Keresés

Részletes keresés

laad Creative Commons License 2007.09.22 0 0 884
Billy megvan vhs-en. Átvenni nem tudom, ha eljössz érte és becsszó visszahozod, kölcsönadom, írj privit.
Előzmény: Bbazsa (883)
Bbazsa Creative Commons License 2007.09.22 0 0 883
 Nincs meg valakinek ez a pár film szivesen egyezgednék vele (végső esetben avi is jó)

Kedvencek temetője

Billy eliott.

Minden héten háború (szink)

12 dühös ember (új vagy régi is jó)

előre kösz.

Via Galvani Creative Commons License 2007.09.22 0 0 882
Úgy látszik, senki sem nézi a ZoneEuropa-t. Ugyanis ott vetítették:
David Burman: A stewardessek a mennybe mennek (Las azafatas van al cielo).
Argentin, 2004
Előzmény: Via Galvani (871)
Fehérpárduc Creative Commons License 2007.09.21 0 0 881
Sziasztok,

A Matuska Szilveszter által a biatorbágyi Viadukt hídon történt merényletről készült filme(ke)t keresem ha megvan valakinek, kérem üzenjen itt a fórumon!

Köszönöm

FP
i1 Creative Commons License 2007.09.20 0 0 879

Sziasztok!

Keresek egy filmet, de sajnos még a cimét sem tudom pontosan: ~New York hajnal fél 3. Fekete fehér, régi film, több szálon indit, majd az összes szál egy metrókocsiban fut össze hajnal fél 3-kor. Ha valaki tud róla valamit, értesitsen! Köszönöm: i1

Szabi87 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 878

Sziasztok!

Meg van valakinek valamilyen formában a "Te nem lehetsz gyilkos" című Cuck Norris akciófilm Dörner György-ös szinkronnal??

csíkos_elefánt Creative Commons License 2007.09.10 0 0 877
Beírom az imdb keresőjébe (kiválasztva a keywords),hogy:teacher marriage.
Keywords (Approx Matches) címszó alatt 18 találatot ad de a két szó egyik találatban sincs együtt csak külön.Miért nincs olyan találat amiben a két megadott szó van?Vagy én keresek rosszul?
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.09 0 0 876
Nem kell tovább kutakodni, a sorozat a napokban jelent meg DVD-n.
Előzmény: Allen_maci (869)
Sanya M Creative Commons License 2007.09.07 0 0 875

SZiasztok!

Tudtok-e erről valamit?!?! A napokban akadt a kezembe egy kallódó videókazetta.És mit látok ??"

A 13 és ¾ éves Adrian Mole titkos naplója (1982),

Adrian Mole újabb kínszenvedései "

Ebből leattak vagy 8-10 részt a magyar TV-n, ugyemlékszek...De nagyon boldog lennék ha valakinek videokazijárol is letudnám írni,vagy valaki lemásolná.

Christer Creative Commons License 2007.09.07 0 0 874

Sziasztok!

Keresném a Rózsa János rendezésében készült Pókfoci c. filmet, sajnos a neten sehol sem találtam olyan helyet, ahol meg lehetne venni.

Ha valakinek megvan kérem segítsen rajtam. Talán egy-két éve vetitette a Filmúzeum.

Köszi, Christer

Highbury Creative Commons License 2007.09.05 0 0 873

http://checkpointfilmblog.blogspot.com/

Kösz, hogy véleményezitek.

grisly Creative Commons License 2007.09.04 0 0 872

Halihó!

Keresek 1-2 filmet, régen kb 20 éve nagyon nagy szám volt a mozikban adriano celentano -val  az "Őrült római vakáció" Ornella Muttival játszott, buszsofőrt alakított, Ornella Mutti meg a monacói hercegnőt.

Nos tudja e a filmről valaki valamit, megszerezhető e neten bármilyen formában?

ide: dobi@interware.hu

vagy ide a fórumba, többen is keresik, ténlyeg a legjobb filmvígjátékok közé sorolnám és már láttam egy pár filmet.

pls help, nagyon jó lenne újra látni a filmet

köszönettel

grisly

Via Galvani Creative Commons License 2007.09.02 0 0 871
Üdv
Nem tudom a címét, sem az alkotóit.
--- Amire emlékszem:
Valaki egy isten háta mögötti idegen ország téli-jeges vidékén (Falkland szigetek vagy Patagónia) kórházban van hónapokig. Vagy, mert baleset, vagy mert öngyilkossági kisérlet. Párhuzamos szál: egy szerelmi bánatában, vagy felesége balesete és halla miatt halálra készülő és ide érkező fiú véletlenül megismeri a kórházból épp szabadultat, akivel talán már találkoztak, de csak futólag. Egyikük sem tud elutazni, mert a helyi repülőtér sztrájk vagy inkább hóviharok miatt nem fogad és indit. Turista hajón utaznak, a hajó delfinek vagy fókk vagy effélék közé hajózik turistákkal. Valami halál vagy öngyilkosság történet a hajón (talán ez régebbi idősikban, de a fiiu felvette videora, és most áll össze a történet.)
A vége: egy hómezőn ismét öngyilkosságra készül ugyanaz a fiu vagy lány de véletlenül megint ott a másik, és talán elhalasztja.
Van még egy kedves kislány-szereplő is.
Thx.

