Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2004.11.29 0 0 2187

Jó a kurutta nagyon, meg a six/nine is. Nekem az a kedvencem.

Na meg az összes többi... :-))))))))

Előzmény: ba-bylon (2184)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.29 0 0 2186

sorrendben: KÖZI, KAMI, MANA, Yuki-ról nincs képem, Gackt most kimarad

közikamimana
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.29 0 0 2185

egyetértek, KÖZI is csodás:)

késggé
ba-bylon Creative Commons License 2004.11.27 0 0 2184

méghogy Gackt a tömény bűbáj ( bár ez is igaz), de KÖZI A LEGCSODÁLATOSABB,  IMÁDOM!

ja, és tényleg idő kell annak a kábé 20 albumnyi zenének a feldolgozásához. a kurutty taiyo-val kezdheted( amit épp letöltöttél)-állítólag az a legjobb, én meg még nem hallottam. (kyokutou I love you szerintem egész jó még első meghallgatásra, nagy kedvencem)

Larukutól meg a Tierra és a Ray ajánlott, tőlem. :)

Előzmény: harpokratesz (2178)
Sárkány Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2183
Én nem értek hozzá, kolléga úr azt mondta semmi gond nem volt vele, olyan dvd-t vettem amit mondott. Gőzöm nincs hogyan, miképp csinálta. Majd kiderül... nálad. :-)
Előzmény: harpokratesz (2182)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2182

dehogy zenélek, nem lesz rá időm.

nah, ez a dvd kiírás nem egy eccerű dolog, kell hozzá tapasztalat. tesóm most vett a gépébe írót, próbálgatja. az írható dvd-lemezek elég drágák, ha tömörítés nélkül akarsz kiírni egy filmet, asszem azt kétrétegűre lehet csak, vagy 9 GB-osra. persze még így is olcsóbb, mint a gyári dvd. annyiféle lemez van, nem mindegy milyet veszel, mert kompatibilisnek kell lenni a dvd-íróval, meg a lejátszóval, és a minősége is számít. 4.7 GB-os lemezeket lehet olcsón is venni, de arra egy kétórás filmet csak tömörítve lehet kiírni, ami még mindig jobb, mint a semmi. pláne, hogy egy gyári dvd-re sincs semmi garancia, hogy jó minőségű.

Előzmény: Sárkány (2181)
Sárkány Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2181

A hétvégén akkor zenélj.... :-))) A dvd is hamarosan odaér, remélem működik, nem ellenőriztem.

http://www.diediediediedie.com/happyfuntime/ a videot innen szedtem le.

Előzmény: harpokratesz (2180)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2180

én is letöltöttem, de még nem hallgattam meg. most annyi meghallgatásra váró anyagom van, hogy nem győzőm, nincs most időm rá. Babylontól is kaptam egy csomó mindent, Mira-tól meg sok Gackt-ot, és ő az első, mindenki csak utána jöhet.

a Taiji videot honnan szedted le?

Előzmény: Sárkány (2179)
Sárkány Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2179

Letöltöttem a Kurutta taiyo- albumát a BT-nek, hogy ez milyen jó!!!!!!

Meg Sakura Taiji videoja is. Egyszerűen csúcs ez a pasi.

Előzmény: harpokratesz (2178)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.26 0 0 2178

a csodás Malice Mizer. Gackt tömény bűbáj, egy égi tünemény benne.

mam
miramaru Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2177
oké, bár ne sokkal előbb, mert előtte meg óra van. :)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2176

nem gond, úgyis arra megyek haza. vásárolnom kell ajándékokat, azért nem tudok ott maradni. 5-re ott leszek, vagy egy kicsit előbb, még mielőtt elkezdődne ott valami program.

Előzmény: miramaru (2175)
miramaru Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2175

nincs semmi baj :)

de nem okoz gondot behozni őket 5-re? mert ha igen, akkor én be tudok menni pénteken 3 előtt.

