Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.26 0 0 1001

Ha segítséget keresel  házad ,lakásod takarítására,kerted rendbentartására hívj bizalommal !33 éves becsületes, tisztaság,és rendszerető vagyok. Mivel annyi hasonló hirdetéssel lehet találkozni, úgy gondolom,hogy bármit lehet írni,ezért ajánlanék egy próbanapot,ahol kiderül, hogy tudunk- e a jövőben együttműködni. Szigetszentmiklós és vonzáskörzete,illetve Budapest ami számomra elérhető közelségben van. Elérhetőségeim: tel : 06-30-98-25-279 vagy      email :eniko.pahocsa@freemail.hu

Bizalmad előre is köszönöm.

Poppre Erzsébet Creative Commons License 2012.09.25 0 0 1000

Poppre Erzsébet

29 éves két gyermekes anyuka vagyok lakások takarítását vállalom Budapesten, 11. kerület és környékén! Állandó illetve alkalmi munka is érdekel. Fizetési igény megbeszélés alapján!

Elérhető vagyok: poppre_erzsebet@freemail.hu, illetve 0670/2150475

Várom jelentkezésüket

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.25 0 0 999
Jó napot kívánok. Az állás miatt érdeklődnék. Erzsébetnek hívnak. 32 éves anyuka vagyok. Két leánygyermekem van. Takarítottam irodaházban építkezéseken. Jelenleg is takarítok magánháznál. Becsületes, szorgalmas nő vagyok. Tel számom:06-455-71-62
Előzmény: Lucy101 (977)
tüskevár19631 Creative Commons License 2012.09.24 0 0 998

Munkáltató(i)mat keresem!

Vállalom lakás, iroda, magán rendelő, stb. takarítását Budapesten. /dél-pesti vagyok/

Középkorú, nem dohányzó, szorgalmas nő vagyok.

Tisztelettel várom megkeresését!

Elérhetőségem:  tvida@citromail.hu

gevica Creative Commons License 2012.09.24 0 0 997

Kedves Álláskeresők!

Takarítónőt (bejárónőt) keresek családi házunkba Pest megyébe (Mende), heti 1-2 alkalommal, alapvetően takarítás, de időnként vasalás, pakolás is szóba jöhet. Leinformálható, megbízható, munkájára igényes, precíz "családtagot" keresünk. :) Fizetés megegyezés szerint. A jelentkezéseket a gevica@citromail.hu e-mail címre várom, óra v. napidíj megjelöléssel. Köszönöm

csapó ági Creative Commons License 2012.09.24 0 0 996

Kedves Keresgélők!

26 éves kétgyermekes anyuka vagyok, meglévő 2 családom mellé keresek további családokat akiknél szükség van takarítási segítségre, vagy ügyintézésre.

Ajánlólevéllel és gyakorlattal rendelkezem!Leinformálható vagyok!

1000 ft / ó díjjal dolgozom, vagy fixen 7000 ft / alk.

Hétfői, keddi, és pénteki napokra tudnék vállalni munkát heti rendszerességgel!

Ui:

Párom számára is keresünk takarítói munkát, vagy karbantartói, illetve kertgondozói munkát!

Ui2:

Aki tudna ebben segíteni, vagy érdeklődik, hívhat a 0630 - 2631935; vagy a 0630 - 5935038 - as telefonszámon!!!

Vivessz Creative Commons License 2012.09.22 0 0 991

Mosolygós munkájára igényes 26 éves lány vállal takarítást ,vasalást és gyermekfelügyeletet Budapest egész terültetén . Referenciát tudok küldeni . Köszönöm :) 

Elérhetőségem : dvivende@gmail.com További szép hétvégét ! Vivi

szigetréme Creative Commons License 2012.09.21 0 0 990

Délután 4-6 órában végzendő TAKARITÁST vállalok!

Ráckevétől Csepelig.

Icus67 Creative Commons License 2012.09.20 0 0 989

TAKARITÁST VÁLLALOK!

REFERENCIÁK: Nagykovácsi, Budakeszi. 

Telefonszám: 70 5664819

Timike27 Creative Commons License 2012.09.18 0 0 987

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Jelenleg minden második keddem szabad!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

polo2004 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 986

Üdvözlök Mindenkit a Fórumon!

Középkorú, egészségügyi végzettségű nő vagyok.

Vállalom iroda, kondi terem, lakások takarítását több éves gyakorlattal.

Megbízható, tisztességes, szorgalmas embernek tartanak.

Tisztelettel várom hívását!

