Úgy látszik, senki sem nézi a ZoneEuropa-t. Ugyanis ott vetítették: David Burman: A stewardessek a mennybe mennek (Las azafatas van al cielo). Argentin, 2004
A Matuska Szilveszter által a biatorbágyi Viadukt hídon történt merényletről készült filme(ke)t keresem ha megvan valakinek, kérem üzenjen itt a fórumon!
Keresek egy filmet, de sajnos még a cimét sem tudom pontosan: ~New York hajnal fél 3. Fekete fehér, régi film, több szálon indit, majd az összes szál egy metrókocsiban fut össze hajnal fél 3-kor. Ha valaki tud róla valamit, értesitsen! Köszönöm: i1
Beírom az imdb keresőjébe (kiválasztva a keywords),hogy:teacher marriage. Keywords (Approx Matches) címszó alatt 18 találatot ad de a két szó egyik találatban sincs együtt csak külön.Miért nincs olyan találat amiben a két megadott szó van?Vagy én keresek rosszul?
Tudtok-e erről valamit?!?! A napokban akadt a kezembe egy kallódó videókazetta.És mit látok ??"
A 13 és ¾ éves Adrian Mole titkos naplója (1982),
Adrian Mole újabb kínszenvedései "
Ebből leattak vagy 8-10 részt a magyar TV-n, ugyemlékszek...De nagyon boldog lennék ha valakinek videokazijárol is letudnám írni,vagy valaki lemásolná.
Keresek 1-2 filmet, régen kb 20 éve nagyon nagy szám volt a mozikban adriano celentano -val az "Őrült római vakáció" Ornella Muttival játszott, buszsofőrt alakított, Ornella Mutti meg a monacói hercegnőt.
Nos tudja e a filmről valaki valamit, megszerezhető e neten bármilyen formában?
Üdv Nem tudom a címét, sem az alkotóit. --- Amire emlékszem: Valaki egy isten háta mögötti idegen ország téli-jeges vidékén (Falkland szigetek vagy Patagónia) kórházban van hónapokig. Vagy, mert baleset, vagy mert öngyilkossági kisérlet. Párhuzamos szál: egy szerelmi bánatában, vagy felesége balesete és halla miatt halálra készülő és ide érkező fiú véletlenül megismeri a kórházból épp szabadultat, akivel talán már találkoztak, de csak futólag. Egyikük sem tud elutazni, mert a helyi repülőtér sztrájk vagy inkább hóviharok miatt nem fogad és indit. Turista hajón utaznak, a hajó delfinek vagy fókk vagy effélék közé hajózik turistákkal. Valami halál vagy öngyilkosság történet a hajón (talán ez régebbi idősikban, de a fiiu felvette videora, és most áll össze a történet.) A vége: egy hómezőn ismét öngyilkosságra készül ugyanaz a fiu vagy lány de véletlenül megint ott a másik, és talán elhalasztja. Van még egy kedves kislány-szereplő is. Thx.
Ha tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a Gördeszkás love storyt, légyszi szóljatok. Évekkel ezelőtt volt a Hálózat tv-n, de azóta egyik csatorna sem játszotta. köszi
Üdv! Keresem kutatom a Rózsa Sándor című magyar tévéfilmsorozatot!! 1979-ben készült Az M1 most adja délelőttönként, sajnos nem tudom rögziteni:-(
rendező: Szinetár Miklós író: Móricz Zsigmond operatőr: Bíró Miklós zene: Ránki András
szereplő(k): Oszter Sándor (Rózsa Sándor) Raksányi Gellért (Pisze Matyi) Cserhalmi György (Veszelka Imre) Horváth Teri Muszte Anna Szirtes Ádám Szabó Gyula Az első 7 részt már sikerült megszereznem, a 8. - 12. részeket keresem. Ha valaki tud segíteni, vagy adni egy linket ahol elérhető nagyon hálás lennék!! Fontos lenne számomra, kérlek segítsetek!! Köszi előre is:-) Allen allenmaci@tvn.hu
hi everybody lenne 1 kérdésem h van ez a film h Urban Legends és nemtom mi a magyar címe. aki esetleg tudja írja már meg. előre is thx http://www.imdb.com/title/tt0146336/
Sehonnan, de nekem megvan. Feltéve, hogy az 1983-as Rózsa János által rendezett mesefilmre gondolsz. Írj egy mélt a neverjrkukacfreestartponthu-ra, a tárgyba írd be a címét, különben törlöm!
Oké, nekem DVD-n van meg a Borowczyk-film, illetve olasz VHS-en is, de amint látom az avi formátum alapján Neked internetes letöltés is megfelel. Felteszem, ennek mikéntjében is járatos vagy, így nem írok hozzá semmi útmutatást.
A Kümel-filmre nem találtam letöltési lehetőséget. A Jakubisko-filmet, mint írtam, novemberben mutatják be nálunk. A főszereplője egyébként eredetileg Famke Janssen lett volna (illett is hozzá a szerep!), de aztán valamiért kiszállt a produkcióból.
Köszi szépen! Igen, tudom miről szólnak a filmek:-) Nyilván mielőtt keresek, kérek egy filmet elolvasom, amit találok róla, pont ezért érdekel:-) Semmi gondom az erotikával, sőt:-) Érdekel a film, ha valamiylen beszerzési módját ismered (persze dvd, vagy avi, stb formátumban, nem vhs-en) kérlek oszd meg velem.
Juraj Jakubisko filmről is olvastam és várom mikor jelenik meg...
A Kümel- és a Borowczyk-film címét én tettem abba a listába, s a Borowczyk-film külön szócikkét is én írtam, amiből arra hívnám fel a figyelmed, hogy egyrészt nem az egész film, csak egy epizódja foglalkozik Báthory Erzsébettel, másrészt nem történelmi, hanem erotikus oldalról közelíti meg a témát. A Borowczyk-film meg is van nekem. A Kümel-film se történethű feldolgozás, hanem modernizált Báthory-sztori. Van egyébként egy vadiúj Báthory-film is, részben magyar közreműködéssel készült. A filmet 2007 novemberében mutatják be Magyarországon: