Magyarországon államilag folytatott fajgyűlölet - a nyilas időszakot kivéve - sosem volt, míg Amerikában a nagy demokraták is jogosnak tartották a négerek állati sorban tartását és az indián holokausztot.
Orulok Mr.Muiller es Tibor Arato valoszinu talalkozasanak.
Mindenkinek joga van szeretni vagy nem szeretni valamit,azert vitatkozunk.A tobbi topichoz kepest itt es meg ez a vita is stilusaban kepviselheto , csak kerlek ennel maradjunk.
Mas.
Kedves Tibor,megigertem hogy tudositlak a magyar visszatert hadifogoly tovabbi sorsarol.Ma este az egyic comerce tv-ben (Tv 2 ) helyi riport kereteben megmutatak most mar biztosat hatarolo valoszinuseggel hogy a hadifogoly neve TOMA ANDRAS, egy szabolcsi tanyarol indult.Kivittek oda es most mar elg folyekony magayarsaggal beszelt osztalytarsaival ,be igazolodott tanitoja neve.isszesen 21 indice-bol ami mind pontos volt allapitottak ezt meg.
Csaladja el.testverenek gyerekei fogadtak.
NMeghato volt hogy egy beszelgetesuk soran a riporter kiirta egy papirra hogy Hazadnak renduletlenul..megkerdezte Andrast mi ez mire o tovabb szavalta a szoveget: Legy hu o magyar..
Ugy latszik periodikusan felbukkannak Hirolvasohoz hasonlo allatfajtak (bocsi Mother Nature...), egyszer beleszallnek egy ilyen mutans gondolataiba, de csak eletbiztositassal. De jo, hogy ilyen tavol vagyok ettol a fajtatol.
Orommel vettem ezt a talalkozosdi gondolatot, mar nekM is +fordult a felyMben... A telefonkonyvben sajnos (?) nem vagyok benne, de azthiszM ez nem lehet problema, majd +beszelunk 1 konkret hely@. AzthiszM a tobbit mailban 1xubb lesz.
Sziasztok!En szeretnek egy par szot szolni,hogy miert jo hely Amerika.News Reader nincs igazad azert van egy ket jo film is.Szoval azert szeretem amerikat mert van allatvedelmi torveny es az allatkinzokat bortonbe csukjak.A tanulatlan reteg is tisztessegesen meg tud elni,ha kemenyen dolgozik. Sot komoly vallalkozasuk is lehet.Tudsz ugy lakhelyrt valasztani,hogy elhatarolod magadtol a bunozoket nem ugy mint magyarorszagon,a pacal szep feher szinu es 10 zacskoba csomagolja a penztaros.Ha kemenyen dolgozol ugy erzed,hogy megbecsulnek.Nem latsz az utcan amerikat majmolo tinedzsereket ugy mint otthon a Nagykoruton.Hiszen itt ok sajat maguk.Rasszizmussal nem talalkoztam,a feketek baratsagosak azzal aki baratsagos veluk.A zsidokat szeretik.A ciganyokat alig ismerik.
Olvasgattam News Reader hozzaszolasait az indexen. Erdekesen mas velemenye van a dolgokrol, mint nekem. Idezet: "Kedvenc XX. századi politikusom Benito Mussolini."
Te olvastad is ezt a topicot vagy csak ugy kapásbol beleköptél?
Mert ha olvastad, megmondanád mán nekem, amennyiben ez az ország tényleg a Tudatlanság Birodalma - mégis miért jönnek ide olyan sokan tanulni M.O.-rol???
És itt lenne a Fajgyülölet Otthona?
Akkor mi az a rengeteg becsmérlö, gunyos, lekicsinylö, kiközösitö comment az otthoni cigányokkal kapcsolatban amiröl itt lépten-nyomon olvasok az Indexen??
Elöször a saját házadtáját kéne kitakaritsad mielött a másikét kezdenéd kritizálni!
Remélem is, hogy el leszel. Nálunk hajnal 1 órakor közvetitik, 10 óra különbséggel. Gondolhatod, hogy a szemeinket úgy kell majd elővarázsolni. Na hallod és még mellette dolgozni. De mindent megér ez a különleges esemény. Csak hát például én nem bírom az éjszakázást, így csak felvételekről, ismétlésekből értesülök, ami érdekel. Jó szórakozást neked.