T.: 06 30 39 38 199        mail:  tvida@citromail.hu

sasadihaz Creative Commons License 2012.09.17 0 0 985

Kriszten35 nevű hírdetőt mindenkinek ajánlom, aki takarítót keres.

kedves, közvetlen, a kisfiammal is barátságos. első alkalommal körbenézett, megbeszéltünk néhány apróságot és utána gyorsan, alaposan végezte a munkáját. délutánra ragyogott a ház.

Dan620726 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 983
Családi,baráti összejövetelekre
sütést,főzést vállalok 20 főig.
Dan620726 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 982
Takarítást,vasalást,gyermekfelügyeletet vállalok
Budapest budai oldalán,illetve Budaőrs,
Törökbálint,Biatorbágy és környékén.
Ár megegyezés szerint.Referenciával rendelkezem.
szucs1953 Creative Commons License 2012.09.11 0 0 981

Tisztelt  hölgyem.László vagyok,Neharagudjon.hogy ÖnnekÍrok,de keresek egy olyan hölgyet,aki erotikusTakarítást vállal,Tangában és combfixben.Max Puszi,No sex,Kérem ha van ilyen ismerőse,kérem küldje el számomra,Kor: 18-50-ig.  Én 50-éves fekete hajú 78 kg vagyok. Megfizetem kérem.
                                                     Köszönettel:László               

Előzmény: Erzso (zso) (937)
cleaningXIV. Creative Commons License 2012.09.08 0 0 979

Elsősorban XIV., kerületben és közvetlen környékén takarítást, gyermekfelügyeletet vállalok. Rend- és tisztaságszerető vagyok, a gyerekek nagyon hamar megszeretnek. Akár idősgondozást is vállalok. Dajka, gyógymasszőr végzettségem is van, idősekhez, fekvőbetegekhez házhoz megyek. Foglalkozom még FM-parfümök értékesítésével, a szabadkai piacot jól ismerem, kísérőként szívesen utazom, a legjobb kereskedőket megmutatom.

Érd.: 06304823390, email: entunde@gmail.com. 

csapó ági Creative Commons License 2012.09.07 0 0 978

Kedves Keresgélők!

Csapó Ági vagyok, 26 éves, 3 éve vállalok takarítást családoknál, és továbbra is vállalnám fő-, vagy részmunkaidőben lépcsőházak, magánlakások, családiházak  takarítását!

Két kisgyermekemet egyedül nevelem, ezért minden megkeresés érdekel kivéve az egy órás munkák!

1000 ft/ óra díjjal dolgozom, vagy fixen napi 6500 ft!

Ajánlólevéllel rendelkezem, jelenleg 3 helyen dolgozom, napok egyeztetése telefonon vagy személyesen!

Várok minden kedves érdeklődőt e- mailben: csapoagi24@freemail.hu; vagy telefonon: 0630 - 5935038!!!

Szép napot mindenkinek!

Üdvözlettel: Ági

Lucy101 Creative Commons License 2012.09.05 0 0 977

Kedves Munkakeresők!

12. kerületben 63nm es lakásba, heti egy alkalomra precíz takarítónőt keresünk!

Főleg a portalanítás, porszívózás és felmosás a lényeges, de a részleteket személyesen egyeztetjük.

Jelentkezni fizetési igénnyel

lastunicorn101@gmail.com

vagy

30/381 63 26 os telefonszámom lehet!

Timike27 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 976

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Jelenleg minden második keddem szabad!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

mopsz77 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 974

Takaritást vállalok!

Székesfehérváron középkoru megbizható anyuka.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.02 0 0 973

3.kerületi leinformálható,megbizható,erkölcsi bizonyitványal rendelkezö.32éves anyuka bejárónöi,vagy takaritónöi munkát vállalok .Budapesten ,megbizható családoknál,vagy magánszemélyeknél!Szeptember 10.től- H-P.-ig 08ó-16ó.igBérezés megeggyezés  szerint!Érd:06306818770-es tel.számon.Biróné Inci.

_Szilvi_ Creative Commons License 2012.09.01 0 0 972

Kedves Fórumozók! 

Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. 
Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! 
Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok. 

Ár megegyezés alapján. 

Elérhetőségeim: 06 30 446-0178 

illetve e-mail: b. szilvia65@freemail. hu 

Üdv. Szilvia

LadyTina Creative Commons License 2012.08.29 0 0 971

Köszönöm, megtaláltam a megfelelő munkaerőt!

LadyTina Creative Commons License 2012.08.27 0 0 970

Takarítónőt keresek Aug.28-ára 1-2 órás elfoglaltságra (konyha, fürdőszoba-takarításra) a Mom Park mellé (XII.kerület).

