Keresés

Részletes keresés

szappan Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1342
Kedves Tibor Arato! Atadtad Pestikenek a Na most Te birkozz veluk nevu stafetabotot? Te hol es kivel birkoztal.Olvastam egy par hozzaszolasod itt, de ovon aluli tokonrugas volt lasd MillerFun.Vagy szereny velemenyemre a jartatja a pofajat kezdetuvel reagaltal.Vannak velemenyek es ellenvelemenyek aki ide nem Neked tetszot ir az lehet,hogy nem teljesen hulye.
Előzmény: Tibor Arato (1333)
szappan Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1341
szappan aki jartatja a pofajat,de fogalma sincs dolgokrol:(((
szappan Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1340
Baszajev.Most te birkozz veluk!!!! Sok szerencset >>>>>>>>><<<<<<<<<<
Előzmény: Shamil Baszajev (1339)
Shamil Baszajev Creative Commons License 2000.09.20 0 1 1339
Tibor Arató.Olvastam hozzászolásaidat a teljesség igénye nélkül.Hozzászolásaid alapján le sem tagadhatnád hogy az Egyesült Államokban élsz jártam az Államokban.Az én rokonaim körében is vannak 56-os magyarok.Egyáltalán nem vagyok büszke rájuk ami a mentalitásukat illeti.Ha valakinek az országról alkotott véleménye nem egyezik meg az ő véleményükkel ugyanolyan személyeskedő hangnemet használnak mint te itt,ugyanezt a szar dumát tolták maguk elött mint te.Nem élek Európában,de számomra mindenképpen prioritást élvez az Európai kultura az Amerikaival szemben.
56-os hamburger zabáló.....

Tisztelettel:Shamil Baszajev

Előzmény: break2 (1338)
break2 Creative Commons License 2000.09.20 0 1 1338
Csalodott vagyok egy kicsit. Habar alapvetoen es teljesen mas a velemenyem mint NewsReader-e, de azt el kel ismernem, hogy a vitakulturaja az jobb, mint az amerikat vedo hozzaszoloke, akik szemelyeskedessel valaszoltak NR gyokeresen mas velemenyere. O leirta, hogy neki mit jelent amerika. Erre kapott "kapásbol beleköptél", "csak provokálni akarsz", "mutans", "huseges alattvalo"...

Szoval szerintem sokkal erdekesebb ha inkabb +ismerjuk egymas velemenyet, minet becsmereljeuk a masikat a nelkul, hogy tobbet tudnank rola, annal a par sornal amit itt irt.

En megneztem NR hozaszolasait, sot a honlapjat is es azon az eletrajzat. Annyira mas elete volt eddig, hogy alkalmazva a 'let hatarozza meg a tudatot' elvet jobban megertem a velemenyenek az eredetet. Azert egyet meg nem ertek vele.

Dr. Pepper Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1337
Hehehe.... Tessék mondani Ámerikai asszony van? Esetleg 50%-os leárazással (I have a coupon!). Nem baj, ha használt, de 6 hónapos garancia az kell.

Más. A középiskolák nagy része valóban csapnivaló szinvonalú, de az egyetemek legtöbbje (legalább is több mint hét) igen jó (persze nem a helyi community college). No és persze a Prof-ok (+diákok) nagy része kűlföldi (graduate szinten már szinte mind).

DRP.

Előzmény: Törölt nick (1334)
WiseConsin Creative Commons License 2000.09.20 0 0 1336
HirOlvaso!

Vajon a moszkvai Kreml adja neked ezeket a hireket, amit huseges alattvalokent tenykent fogadsz el toluk? En a kozepiskolat Mo-n kezdtem es itt fejeztem be, utana az UWM-en szereztem degree-t, de bizonyara azon het kozott kell lennie, mert sokkal szinvonalasabb oktatas volt, mint a kozepiskolaban. Javits ki ha tevednek...

Udv,

WiseConsin

Tibor Arato Creative Commons License 2000.09.19 -1 0 1335
Meseld el mit mast mondtak meg az americaiak neked. Allig varom hallani.

Hirek Olvasoja. Mindent elhiszel amit olvasol? !!!

>>>>Udv. Sky <<<<

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.19 0 1 1334
Miért akarnék provokálni? Mi ennek az értelme? Csak nem azt akarod mondani, hogy az USA valamiféle tabutéma???

Azért mennek olyan sokan tanulni oda, mert a legtöbb ember számára az ottani tanulás csupán egy lépcsőfok az ottani letelepedéshez. Tehát rögtön nem kapott zöld kártyát, de sikerült ösztöndíjat kapnia, így reméli, hogy a tanulmányi idő alatt majd csak valahogy elintéződik a zöld kártya is, ha meg nem, akkor végső esetben vesz magának 5000 dollárért egy amerikai feleséget.

