Kedves! Jókor, jó helyen, az úttörők mindig... Remélem du. kialudtad a tegnapi "korszerűséget" !!! :-)))) (Azért reggel még igen gyűröttek voltatok... )
Jó volt minden. Leszámitva a before party-t... :-)))
Csak nem? hehe Még azóta is? Mert, hogy én a szombati hajnali esőzések után az rendben van, de Te egy fél Hétfő után :D:D...amúgy még én is épp kilábalóban...jobbulást! ;-)
SZIN aug.23-26 Transglobal Underground, Toy Dolls, The Tarantinos, Covenenat, Adam Freeland, Tom Novy, Jerry Ropero, a Les Touffes Kretiennes és Mr. Lab!....
ÉS AZ EGÉSZ NAGYON DE NAGYON BENSŐSÉGES, TÖKÉLETES ÉS CSILLAGOS 1000-ES VOLT!!!!! Igazi élmény-csemege, nem volt tömeg, égtek a gyertyák és csak pengetett, nyomta amit hallani akart a nép.Nagyon ott volt az egész az elejétől a végéig!!!!
És most jön az, ha valaki esetleg felvette és majd felteszi vhová, vagy megtalálja valahol,szeretném letölteni.... Előre is köszi!!!!
én hiszek benne, meg lesz idén, és kész. pont. (legkésőbb tavasszal) :D
Na!? Véleményed szerint, milyen ez az ÉgiZaj (did You get the CD?) ? Lenyom, vagy felemel? Esetleg olyan, mint a nagy Cure :-) én egész nap ezt hallgattam, és nagyon nagyon...csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fog senkisem csalódni benne. Miket is beszélek 'csalódni?', maximálisan elvezendő muzsika! Kötelező mindenkinek!
Megy/'ment' valaki ma 8 órára Wayne Hussey (The Mission) akusztikus szólókoncert? , mert ha igen, akkor írhatna majd ide róla milyen is volt... :-)
Vettem most egy olyan 2004-es " The cure" lemezt, amelyik papírtokos, és a cd-n kívül van benne egy dvd is, Making The cure címmel. Ismeritek ezt a verziót?
1(1983) The Glove - Blue Sunshine 2(1984) The Cure - The Top (Deluxe Edition) 3(1985) The Cure - The Head On The Door (Deluxe Edition) 4(1987) The Cure - Kiss Me Kiss Me Kiss Me (Deluxe Edition)
Én utálom....... de ez a deluxe dolog tényleg jó...........és próbáltak adni valami pluszt is. Habár ezt akkor is csak az x -edik rókabőrnek tartom.........de kellemes. Jöjjön már az új album!!