Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.03 0 0 173
alatamasztaskent jeleznem, hogy hippo ugyanezt az agressziv szemelyeskedo dulifuli hangnemet folytatja a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022252 topikban orlandaval szemben is... mino veletlen! epp u.a. a tema...
Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.03 0 0 172

rigojancsit meg a forumrol sem ismerem, de muszaj megjegyeznem, hogy noha a MM csak a szemelyeskedest targyalja, es ahhoz urugynek eleg egy rossz szo, de folyamatosan kitoroltetni egy adott ellenvelemenyt egymastol fuggetlen tobb nicktol is, az mar tudatos cenzura. hippo mindenkit fel fog jelentgetni, aki az o amator gyogyszeres dumajaval vitatkozik, ti meg csicskaztok neki egy vitaban. :( Szal ha mar a huszadik nicket toljatok le ugyanaz miatt a tema miatt, akkor erdemes elgondolkodni rajta, hogy mi tortenik valojaban.. bar ha direkt csinaljatok, az is erdekes.

Egyebkent visszaolvasva az illeto nick ilyeneket irt csak:
laikus (ez nem fikaszo, hanem tenykerdes)
szakkepzetlen (ez teny)
kontar - bizonyara ez az az egyetlen szo, ami miatt letiltottatok az illetot. Noha ez sem szitokszo az adott kontextusban, hanem helyzetismertetes.

Ehhez kepest hippo ilyeneket irt (10311): 

honnan veszed a pofat,

pokhendi,

felfuvalkodott

...

A kontarral osszevetve szerintem ezek is azonos sulyu szemelyeskedo kifejezesek, ezert a jogegyenloseg neveben kovetelem, hogy az egy hetet hippo is ulje le!

es jo lenne, ha abbamaradna az egyertelmu cenzurazas amely az alanti megfogalmazasodbol ("jo valasz jott ra") is kivilaglik :(

ims

(remelem egy darab ellenvelemeny miatt ezuttal nem fogsz kitiltani..)

Előzmény: Deibler úr (171)
Deibler úr Creative Commons License 2005.08.03 0 0 171
Ennek a topiknak néha része az ilyen, ot hagyom, mert jó válasz is jött rá. A személyeskedőt tiltottam.
Előzmény: Hippocampus (170)
Hippocampus Creative Commons License 2005.08.03 0 0 170
Röstellem, de megint segítséget kell kérnem. A Depresszió!Van megoldás? című topicban szűnni nem akaró személyeskedés miatt kérném törölni a (10300)-(10312) hozzászólásokat.
Eaglet Creative Commons License 2005.08.01 0 0 169
Természetesen ! :)  Jósdával nem is, de hasonlóval: pénzkeresés ( de nem találás ) az interneten ilyennel érdeklődési szinten azért probálkozom ! :) /
Előzmény: orlanda (166)
Eaglet Creative Commons License 2005.08.01 0 0 168

Csak megsajnáltam, hogy valaki kint toporog a repülőtéren és gőze nincs mit merjen megcsinálni. Lassan megtanulom hol kit és mit lehet megtalálni ! :)  Köszönöm !

Előzmény: Deibler úr (167)
Deibler úr Creative Commons License 2005.08.01 0 0 167
Szaktopikok vannak. Ha jó helyen kérdeznek, még esetleg válaszadó is lesz. A konkrét esetben a Customer Service topikban kellett volna talán érdeklődni a repülősöknél. A dolog jogi része egy későbbi történet, és azt is megelőzheti az Utazás fórumba egy kirándulás.
Előzmény: Eaglet (165)
orlanda Creative Commons License 2005.08.01 0 0 166

Ha találsz ilyet, és ráadásul még hiteles is (on-line jósdával pl. ne is próbálkozz!), akkor megígéred, hogy szólsz nekem is? :)

Egyébként válaszolj rá nyugodtan, itt úgyis (majdnem) mindig mindenki mindenre válaszol ... :) :/

Előzmény: Eaglet (165)
Eaglet Creative Commons License 2005.08.01 0 0 165

Világos. Tehát ha ilyet látok akkor az nem nekem szól.

Ha nem tudok rá válaszolni  akkor keresek egy olyan területet, ahol nincs kérdés.

Csak kiváncsi lettem volna, hogy hová kell beírni azt ami esetleg másnak sürgős és ép ráér a szakember.

