Sziasztok! Köszi mindkettőtöknek. Örülök, hogy tetszenek. Igen, most keltek ki az ismerősömnél a házi tyúkok alatt a kispávák. Pávás topicban raktam ki 4 képet, ott megnézhetitek őket. A pávatyúk alatt ha minden igaz 24-én fognak kelni. Üdv.
Sziasztok! Nemrég az egyik japán tyúkom alatt kikelt 4 csibe, amiből 3 japánXcochin keverék. A negyedik az teljesen sárga és csupasz a lába, ő biztos japán csibe. Gondoltam érdekel titeket. Itt van pár kép a csibékről.
Még nincs! De most valakinek írtam Bütykös lúd ügyben és az illető a hirdetésében írta, hogy a ludakat és még más állatokat akármilyen állatra cserél. Ezért felajánlottam, hogy a cochinokat bele számíthatjuk az árba. Csak még nem írt vissza idáig. Üdv.
Ezekre a szárnyasokra lenne szükségem: 2 db gyöngyi (csak tyúk), 1 pár bütykös lúd (növendék, vagy felnőtt), 2-3 pézsma kacsa (csak tarka, fekete-fehér), és 3 db vadászfácán tyúk. Akinek van eladó ezek közül vagy tud más elérhetőséget mondani, az lécci szóljon! Lehetőleg pest megyében. Előre is kösz.
Szia! huh bocsi hogy csak most írok leghorn csak most csinálom a jogsim és vizsgáztam rutinból (sikerült) felőlem naposan is elviheted őket csak vigyázni kell rájuk a pontos dátumról meg miegymásról emailben írok!
JÚNIUS 1.-TŐL 5 HETES TÖRPE COCHIN CSIBÉK ELVIHETŐK!!!!
Ma nem láttam. Lehet, hogy csak a csípésrendet alakították ki? Mindenesetre jól rámhozták a frászt. És biztos, ami biztos, ma kaptak egy hatalmas piros önitatót, hogy ha unatkoznának, hátha az leköti a figyelmüket. A kotlós eleinte félt tőle, de aztán amikor már a negyedik gombóc is vígan iszogatott, akkor ő is megnézte, mit kaptak.:)