Úgy emlékeztem, a topiknyitó hozzászólásomban "tilos" és "szabad" besorolásokat használtam. Jó látni, hogy csak ajánlásokat tettem, merthogy cenzúraellenes vagyok. (A "halálmadarak kíméljenek" vagy valami hasonló alcímet is ezért vetettem ki a topik címéből pár éve. Jöhet bárki, max nem barátkozom vele.)
A Heavenoise-albumot én is letölteném, ha mostanság közprédává válik. Ha ki kell érdemelni, legyen az a figyelemfelkeltő reklámom itt a topikban. Vagy van, aki már korábban is ismerte?
én gondolok a 'kezdőkre' is, nekik elég jó vétel a deluxe változat :-)
love cat: a borítókból nem lesz probléma? ;-) na és ki javította meg végülis a Glove-ot 'csak' Steve, vagy Robert is?
A RadioHead naggyon nagy volt, borzasztóan élveztem, jó meg volt szerkesztve a műsor, és igazán izgalmas depressziós, - és ahogyan az angol srác könnyezve üvöltötte mellettem - wonderful világfájdalomban volt részünk. A bakancs ismét jó szolgálatott tett, mert természetesen az ilyen szívszaggató zene után még az égieknek is meghasad a szívük :))), düdőgyuszi, disznó szag, és trutyis ruha garantált, főleg, hogy még a Hétfő is hátra van :D
Mindenki tudja,hogy egy DeLuxe kiadással nem fog lemezeladási csúcsot dönteni.Ez abszolút gyűjtőknek,és rajongóknak készült.Ők mindenképpen megveszik.Pont. Viszont van ezer hely ahonnan le lehet szedni,ezt nyilván pontosan tudják akik a letöltést választják,úgyhogy a fórumból tényleg kár letöltőparadicsomot csinálni.
A másik pedig a Heavenoise.Rendelni körülményes,letölteni meg szinte lehetetlen. Nekem egy barátom rendelte meg,aki be is írta ide,hogy jelezzen akinek kell még,mert úgy olcsóbb lenne.És milyen jól tette.Addig a pontig,önként és dalolva osztottam volna meg bárkivel ezt a lemezt.Miután kiderült,hogy senkinek sem ér 2000 HUF-ot az olasz srácok munkája,elálltam ettől a szándékomtól.Tudom,persze pár héten-esetleg hónapon- belül elérhető lesz ez a lemez is bárhol.Akár én is megvárhattam volna ezt. Egyrészt nem szeretek várni,másrészt gyűjtöm az eredeti lemezeket:DD De ez már az én "bajom":DD
Teljesen igazat adok Lovecat-nek, lehetőleg ne itt menjen a deluxe letöltési hely meghatározása. sajnos hiába jött unió, a lemezárok továbbra is kúsznak felfelé, a fizetések meg...
ezért aki meg akarja venni eredetiben a 4 deluxe-ot az úgyis megveszi (így én is:-) de apránként.
ha vki attól lesz rajongó, hogy letölt egy hivatalos kiadványt akkor tényleg, a koncertek meg nem is fontosak, tehát nem okoz senkinek gondot, ha ezentúl nem lesz bent ilyen link a topicban
Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem több új rajongót (vagy több örömet egy régi rajongónak) szerez(het) egy ilyen link, mint amekkora pénzügyi veszteséget a Cure-nak.