Angliából és Németországból érdemes rendelni. Néhánytucat rendelés után tipikus árak:
UK: 1-2 lemeznél 1-2 font + 2-4 a posta 2-5 lemeznél összesen 5-8 a posta
DE: kábé ugyanannyi euróban, de nem raknak fel annyi lemezt.
Érdemes türelemmel lenni,, várni 1-2 hetet a megfelelő vásárra :)
tehát hacsak nem egy nagyon fontos darabot szeretnék, a darabárat 1000 ft alatt lehet tartani. Ezért a pénzért sokszor "mintha új" borítójú, szinte le sem játszott darabokat lehet kapni....
szóval vatera + teszvesz nevetséges
(Aki komolyan belevág, az kezdje egy jó lemzjátszóval - meg is kell őrizni a lemezek minőségét + ki kell hozni a minőséget belőle)
érdekes hogy visszajött a bakelit-kor, rajtam nemrégen tört ki, és 800-1000 ft-ért mindennel együtt megéri cure bakeliteket venni. ha valakinek ez a hobbija, sőt, élete...
az eby-jel az a gond, hogy mondjuk 5 dolcsi egy bakelit, de mondjuk 10 dolcsi a posta, plusz 9 ha registered akarod küldetni. máris 4 ezer ft. ott is akkor okés a dolog ha egy kupacban adnak el sokat, de ott akkor jó nagy összeget kell perkálni és nagyobb az esélye h...na mindegy.
úgy látom ez a bakelites árverés valahol 15 ezer körül fog majd megállni....
Láttam mindkét helyen, és remélem, fórumos lesz a nyertes ott is meg amott is, így hamar kiderül az igazság. Ha 2 nyertes lesz, és mindketten megkapják a lemezeket, olyan állapotban, ahogy az a jellemzésben írva van, ingyen felajánlom neked a Disintegrationt, feltéve, hogy köztük leszek. :)
Örvendezzetek! Valahol megnyílt Magyarország egyetlen olyan boltja, mely csakis Cure-bakeliteket árul. Külön érdekessége, hogy tök ugyanolyan állapotban. Sérült borítós, magyar nyomású Disintegration kell? 1 Ft kilója! :)
Több szemfüles ember jelezte, hogy látja, hogy több helyen (egy másik aukciós oldalon) is hirdetem "ezt" a termékcsoportot. Mielőtt mégtöbb ember meggyanusít, szeretném tudatni, hogy boltom van és mindegyik lemezből több darab van. Ezért is hirdetem több helyen. Bárki, aki megnyeri az meg is fogja kapni. Bár nem hiszem, hogy ehhez bárkinek is köze lenne. Itt a Vaterán és a másik oldalon is a hirdetők nagy részének boltja van és nem ugyanazokat a termékeket árulják, hanem több is van belőlük. De mivel elérhetőséget tilos megadni az aukción ezért nem LEHET odaírni a bolt nevét. EBBEN NINCS semmi szabálytalan.
Ha engem kérdezel, természetesen licitálhatunk, és ha úgy alakulna, boltolhatunk, de kicsit bizalmatlan vagyok ezzel az emberrel. Úgyhogy még minden lehet.
lehet megkérdezem mindenből 2 pld-je van , hogy teszveszen és vaterán is hírdeti...Nekem igazáiból csak pár lemez kellene ebből a csomagból... Ha valaki megnyeri nem boltoljuk el az engem érdeklő pár lemezt? kérdésem még annyi licitálhatunk egymásra?;)