csak megnyugtatásképpen: a cure 12 lemeze a nőklapja árverési oldalán is meg volt hirdetve:-)
... az összes THE CURE bakelit lemez egyben! *1ft* az összes THE CURE bakelit lemez egyben! új ... Arany oldalak 2006 cd eladó! Arany oldalak 2006 cd eladó! ... aukcio.nlcafe.hu/special_listing.php?type=from1&gr_id=10001 - 47k -
2 számos cd-single (I'm a cult hero / I dig you) + 120 oldalas cd-tok méretü könyv, benne biográfia, fekete-fehér képek, diszkográfia és dalszövegek angol és olasz nyelven. - Sonic Books SONIC 13, új, eredeti, felbontatlan, szállítás a mindenkori postai díjszabás szerint
Licit nélküli ár: 3 300 Ft Csak az a bay, hogy ilyen cd-single nem jelent meg hivatalosként ...
introspective.fw.hu vagyok, de a mostantól thecure.hu-ként fogok írni. Legalábbis ide.
A lényeg, hogy a spanyol Universal bejelentette, hogy 2007 előtt már nem lesz új Cure-album. Gondolom, azért senki nem lepődött meg olyan nagyon. Talán helyette a 2005-ös koncertekről kijön a DVD még karácsonyra, de ezt már csak én remélem, nem a Universal.
apropó a ForewerDrowning-al mi a helyzet mostmár hetek óta nem üzemel még a főoldala sem, pedig egy időre a host probléma után ismét ment egy darabig...? :-$
Egyesek szerint most, mások szerint '83-ban. Szerintem az egyik verzió igaz, de még senki nem írt véleményt, és nem akarom befolyásolni a kérdés felvetésénél jobban. Majd ha meglesz, írd be, hogy szerinted melyik.