ha vki attól lesz rajongó, hogy letölt egy hivatalos kiadványt akkor tényleg, a koncertek meg nem is fontosak, tehát nem okoz senkinek gondot, ha ezentúl nem lesz bent ilyen link a topicban
Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem több új rajongót (vagy több örömet egy régi rajongónak) szerez(het) egy ilyen link, mint amekkora pénzügyi veszteséget a Cure-nak.
szerintem egy torrent link baromira nem téma, mégiscsak nem DDL, és a többség úgysem tud vele mit kezdeni, aki meg igen, az megtalálja magától is.. szal max felesleges.
Természetesen megértem, ha vkinek nincs rá pénze, hogy megvegye a deluxe albumokat, mert elég húzós az ára
Nekem sincs meg (még) de nem is töltöttem le az oldalról amit beraktál
A gondom az, hogy ha megtalálja vki a neten ahol letölthető, akkor írja be, hogy megvan, akinek kell, mailben, icq-n, sms-ben, msn-ben stb odaadom a letöltési elérhetőséget...
Belegondolva, lehet, hogy én is követtem már el ilyet, hogy hivatalos anyag linkjét benyomtam a topicba, de mostanában erre nagyon ügyelek, hogy ne történjen meg...
Az én kérésem az, hogy lehetőség szerint hivatalos dolgokat ne adjunk közre a topicban. Arra a magán levelezések tökéletesen alkalmasak. Ahogy a Love sem került be a topicba ennek sem kellene...
Mindegy ez az én magánvéleményem, és természetesen dönthetsz másképpen, hiszen sem a topicgazdája, sem a moderátora nem vagyok a fórumnak, Egyszerű fórumozó vagyok, ennyi.
Sokan vannak, akik nagy Cure-rajongók és nagyon várják a deluxe edition-öket, de _egyelőre_ nincs pénzük megvásárolni a hivatalos kiadványt. Ezek közül ha valaki megtalálja valahol a letöltő linket, annak - szerintem - szinte "kötelessége" ezt megosztani hasonló cipőben járó rajongótársaival, hogy már aznap este hallhassa - még ha tökéletlen mp3ban is - hogy mi a fene az az Inwood, Innsbruck, és Mansolidgone, a Lime Time-ról nem is beszélve, ami a legelbájolóbb kiadatlan dal, amit valaha hallottam...
Ezzel együtt ha ez többeket zavar, természetesen nem teszem fel a többi Deluxe Edition letöltési linkjét, ha majd azok is felkerülnek a netre.
Megvan valakinek itt már a 4 Deluxe kiadás? fel tudná tölteni valahová, hogy letöltsem? Lehetőleg veszteségmentes formátumban érdekelne, nem valami gyenge 128 kbits MP3-ban. Ja és a borítók, kisfüzet is jó lenne lescannelve. Köszi. :D:D...bocsi :(
THE LYRICS TO THE THREE UNRELEASED 2004 'THE CURE' SESSION SONGS POSTED ELSEWHERE ON THE WEB HAVE BEEN TRANSCRIBED BY SOMEONE WHO HAS HEARD THE SONGS (OBVIOUSLY) BUT SURPRISE SURPRISE THEY ARE NOT RIGHT
DO I NOW FEEL OBLIGED TO POST THE CORRECT VERSIONS?
WELL AS THE SONGS ARENT YET AVAILABLE NO I DONT!
ANYWAY NEWS(ISH) WE ARE TAKING A BREAK FROM THE ALBUM FOR A FEW DAYS SO I CAN FINISH UP THE MIXING/EDITING OF THE LIVE DVD DOCUMENTING LAST SUMMERS SHOWS... OTHERWISE IT WONT MAKE A 2006 RELEASE!
WILL THE NEW ALBUM... HMMM... NOT IF ITS A DOUBLE IT WONT...
ONWARDS RSX
ME
8/10/2006 8:49:58 PM - by CURE:ROBERT
AGH! OF COURSE ITS ME! I KEEP SAYING THIS EVERY TIME (NOT OFTEN I KNOW I KNOW!) I COME ON... HOW DO YOU THINK GEFFEN OR ANYONE ELSE COULD KEEP PRETENDING TO BE ME ON OUR OWN WEBSITE?!!
EXHALE RSX
8/10/2006 8:53:18 PM - by CURE:ROBERT
THE MOST IMPORTANT THING FOR US IS THAT THE NEW CURE ALBUM IS THE BEST THING WE HAVE EVER DONE
NOT THAT IT COMES OUT ON TIME!
SO IT WILL BE THE BEST THING WE HAVE EVER DONE RSX
To have his arms around me, to sense his perfect trust I’d give everything I have…everything…
I’d love to see him sleep, I’d love to know his dreams. To hold his hand in mine and listen to him breathe. To watch him as he wakes, look into his eyes I’d give all I ever had for a moment of his life.
He’s my heart and my soul. He’s my blood and my bones. He’s my prayers and my hopes My wishes and dreams Seems so long ago, so long ago…
I’d love to hear him laugh, I’d love to catch him smile. To join him so close, to feel him by my side. To have his arms around me, sense his perfect trust I’d give everything I have for a moment of his love.
He’s my heart and my soul. He’s my blood and my bones. He’s my prayers and my hopes My wishes and dreams Seems so long ago,…
He’s my heart and my soul. He’s my blood and my bones. He’s my wishes and dreams My prayers and my hopes
A boy I never knew And the man I’ll never know. I’ll never know…
To watch him as he wakes, look into his eyes I’d give all I ever had…
Note - This is what Robert had to say about this song in an interview with Italian magazine Rockstar (Aug. 2004):
"I wrote many sad songs for this album and Ross is sorry I did not include them. He believes they're the best of them all. One is the saddest I've ever written. It's called "The boy I never knew". I played it to everyone who came to the studio, and everyone broke in to tears. Too much for me. I didn't feel like releasing it now, but someday I will."