Kedves gigike Isten hozott.ha azzonban a figyasztoi tarsadalmat Amerikara erted , akkor gondolj arra hogy az USA egy egesz kontinens es nagyon sokan elnek ott is a konszumens tarsadalmon kivul (quekerek, mormonok ,egyes protestans egyhazak gyermekei ,de egyaltalan ugynevezett outsiderek is ) Hogy ott van a legnagyobb fogyasztas az abbol adodik hogy ott termelnek legtobbet es ott vasarolnak legtobbet .
Te a budhista de mas vallas kovetoinek baratja vagy ,istenem.De azert nem mondhatod azoknak akik maskep gondolnak hogy a sajat maguk szamara mi legyen jo vagy rossz.Az ellentmondana az eppen Te altalad dicsert vallas alapelvenek a tolerancianak.
A fogyasztói tarsadalom egy csodtomeg!Teljesen ertelmetlen az egesz!
A budhista ferfiaknak az eletciklusa 4 reszbol all:
1.Tanulasi idoszak
2.A foldi oromok
3.Elmelkedo korszak
4.Viszzavonulas,onellatas,elzarkozas.
Na idetorjon be a fogysztoi tarsadalom.Sajnalom hogy Europa is kezdi megenni ezt az ertelmetlen eletvitelt!
Kesdvesek,az ilyen elso beszelgetesekbol idos letemre nagy tapasztalatoim van benne,lesznek az igazan jo ismerosok.Nagyon orulnek ha megismerkednetek egymasra ( ez lenne az elso a topicba)Udbvozolek mindkettotoket mert ez a legnehezebb sajat arnyekodon atlepni.Gratulalok.
Tisztelt Mr Miller Fun; En sem tudom megerteni miert foglalkozol velem. Ha jol emlekszem raja te kezdtel ki velem. Mivel, hogy mi aranylag eleg kozel lakunk egymashoz, talan szmelyessen beszelgethetunk egy kicsit. En Roanoke; Va-ban lakok es rovidessen megyek Charlotte North Carolinaban valakit meglatogatni. Ha bent vagy a telefon konyvben szivessen felkereslek.
Tiszteletteljes udvozlettel. Tibor Arato.
Biztosan bennem van a hiba, hogy minden mozdulatom kotekedesnek tunik. Na mind1, ez melyutes volt... (Bar eleg 1xu mailcimre keresni a hvm oldalon). Nemtudom miota hasznalod a net@, de vannak bizonyos alapszabalyok....namind1. Ezert 1S helyekN mar igencsak ban jar...
AzthiszM tovabb ragozni ezt mar felesleges, inkabb tiszteletben tartom Mumu kereset (nomeg az edesanyamet, aki mindig aztmondta: "kisfiam ne allj szoba idegenekkel"), es mosolygok az egeszN...
Tiszteletteljes udvozlettel:
1 segghulye, mindeddig otletesnek velt, am immaron idegesitove degradalt MrMillerFun.
Kerlek benneteket,mindent,de egymast tisztelve.
Eddig elkerrult minket a trivialitas hullama.Maradjunk ilyenek.
Mindent mondjatok pro es contra es oruljetek hogy a masik az ellenkezo van mert nelkule nem lehetne vitazni...de mind magyarul teszuk azt ,oseink,anyaink nyelven.Szoval...egy kozosegben elunk ha az virtualis is.
szia MrMillerFun.Lehet hogy HUJE vagyok de mostmar megjobban nem ertem.Ez valami olyasmi,hogy a zorro hagy egy Z betut vagy a tulipanos gyilkos egy tulipant?
Felhasználónév:
Tibor Arato
Email-cím:
aratoda@worldnet.att.net
Homepage:
http://
Üzenetek száma:
461
Státusz:
Törzsvendég
Jogosultságok:
Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:
56-os magyar bojong a nagyvilagban. >> SKY<< a baratom.
EnseertM. Na mind1.
Postas meg mindig nemjar.
Udv.
1 segghulye, mindeddig otletesnek velt, am immaron idegesitove degradalt MrMillerFun.