Maguk az amerikaiak mondják, hogy náluk valójában csak 7 igazi egyetem van, a többi szart sem ér. Ezt a hét egyetemet leszámítva, a többi egy átlagos magyar szakközépiskola szintjén van.

Ne érts félre, nekem semmi kifogásom az ellen, hogy valaki szeresse Amerikát és a nemlétező amerikai kultúrát. De könyörgök, ne legyen már Amerika szeretése valamiféle egyetemes emberi jellemvonásbeli követelményként beállítva!

Előzmény: pestiutca12 (1332)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1333
Pestike; Most te birkoz veluk !!!
Sok szerencset!!!!!
>>>>>>>><<<<<<<<<

Előzmény: pestiutca12 (1332)
pestiutca12 Creative Commons License 2000.09.18 0 0 1332
Nagyon figyelmetlenül olvasol és ugylátom hozzászolásaiddal csak provokálni akarsz - nem megbeszélni különbözö nézöpontokat. Igy ez az utolso válaszom neked.

Én nem azt kérdeztem, hogy miért jönnek sokan ide Amerikába!!!!!

Hanem azt, hogyha ez az Amerika szerinted a Tudatlanság Birodalma, mégis miért jönnek ide olyan sokan tanulni M.O.-rol - vagy bárhonnan a világbol???

Előzmény: Törölt nick (1328)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 1 1331
Na, ezt nem értem. Miért lenne gyűlölködés véleményt nyilvánítani Amerikáról???
Előzmény: Y3K (1320)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 1 1330
Magyarországon államilag folytatott fajgyűlölet - a nyilas időszakot kivéve - sosem volt, míg Amerikában a nagy demokraták is jogosnak tartották a négerek állati sorban tartását és az indián holokausztot.
Előzmény: pestiutca12 (1319)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 1 1329
Minden rosszban van valami pozitívum is. De ez nem az én dolgom. Az én hobbim Amerika kritizálása. Nagyon szeretem kritizálni a főnökséget.
Előzmény: break2 (1318)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.18 0 1 1328
Miért mennek olyan sokan Amerikába?
Mert a pénz nagy tömegeket vonz.
Mumu Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1326
Orulok Mr.Muiller es Tibor Arato valoszinu talalkozasanak.
Mindenkinek joga van szeretni vagy nem szeretni valamit,azert vitatkozunk.A tobbi topichoz kepest itt es meg ez a vita is stilusaban kepviselheto , csak kerlek ennel maradjunk.
Mas.
Kedves Tibor,megigertem hogy tudositlak a magyar visszatert hadifogoly tovabbi sorsarol.Ma este az egyic comerce tv-ben (Tv 2 ) helyi riport kereteben megmutatak most mar biztosat hatarolo valoszinuseggel hogy a hadifogoly neve TOMA ANDRAS, egy szabolcsi tanyarol indult.Kivittek oda es most mar elg folyekony magayarsaggal beszelt osztalytarsaival ,be igazolodott tanitoja neve.isszesen 21 indice-bol ami mind pontos volt allapitottak ezt meg.
Csaladja el.testverenek gyerekei fogadtak.
NMeghato volt hogy egy beszelgetesuk soran a riporter kiirta egy papirra hogy Hazadnak renduletlenul..megkerdezte Andrast mi ez mire o tovabb szavalta a szoveget: Legy hu o magyar..
WiseConsin Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1325
Udv Nektek!

Ugy latszik periodikusan felbukkannak Hirolvasohoz hasonlo allatfajtak (bocsi Mother Nature...), egyszer beleszallnek egy ilyen mutans gondolataiba, de csak eletbiztositassal. De jo, hogy ilyen tavol vagyok ettol a fajtatol.

WiseConsin

Előzmény: Törölt nick (1317)
MrMillerFun Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1324
Tisztelt Tibor Arato.

Orommel vettem ezt a talalkozosdi gondolatot, mar nekM is +fordult a felyMben... A telefonkonyvben sajnos (?) nem vagyok benne, de azthiszM ez nem lehet problema, majd +beszelunk 1 konkret hely@. AzthiszM a tobbit mailban 1xubb lesz.

Udv.

MrMillerFun.