zsuzsus90 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 870

Ha tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a Gördeszkás love storyt, légyszi szóljatok. Évekkel ezelőtt volt a Hálózat tv-n, de azóta egyik csatorna sem játszotta. köszi
Allen_maci Creative Commons License 2007.08.30 0 0 869
Üdv!
Keresem kutatom a Rózsa Sándor című magyar tévéfilmsorozatot!!
1979-ben készült
Az M1 most adja délelőttönként, sajnos nem tudom rögziteni:-(

rendező: Szinetár Miklós
író: Móricz Zsigmond
operatőr: Bíró Miklós
zene: Ránki András

szereplő(k):
Oszter Sándor (Rózsa Sándor)
Raksányi Gellért (Pisze Matyi)
Cserhalmi György (Veszelka Imre)
Horváth Teri
Muszte Anna
Szirtes Ádám
Szabó Gyula
Az első 7 részt már sikerült megszereznem, a 8. - 12. részeket keresem.
Ha valaki tud segíteni, vagy adni egy linket ahol elérhető nagyon hálás lennék!!
Fontos lenne számomra, kérlek segítsetek!!
Köszi előre is:-)
Allen
allenmaci@tvn.hu
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2007.08.26 0 0 868
Nekem van egy szinkronos, de hogy vágatlan-e.....
Előzmény: sz_imre (867)
sz_imre Creative Commons License 2007.08.26 0 0 867

Helló!

Valakinek megvan a Tango&Cash vágatlan változatban?

Köszi!

Killex Creative Commons License 2007.08.23 0 0 866
kösz szépen
Előzmény: Törölt nick (865)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.22 0 0 865
A RÉMSÉGEK KÖNYVE című horrornak volt az eredeti címe Urban Legend.
Előzmény: Killex (862)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.22 0 0 864
Szia!

Sajnos nem. Mint írtam, nekem angol DVD-n van meg a film, s csekély angol nyelvtudásom ehhez a filmhez elég is.
Előzmény: Allen_maci (861)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.22 0 0 863

Sziasztok!

EBADTA KUTYAKÖLYKÖK című Walt Disney játékfilmet keresem.

Killex Creative Commons License 2007.08.19 0 0 862
hi everybody
lenne 1 kérdésem h van ez a film h Urban Legends és nemtom mi a magyar címe. aki esetleg tudja írja már meg. előre is thx
http://www.imdb.com/title/tt0146336/
Allen_maci Creative Commons License 2007.08.18 0 0 861
Szia!
lejött a film, hálás köszönet!!
Magyar feliratot nem tudsz adni hozzá?
Allen
Előzmény: Törölt nick (858)
never.jr Creative Commons License 2007.08.16 0 0 860

Szia Melcsi!

Sehonnan, de nekem megvan. Feltéve, hogy az 1983-as Rózsa János által rendezett mesefilmre gondolsz. Írj egy mélt a neverjrkukacfreestartponthu-ra, a tárgyba írd be a címét, különben törlöm!

Üdv

Előzmény: melcsi4 (842)
Allen_maci Creative Commons License 2007.08.15 0 0 859
Hálás köszönetem!!!!!

Szia!
Előzmény: Törölt nick (858)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.15 0 0 858
Oké, nekem DVD-n van meg a Borowczyk-film, illetve olasz VHS-en is, de amint látom az avi formátum alapján Neked internetes letöltés is megfelel. Felteszem, ennek mikéntjében is járatos vagy, így nem írok hozzá semmi útmutatást.

ERKÖLCSTELEN MESÉK

http://www.btmon.com/Video/Movies/Walerian_Borowczyk_-_Contes_Immoraux_1974.torrent.html

A Kümel-filmre nem találtam letöltési lehetőséget. A Jakubisko-filmet, mint írtam, novemberben mutatják be nálunk. A főszereplője egyébként eredetileg Famke Janssen lett volna (illett is hozzá a szerep!), de aztán valamiért kiszállt a produkcióból.

Előzmény: Allen_maci (857)
Allen_maci Creative Commons License 2007.08.15 0 0 857
Köszi szépen!
Igen, tudom miről szólnak a filmek:-) Nyilván mielőtt keresek, kérek egy filmet elolvasom, amit találok róla, pont ezért érdekel:-)
Semmi gondom az erotikával, sőt:-) Érdekel a film, ha valamiylen beszerzési módját ismered (persze dvd, vagy avi, stb formátumban, nem vhs-en) kérlek oszd meg velem.

Juraj Jakubisko filmről is olvastam és várom mikor jelenik meg...

Üdv
Allen
Előzmény: Törölt nick (856)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 856
A Kümel- és a Borowczyk-film címét én tettem abba a listába, s a Borowczyk-film külön szócikkét is én írtam, amiből arra hívnám fel a figyelmed, hogy egyrészt nem az egész film, csak egy epizódja foglalkozik Báthory Erzsébettel, másrészt nem történelmi, hanem erotikus oldalról közelíti meg a témát. A Borowczyk-film meg is van nekem. A Kümel-film se történethű feldolgozás, hanem modernizált Báthory-sztori. Van egyébként egy vadiúj Báthory-film is, részben magyar közreműködéssel készült. A filmet 2007 novemberében mutatják be Magyarországon:

http://www.imdb.com/title/tt0469640/
Előzmény: Allen_maci (853)
nőstény Shepherd Creative Commons License 2007.08.14 0 0 855
Szia!

Nővérem a Tescóban vette meg pár 100 FTért nemrég. Szal tuti kapható.
Előzmény: eszti30 (852)
jbognar22 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 854

Átok és szerelem c. filmet keresem.

Mindegy milyen hordozón!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!