Egyáltalán az indexen kivül nincs valahol ilyen on-line help topic. Nem a mentő, tűzoltó, rendőr kategoriákra gondoltam. :)))

Előzmény: orlanda (164)
orlanda Creative Commons License 2005.08.01 0 0 164

Egy elvi válasz  - nem én vagyok a modi :)

Vállalt-e az Index olyasmit bárhol, hogy bárkinek, bármilyen témájú, sürgős kérdésére "helyes" választ ad ő maga, mint jogi személyiséggel rendelkező vállalkozás vagy azok útján, akik ide írkálnak?

Ha igen, akkor én is itt fogom feltenni a megfelelő kérdéseimet pl. : látok most az utcán egy helyes pasit, vajon ő lesz-e életem párja, kérlek gyorsan válaszolj, mert nemsokára elmegy ...

Ha nem ..., akkor talán a 198-at szükséges alapban hívni ... vagy olyasvalakit megszólítani, aki/ami erre garanciát vállal :)

Előzmény: Eaglet (163)
Eaglet Creative Commons License 2005.08.01 0 0 163

Egy elvi kérdés. Ha véletlenül meglátok egy SOS segélykérést jogi vagy bármi témában akkor sajátos módon keresek egy másik topicot ahol nem kérnek segítséget, vagy hová lehet irányítani a valahová beírt nagyon fontos dolgokat, hogy azonnal kapjon rá választ az illető ?

Pl. Tegnapi eset amikor a repülőtérről "lötték ki" az emailt és még lehet, hogy most is ott várja a választ...

Deibler úr Creative Commons License 2005.08.01 0 0 162
Valamit nem jól csináltál. Itt kell panaszkodni:

http://forum.index.hu/szerkesztoseg/tszerk/jelszo
Előzmény: agrárgerilla (161)
agrárgerilla Creative Commons License 2005.08.01 0 0 161

módosítottam a mailcímemet, a jelszómódosításnál azonban "adminisztrációs" okokból nem kapok választ.

előzőleg próbáltam új nicket is indítani de a mailben megküldött azonosítót és jelszót a rendszer nem fogadja el.

Mi a probléma ?

Miért nem működik az új regisztráció során elküldött azonosító + jelszó ?

attention Creative Commons License 2005.07.31 0 0 160

hol?

linket pls.

de jogi segitséget a moderatura nem fog adni, arra nyilván vannak hozzáértő nickek.

Előzmény: Eaglet (159)
Eaglet Creative Commons License 2005.07.31 0 0 159
Sürgős jogi segítségre várnak szerintem a jogi problémák témakörnél, ha igaz a repülőtérrel kérdeznek !? Bocsánat a zavarásért !
b.73 Creative Commons License 2005.07.30 0 0 158
kösz a segitséget
attention Creative Commons License 2005.07.30 0 0 157

OK, de ez az SOS Fórumcsoport. Ide biztos nem valo, szoval mi nem tudunk vele mit tenni.

Minden forumcsoportnak önállo moderaköre van, nekem pl semmi jogom sincs a társalgóra. Szoval ott kérdezd.

Előzmény: b.73 (156)
b.73 Creative Commons License 2005.07.30 0 0 156
a wapinforum wapon tehát telefonon történt chatelés most is vannak ilyen helyek de az internet terjedésével viszaszorultak, ha kiabáltam bocs.ugy gondolom mint én is sokan lehetnek akik régen wapchat et használták de már nem és reméltem itt találok pár régi ismeröst de a hely ahova átteték a topikom halott enyi
attention Creative Commons License 2005.07.30 0 0 155

Én ugyan nem tudom mi az a wapinforum, de egyrészt miért kiabálsz, másrészt meg az SOS csoportba való, biztos vagy benne? Én nem.

Ha szerinted a társalgóba való, ott kérdezd.

