Hallottátok, hogy ma az A38 vasmacskájába gabalyodva találták meg a 20.-i viharban eltűnt motorcsónakost ???? (A hideg futott át rajtam. Kinnt voltunk mi is a rakparton a közelben, horror volt menekülni, mikor vissszanéztem a Dunára egy pillanatra, olyan volt mint amikor a lavorban hajszárítóval fújják a papírcsónakokat...)
hehe jópofák...lehet még mire gyűjteni, az emberi leleményesség tárháza végtelen ;-D, ez a kettő pl. tegnap kelt el, akkor leltem rájuk miközben éppen a WMS LP albumért barangoltam (nem én vettem meg :'-)):
Kedves! Jókor, jó helyen, az úttörők mindig... Remélem du. kialudtad a tegnapi "korszerűséget" !!! :-)))) (Azért reggel még igen gyűröttek voltatok... )
Jó volt minden. Leszámitva a before party-t... :-)))
Csak nem? hehe Még azóta is? Mert, hogy én a szombati hajnali esőzések után az rendben van, de Te egy fél Hétfő után :D:D...amúgy még én is épp kilábalóban...jobbulást! ;-)
SZIN aug.23-26 Transglobal Underground, Toy Dolls, The Tarantinos, Covenenat, Adam Freeland, Tom Novy, Jerry Ropero, a Les Touffes Kretiennes és Mr. Lab!....
ÉS AZ EGÉSZ NAGYON DE NAGYON BENSŐSÉGES, TÖKÉLETES ÉS CSILLAGOS 1000-ES VOLT!!!!! Igazi élmény-csemege, nem volt tömeg, égtek a gyertyák és csak pengetett, nyomta amit hallani akart a nép.Nagyon ott volt az egész az elejétől a végéig!!!!
És most jön az, ha valaki esetleg felvette és majd felteszi vhová, vagy megtalálja valahol,szeretném letölteni.... Előre is köszi!!!!