Köszi fiúk az edzés...1kor kezdtünk volna de mivel olyan sokan voltunk ezért az a pár ember aki lent volt jöhetett is haza....ja 2 hét múlva meccs...nem azokkal van a baj akik hiányoznak egyet kettőt...meg dolgozniuk kell...hanem akik szarnak bele aztán meccsre vagy előtte 1 edzéssel lejönnek...
Sziasztok! Sajnos ma is dolgozom, mint egy ideje minden szombaton... Elnézést kérek mindenkitől, aki esetleg miattam nem tud teljes értékű edzésmunkát végezni!
Felakasztotta magát David Carradine. Nyaka és pénisze körül kötéllel találtak rá egy bangkoki hotel szekrényében szerda éjjel. - Ez azért nem semmi. "A Sun szerint lehetséges, hogy az eset nem öngyilkosság volt, hanem baleset, ami egy fojtogatós szexuális játék (asphyxia) közben következett be." :D
Csonti: Tény, hogy türelmetlenebb vagyok, de olyat kérdeztem amire egyszerűen lehet válaszolni, már aki ebben érdekelt! :) Nem tudtam napokig várni a válaszra :D
Hi CSonti a mai edzésről egy kicsit késni fogok mert 4-től 6-ig vezetek de utána megyek a másik meg, hogy voltam megnézetni a vállamat és szerencsére semmi baja csak meghúzódot de már nem is fáj annyira
A válasz lett volna csak sürgős :) A tudat, hogy van, az már jó. Ma nem tudok menni edzésre, mert dolgozom és utánna meg tanulok mert holnap vizsga Egerben. Ha szombaton megkapnám a hazai Gladiators meccset, meg az idegenbeli Heroes meccset is :)
Végülis kivel a játszunk a rájátszásba? Lehet már tudni biztosra?
Bocs Ziti, de nem tudtam, hogy sürgős, mert Zoli a csütörtöki edzésre akarta vinni és akinek kell átmásolja. Ha megírtad volna, hogy sürgős vagy miért kell akkor jobban mozdultunk volna. Bocs még egyszer, ha még aktuális, ma el tudjuk juttatni!