Előzmény: b.73 (154)
b.73 Creative Commons License 2005.07.30 0 0 154
TISZTELT MODERÁTOROK TEGNAP NYITTOTAM A TÁRSALGOBAN EGY TOPIKOT WAPINFORUM NÉVEN MA AZ INTERNET SZOBÁBAN TALÁLKOZTAM VELE HOLT SEMMI KÖZE AZ INTERNETHEZ MÉG A NEVÉBEN IS BENNE VAN (WAP)INFORUM
Deibler úr Creative Commons License 2005.07.20 0 0 153
Heti, de téged sért, hogy nem fórumozhatsz.
Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 152

egy sos forumban betegseg teman viccelodni az adjonistentol fuggetlenul is erkolcstelen, es nem engem, hanem az osszes ottani topiklakot sertheti

Előzmény: Deibler úr (151)
Deibler úr Creative Commons License 2005.07.20 0 0 151
Kérheted. Majd ő eldönti. Egy betegség azonban nem jogosít fel téged sem olyan beírásokra, amelyeket ki kellett szedni. Ezen gondolkodj el. Amilyen az adjonisten, olyan a fogaddisten. Dixi.
Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 150

Rendben, de akkor is kerem, h a lelkibajokbol toroljetek ki Operator beirasat, mert abszolut nem tisztesseges dolog, hogy humorizalni probal masok betegsegen, es  nem hiszem, hogy az oda irogatok kozul barki is viccesnek talalta volna...

Egyebkent a lent reklamalt torolt hozzaszolasban semmi szabalytalan nem volt, es ehhez kepest csak az offolos veszekedesek maradtak bent. Erdekes...

Előzmény: Deibler úr (149)
Deibler úr Creative Commons License 2005.07.20 0 0 149
Ne találgass. Tőlem is pont ugyanezt kaptad volna. Ha vissazenged a rendszer, akkor majd fórumozhatsz.
Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 148

megj, a lelki forumban teljesen normalis, es evek ota kialakult szokas egymas lelkivilaganak boncolgatasa, epp ezert is van, ezert a tobbi moderanak mondanam, h jo volna egy regota remekul mukodo forumkozosseget nem szetturni egy unatkozo kolleganak, hanem suszter a kaptafanal

Operator beirasa egy olyan topikba, ahol depresszios, ongyilkos, serult emberek vannak, akik mar megjartak a pszichiatriakat, fekudtek benn szurik alatt korhazban, es epp eleg bajt okoz nekik a tarsadalmi kirekesztes e teren, egy ezen szituacion poenkodo gunyos beiras oda egy moderatol enyhenszolva serto es etikatlan!

"Egy hétre beutallak fórumelvonásra, addig próbáld meg összébb szedni magadat és nem szétoffolni a topikokat. Csak profilaxis jelleggel szólok, vannak erősebb injekcióim arra az esetre, ha más nickeken vissza találnál jönni..."

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 147

ja boccs, kozben eszembejutott, hogy mit irtam, ugyhogy vilagossa valt, hogy politikai erzelembol indulva moderaltal ki...

de hogy mert kell egy polmodinak meg az sos is? hagyjuk.

Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.20 0 0 146

dear operator

mi ez, h szetoffolom a forumokat meg ilyesmi? hippoval evekre visszameno elvi vitank van a depresszio gyogyszeres kezeleserol, es az erre vonatkozo laikusok tanacsadasainak etikai kerdeserol, erre vonatkozott a beirasom. furcsa ha egy ilyen elvi kerdest a letiltasommal probalnal eldonteni. egyebkent vetettem a mm ellen, hol?? regi motoros vagyok a sos forumban szinte mindenki ismer, ugyhogy ha vki vita helyett bearult, akkor csak fel lettel hasznalva..

ja es miert torolted ki azt a hszt, amelyben a laikus vitapartnerem ontopik angolforditasat korrigalom, melyben tevesen ir gyogykezelesi instrukciokrol?!??

legy szives, tedd vissza legalabb azt, es engem is, mert szerintem csak feluletesen kukkantottal be. azt mar csak zarojelben jegyzem meg, h az illetot IRL is ismerem, es ugyanezeket a kerdeseket beszeljuk meg kave mellett, ugyhogy legkozelebb majd a zserboba is eljohetnel moderalgatni /sajat ktsg.-en, mert ugye tarsadalmi munka/ :-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.16 0 0 145

Kérném Anikó-T nick hozzászólásainak a törlését az SOS fórumokból. (Ha jól nézem, ez a fórumcsoport még elég olcsón megúszta a többihez képest, mert itt csak egy topicba barmolt bele.)

http://forum.index.hu/Search/showArticleResult?o=2&aq_text=&aq_cre=&user_id=541062&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=1

Hippocampus Creative Commons License 2005.07.16 0 0 144
Kérném szépen alkalom adtán lerendezni Janó36 nick spamrohamát. Kösz, üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!