Előzmény: Tibor Arato (1308)
szappan Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1323
elfelejettem alairni Udv.Szappan aki jartatja a pofajat de fogalma sincs dolgokrol:))
szappan Creative Commons License 2000.09.17 -1 0 1322
Sziasztok!En szeretnek egy par szot szolni,hogy miert jo hely Amerika.News Reader nincs igazad azert van egy ket jo film is.Szoval azert szeretem amerikat mert van allatvedelmi torveny es az allatkinzokat bortonbe csukjak.A tanulatlan reteg is tisztessegesen meg tud elni,ha kemenyen dolgozik. Sot komoly vallalkozasuk is lehet.Tudsz ugy lakhelyrt valasztani,hogy elhatarolod magadtol a bunozoket nem ugy mint magyarorszagon,a pacal szep feher szinu es 10 zacskoba csomagolja a penztaros.Ha kemenyen dolgozol ugy erzed,hogy megbecsulnek.Nem latsz az utcan amerikat majmolo tinedzsereket ugy mint otthon a Nagykoruton.Hiszen itt ok sajat maguk.Rasszizmussal nem talalkoztam,a feketek baratsagosak azzal aki baratsagos veluk.A zsidokat szeretik.A ciganyokat alig ismerik.
break2 Creative Commons License 2000.09.17 0 0 1321
Olvasgattam News Reader hozzaszolasait az indexen. Erdekesen mas velemenye van a dolgokrol, mint nekem. Idezet: "Kedvenc XX. századi politikusom Benito Mussolini."
Y3K Creative Commons License 2000.09.17 -1 0 1320
Meg kar hogy kitalatak ezt a rohadt Internetet is.... Kulonben nem lenne hol gyulolkodnod. Looser.
pestiutca12 Creative Commons License 2000.09.17 -1 0 1319
Kedves News Reader,

Te olvastad is ezt a topicot vagy csak ugy kapásbol beleköptél?

Mert ha olvastad, megmondanád mán nekem, amennyiben ez az ország tényleg a Tudatlanság Birodalma - mégis miért jönnek ide olyan sokan tanulni M.O.-rol???

És itt lenne a Fajgyülölet Otthona?

Akkor mi az a rengeteg becsmérlö, gunyos, lekicsinylö, kiközösitö comment az otthoni cigányokkal kapcsolatban amiröl itt lépten-nyomon olvasok az Indexen??

Elöször a saját házadtáját kéne kitakaritsad mielött a másikét kezdenéd kritizálni!

break2 Creative Commons License 2000.09.17 -1 0 1318
ehhez kepeset eleg amerikas nick-ed van. :-)

Tenyleg semmi, de semi pozitivum nincs az USA-ban?

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.17 0 1 1317
Mi nekem Amerika?

1. Az imperializmus központja.

2. Az Új Tudatlan Római Birodalom törzsterülete.

3. A narkózás forrása.

4. A homoszexualizmus hazája.

5. A fajgyűlölet otthona.

6. Az ostoba, félművelt emberiség hona.

7. A rossz ételek kitalálója.

8. Az erkölcstelen és igénytelen filmek gyártója.

9. A világra terpeszkedő cinikus otrombaság földje.

10. Minden rossz hazája.

klia Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1316
Szia Tibor!

Remélem is, hogy el leszel. Nálunk hajnal 1 órakor közvetitik, 10 óra különbséggel. Gondolhatod, hogy a szemeinket úgy kell majd elővarázsolni. Na hallod és még mellette dolgozni. De mindent megér ez a különleges esemény. Csak hát például én nem bírom az éjszakázást, így csak felvételekről, ismétlésekből értesülök, ami érdekel. Jó szórakozást neked.

Előzmény: Tibor Arato (1315)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1315
Kedves topic lakok. En hosszu ideig elleszek foglalva az Olimpiaval.
>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<
Udv. Tib.
Mumu Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1314
Kedves gigike Isten hozott.ha azzonban a figyasztoi tarsadalmat Amerikara erted , akkor gondolj arra hogy az USA egy egesz kontinens es nagyon sokan elnek ott is a konszumens tarsadalmon kivul (quekerek, mormonok ,egyes protestans egyhazak gyermekei ,de egyaltalan ugynevezett outsiderek is ) Hogy ott van a legnagyobb fogyasztas az abbol adodik hogy ott termelnek legtobbet es ott vasarolnak legtobbet .
Te a budhista de mas vallas kovetoinek baratja vagy ,istenem.De azert nem mondhatod azoknak akik maskep gondolnak hogy a sajat maguk szamara mi legyen jo vagy rossz.Az ellentmondana az eppen Te altalad dicsert vallas alapelvenek a tolerancianak.
pestiutca12 Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1313
gigike,

Neharagudj, de még mindég nem értem.

Mit nevezel pontosan "értelmetlen életvitel" -nek? Miért "csödtömeg a fogyaszto?

Te nem fogyasztasz?

Előzmény: gigike (1312)
gigike Creative Commons License 2000.09.16 0 0 1312
Azt mig az elobbinek semmi ertelme, az utobbinak annal inkabb!Roviden
Előzmény: pestiutca12 (1311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!