Előzmény: harpokratesz (2174)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2174

jaj, dehogynem itt vagyok, lehet, hogy nem hallottam a csengőt, mert a dvd-t nézem, bár attól még kellene hallanom, előfordul, hogy nem szól, vagy csak halkan. nem tudom mi lehetett, talán én süketültem meg.

a fenébe.

akkor holnap  ötre odamegyek a Károlira, hogy vissza tudjam adni a dvd-ket, de maradni nem tudok, mert más dolgom van. majd figyeljük egymást.

a cd-ket köszönöm.

és sorry.

Előzmény: miramaru (2173)
miramaru Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2173

voltam benn, de Te már nem voltál ott, úgyhogy odaadtam a portásnak a CD-ket.

harpokratesz Creative Commons License 2004.11.25 0 0 2172

sikerrel bevittük a gépbe, úgyhogy jöhetsz ma. viszont, a Moon-t kiírta lemezre, tegnap leellenőriztem, szerintem valamivel gyengébb a képminősége, mint amiről másoltuk, pedig nem lett tömörítve sem, még megnézem itt a pc-ben is. szóval, vagy a lemez ócska, vagy a dvd-írója. egyébként 400, -Ft-os TDK, talán drágábbat kellett volna vennie. nincs semmi tapasztalatom írható dvd lemezek kapcsán, meg neki sem, de majd utánanézek.

na mindegy, én faksznis vagyok a minőségre, pláne ha egy Gackt-ról van szó:)

------------

tényleg lehetetlen a jrock sztárokat Ázsiából kimozdítani, de van pár kivétel, pl. Hyde készített angol verziójú lemezt is, a canto-popsztár Leon Lai pedig szokott az USA-ban is koncertezni néha. a hongkongiak sem szeretnek angolul énekelni, pedig ők jobban beszélnek inglisül, mint a japik.

Gackt-ot Európában csak a franciáknál tudnám elképzelni, no meg az USA-ban.

valahol azért megértem őket...

Előzmény: miramaru (2170)
miramaru Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2171
Gackt még soha-soha nem koncertezett Japánon kívül, már ami önálló koncert lett volna, kivéve egyszer Pekingben a japán-kínai bákekonferencián (de csak kb 3 számot), meg egyszer Las Vegas-ban, de oda amcsik be se mehettek, csak japánok. Állítólag 2005-ben szeretne kínában is turnézni.
miramaru Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2170

Nem, most nem film lesz, hanem karaoke. De ha nem tudsz jönni, akkor beugrom csütörtökön este (olyan 6 után picivel érek oda). Ha közbejön valami (mondjuk technikai akadály lép fel), akkor nem csütörtökön megyek, hanem péntek koradélután. A lényeg, hogy át tudd másolni magadnak.

A Crescent egyébként egy érdekes album. A hangulata engem sem fogott meg annyira, mint mondjuk a Rebirth-é <3, de a Rebirthet meg éppenséggel sokáig kellett hallgatni, hogy bejöjjön. Najó, hát mindegyik más.

Tényleg jó lenne, ha jönne Franciába, ráadásul van egy francia cég, aki erre hajlandó is lenne tetemesebb pénzt költeni, dehát ezeket a J-rockereket olyan nehéz kirobbantani Japánból :)

harpokratesz Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2169
mm
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2168

talán, ha egyszer eljön Európába koncertezni, pl. a franciákhoz. végülis nem lehetlen, nemcsak Ázsiában vannak rajongói:)

ehhh, csodás egy pasi, ritka jelenség:)

Crescent-et is meghallgattam, kissé eklektikus, nem mindegyik szám kifejezetten tetszik, főleg az elején, de az album fele-háromnegyede igen. Egy párat már ismertem róla, a legjobbakat.

az új albumról letöltöttem a két új számot valahonnan, de nem tudom lejátszani, a kimi ni-t egyszer hallottam, meg a klipet láttam, amit adtál.

--------

pénteken biztos nem fogok tudni menni, (ezek szerint film nem lesz?), mert más dolgom van. csütörtökön jöhetsz este, ha jó neked, remélem ma sikerül bemásolnunk a pc-be (hacsak nem lesz valami technikai akadály, de biztos nem).