Amennyiben a kora délutáni órákban ráér és van tapasztalata, hívjon bizalommal.

06-70/619-0513-as számon 28-án délelőtt várom a hívásokat.

szigetréme Creative Commons License 2012.08.26 0 0 968

délután 4-6 órában takaritást vállalnék Ráckevétől Szigetszentmiklós, Csepel-ig.

Munkámra preciz és igényes vagyok.

gudimocsi Creative Commons License 2012.08.25 0 0 967

Tisztelt Hölgyem!

Ha még aktuális az állás,kérem hívjon bizalommal!

Erika  30-355-20-29

Előzmény: Félixné (839)
Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.23 0 0 966

Takarítást vállalunk!

Tudják ez egy szakma, bár mindenki csinálja nap -mint nap, ez jellemzően egy

"nem szeretem" munka.

Nekem ez a hivatásom és a legjobb vagyok benne.

Látni a csillogó lakást, irodát  nagy elégedettség számomra.

Akiknél én dolgozom, nem kell, hogy porszívóval, törlőkendővel, vegyszerekkel bajlódjanak, csak egyszerűen élvezhetik a tisztaságot és a rendet.

A vállalkozásom célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak az Ön otthonában, irodájában.

Tudom, hogy Önnél dolgozni nagy megtiszteltetés és óriási felelősség. 
Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?

A válaszom: Ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük. Referenciákkal rendelkezem. HÍVJON MOST!

Papp Krisztina 0670-779-1434 egyszeruentiszta@gmail.com

zenoga Creative Commons License 2012.08.23 0 0 964

Szeptember második hétvégéjére keresek segítség képen takarítónőt nyílászáró csere utáni nagytakarításhoz. Csepeli lakásról van szó, 62m2, de csak egy szobában lesz felújítás, a többi helyiség csak általános takarítást igényel. Szombat reggeli/délelőtti munkavégzésről lenne szó.

Amennyiben meg tudunk egyezni, ez egy hosszú távú együttműködés kezdete is lehet, heti/kétheti rendszerességgel.

Kérem, fizetési igény megjelölésével az alábbi e-mail címen jelentkezzen: zenoga@freemail.hu

banita85 Creative Commons License 2012.08.18 0 0 963

Havi egy alkalomra takarítónőt keresek a XV. kerületbe egy 36 nm pici lakás takarítására.

Feladatok:porszívózás,felmosás,fürdőszoba rendbetétele,portalanítás, konyha rendbe tétele, egy-két ágynemű vasalása.

Esetenként: függöny levétele-feltétele-mosása;ablak pucolása, ruhák szekrénybe újrahajtogatása.

Ez havi kb. 3-4 órát venne igénybe.

Kérem ha felkeltettem érdeklődését írjon egy levelet fizetési igény feltüntetésével: baloghanita85@citromail.hu-ra

Kriszten35 Creative Commons License 2012.08.16 0 0 962

Rossz tapasztalatai vannak? A takarítónő megbízhatatlan? Kárt okoz? Nem érkezik meg a megbeszélt időpontban? 

Ez egy szakma, bár mindenki csinálja nap -mint nap, ez jellemzően egy

"nem szeretem" munka.

Nekem ez a hivatásom és a legjobb vagyok benne.

Látni a csillogó lakást, irodát, társasházat nagy elégedettség számomra.

Akiknél én dolgozom, nem kell, hogy porszívóval, törlőkendővel, vegyszerekkel bajlódjanak, csak egyszerűen élvezhetik a tisztaságot és a rendet.

A vállalkozásom célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak az Ön otthonában, irodájában.

Tudom, hogy Önnél dolgozni nagy megtiszteltetés és óriási felelősség. 
Nekem az a legfontosabb, hogy munkánkat tényleg a XXI. század elvárásai szerint teljesítsük; gyorsan, pontosan, profi háttérrel. 
Nem takarítónőket közvetítek, hanem csapatban dolgozom, akik pontosak, megbízhatóak, jól gazdálkodnak az idővel, és figyelembe veszik az Ön igényeit.

Állandó kérdés: Rendszeresen ugyanaz a hölgy végzi majd az otthonomban a munkát?

A válaszom: Ha Ön is elégedett, akkor természetesen IGEN!

Célom, hogy munkánkat magas színvonalon, a lehető legjobb ár/érték arányban végezzük. Referenciákkal rendelkezem. HÍVJON MOST!

Papp Krisztina 0670-779-1434 egyszeruentiszta@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!