az Ifjúsági Klubban: úgy volt, hogy ez az új klubjuk lép majd az FMH-beli klubjuk örökébe, mert az megszűnt '85 tavaszán. És akkor ez működött volna párhuzamosan a Postás Klub-beli SOLARIS Klub mellett. 

De aztán az idő és a későbbi történések elsodorták a terveket, nem lett újabb klubjuk, csak a Postás maradt...

És végül egy abszolút magán megjegyzés: milyen e-mail címem lenne most, ha mégis Atlantisz Pokolra változtatják annak a számnak a címét...? :o((  (Belegondolni is szörnyű...)

Előzmény: cirrocumulus (1460)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2329

Bízzunk benne, hogy hamarosan frissíteni fognak a srácok :o)

Még jó,hogy localhost és Te ilyen optimista vagytok!

Megmondom őszintén, én bármilyen honlap esetében a Linkek részre szoktam kattintani legutolsóként, mert nem pont ebből a menüpontból várnám a legfrissebb infókat - a Linkek rész csak amolyan plusz érdekesség mindenféle honlapon.

A Solaris honlap esetében se merült fel bennem, hogy ilyen körülményes módon juthat valaki igen fontos információkhoz...

De ha végső kétségbeesésében minden menüpontot végigkattintgat, akkor méltán nyeri el jutalmát ;o)

Előzmény: TanDream (2328)
TanDream Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2328

Kösz szépen cirrocumulus a reakciódat és a válaszod kérdéseimre!

Azon tényből kiindulva, hogy a www.sorarisstudio.hu -n ott van e fórum linkje is szerencsére nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a megfelelő mennyiségű infó a talival kapcsolatban. :-)))

Sehogy sem értem, hogy miért kell hónapokig gyűjteni a cuccokat a frissítéshez és miért nem lehet szépen folyamatosan (legalább 1-2 hetente) felrakni annyit, amennyi van éppen!

Ez a fajta "hanyagolás" - hiába is szeretem a Solarist nagyon-nagyon - egyfajta kesernyés mellékízként jelentkezik a számban, amint beleízlelek a "Solaris habostorta habjába", vagyis rákattanok a honlapjukra friss infók reményében...

Még tiszta szerencse, hogy van ez a fórum... ;-)))

Előzmény: cirrocumulus (2320)
TanDream Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2327
Bocs, hogy az off-ra válaszolok, de nem bírtam megállni szó nélkül infót, hogy az Omega Eurotour októberi egyik koncertje a Berlini Tempodromban lesz, ahova 19-ed (!!!) magammal megyünk "felderítő útra" szeptember 21-én egy Tangerine Dream koncert idejére... ;-DDD Ha anyagilag úgy állnék, akkor azért nem lenne kizárt, hogy őket is megnézném ott - márcsak hangzásbeli összehasonlítás képp is...
Előzmény: Youwine (2325)
Bosi2 Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2326
Köszi, sajna nekem az idpont nem jó. :-( Pedig elég gavlléros az ajánlat.
Előzmény: Youwine (2325)
Youwine Creative Commons License 2006.05.26 0 0 2325

off

Sony-E mobiltelefonnal rendelkezőknek június 3.-n Omega koncert a Kisstadionban

http://www.omega.hu/hir.php?i=274&PHPSESSID=d56a9cb183553ad3a21a85c1b5f8d998

Előzmény: Bosi2 (2322)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.26 0 0 2324
Fönt van már Csaba Csaba honlapján a szerdai RTL Klub Delelő c. műsorának részlete + fotók is vannak ebből.
Előzmény: cirrocumulus (2301)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!