Előzmény: miramaru (2167)
miramaru Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2167

Hapro,

hát, örülök, hogy tetszett. :) Amúgy gondoltam, hogy fog. Nem tudom, hogy mi valaha eljutunk-e Gackt koncertre, de ha igen, az biztos felejthetetlen lesz.

Pénteken megint lesz penta (5-től a 300-as teremben), nincs kedveed eljönni? Akkor visszaadhatnád a DVD-ket (mert a MOON-t is ott felejtettem), meg én is odaadnám, amit neked írtam CD-ket. Karaoke lesz főleg, meg játékok, meg minden ökörség. XD Mi Minával biztos hogy fogunk énekelni valamit. Eljössz? Ha nem, akkor meg a héten bemegyek valamikor.

Egyébként bárki más is jöhet pentára, ha van kedve.

Sárkány Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2166

OK.

A csomagodat a héten megkapod. A borítóért sorry. Csak ilyen teknikája van a művészkarnak.

:-(

Előzmény: harpokratesz (2165)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2165
majd küldök mailt.
Előzmény: Sárkány (2164)
Sárkány Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2164
Annyira nem vagyunk jóban, de azért ha mondom biztos hozott volna valamit. Ha esetleg van vmi filmed, vagy ha lesz... emilben. Másolódik a tied, a héten szerintem postázom.
Előzmény: harpokratesz (2162)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2163

néhány filmje:

momo2mo3mo4mo5mo6mo7mo8mo9
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2162

ennyire jóba vagytok??  nem hinném, hogy az egy hét alatt a te dolgaid után rohangálna, pláne, ha nem nagyvárosba ment. szerintem hozatni, csak olyan valakivel lehet, aki közeleb áll az emberhez. a vásárlás ott sem egy egyszerű dolog.

abban a legjobb, már a Battle Royale-ban. 69 : Sixty Night-ot viszont feltétlenül szerzek, mert jó film. Matsuda-val is van egy közös filmje, annak csak japán címe van, képeket láttam belőle, Ando valami eszméletlen jól néz ki benne, bár elég szomorkás az arca, biztos olyan a szerepe. jó színész, nagy beleérzőképessége van, de ehhez képest nemsok filmben játszik. vajon miből él?? biztos modellkedik. nem egy nyomulós típus, inkább szerény, de nagyon jófejnek tűnik.

Előzmény: Sárkány (2160)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2161

küldök mailt.

-----------

gyönyörű pár lennének, tökéletesen passzolnak egymáshoz, ha már..., de ne fessük az ördögöt a falra:))  legalább itt fel vannak öltözve:)

megnéztem a koncertet és minden mást ami rajta van. Gackt egy Isten, és jó látni mennyire szeretik, mert maximálisan megérdemli, elképesztő, ahogy beleadja a szívét, lelkét a dologba, tényleg annyira szeretetre méltó. nagyon szépek az ücsörgős (ülős) számok, legalább addig is kipihente magát, mert nagyon elfáradt az első részben. az külön tetszett, hogy az U+K két változatban adta elő, egy bensőségesebb és egy vidámabb, játékos formában. a táncosai marhajó fejek.

hát jól megríkatta a közönséget a végén a temetői jelenettel, de nem baj, kell egy kis szomorúság, ne csak mindig minden happy legyen.

szerdán bemásoljuk a gépbe, úgyhogy még a héten visszaadom a dvd-t, amit nagyon köszönök.

Előzmény: miramaru (2159)
Sárkány Creative Commons License 2004.11.23 0 0 2160

Hát hozzattam volna ezt-azt...  :-(

Masano tényleg gyönyörű. Én ugyan még csak egy filmben láttam.

Előzmény: harpokratesz (2154)
miramaru Creative Commons License 2004.11.22 0 0 2159

Persze, nyugodtan küldj e-mailt, tudom fogadni.

Amúgy meg... tényleg mindenűtt Gackt x You a téma mostanában. Mióta azokat a h-Darts-os képeket csinálták róluk... De ez nem baj, sőt^^

Előzmény: harpokratesz (2156)
harpokratesz Creative Commons License 2004.11.22 0 0 2158
hyma3

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!