Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Úgy látszik többszöri leírásra sem érthető a dolog.
- Lett szólva többször is előre!
- Lett szólva, hogy a személyes gyűlölet nem tolerálható a fórumokon, főleg a fegyveres fórumokon
- Lett szólva, hogy csipkelődésnek baxtatásnak nincs helye, ignorálják egymást akik nem tudnak beszélgetni vitatkozni kulturáltan egymással.
- Törlődött a longi paktum, nagy részben longi miatt, de a kötekedők a figyelmeztetés és a zéró tolerancia ellenére folytatták az gyűlöletkeltést. (..ki is hívott fel téged tegnap??)
- Ilyen csoportos szurokba, majd tollba mártogatás nem tolerálható a fórumon.
- Kiváló példa a többi ilyen fórumozónak, mivel páran (tényleg csak páran) még mindignem fogták fel ezeket a dolgokat!
jól látja Rijjatok, longi vitte magával a két legnagyobb rajongóját. szerintem most kiöntöttétek a gyereket is a fürdővízzel együtt. longi itt lesz sok néven, Nedo + D100 meg nem fog kavarni, de lehet fórumozni sem :-( megint győzött. és majd minden kezdődik előröl, csak mások lesznek az ellenfelei.
jó pár emberrel üzletelt, aztán ezeket át is vágta, ezek az emberek miután rájöttek, hogy nem volt teljesen korrekt a kapcsolatuk, arra is rájöttek, hogy amikor még azt hitték, pl be engedték az otthonukba, haverkodtak, longi már akkor cinkelt lapokkal játszott.
ezek a viták előkerültek újra és újra.
aztán a longi elkezdett mindenkit valamivel amire az ugrik provokálni, pl Bosit a túl árazott szarokkal stb
na ezt unta meg a moderáció és jöttek a tiltások, aztán többen lettek a longi fanok akik szintén belekavarodtak plmint ma én is.
semmilyen falka szellem nem volt, mindenki kerülte csak a konkrét megtámadásukat reagálták le.
aztán kinyilatkoztatták a vadász idényt, és amit te üldözésnek mondasz, az hivatalosan jelzés volt a modik felé.
igen észre vettem, hogy sokan nem szólnak bele ma, de te észre vetted e, hogy a karácsonyi SP-s dolog óta nem felhőtlen a fórum.
lettek régi üldözők akik nagy bárkások lettek, de most nem védhetik mert esetemben teljesen nyilvánvaló a hazugsága és a szar keverése.
a rendes fórumozásnak az sem használt, hogy lovak közé dobták a gyeplőt. lett a karantén és jött az egyezség amit folyamatosan megszegett minden féle szankcija nélkül.
a kivédhetetlen feszültséget az okozza, hogy nem érzik a userek a határokat. pl longi troll- nem troll de ha kavar repül, aztán mégse.
emléxem Gozikára butaságot csinált, törlése a saját hülyeségének köszönhető,
de emléxem, hogy te is önkéntes száműzetésbe vonultál. pont a nem rendesen fórumozók miatt.
nem! nekem az a rend, hogy ha valaki troll vagy sokadik új lehetőséget kapott azt következetesen be is van tartva. ja és ha én vagyok szabálytalan akkor kapjak én is büntit.
Akkor is mint most is az volt a gond, hogy pár ember személyes indíttatásból "trolt" faragott belőle, amit nem volt nehéz elérniük.
ha egyre többen kiabálnak valamit akkor az igaznak is tűnhet.
Akkor többen beálltak a gyűlölködők mögé, vita vitát szült, tiltás tiltásra jött. Miért? Mert egyszerűen nem tudták ignorálni a másikat! Meg a falkaszellem. Vettem annó a fáradságot és visszaolvastam sokat ebbe a dologba. Nagyon nem úgy van, ahogy a köztudatban el van terjesztve!
Észrevetted, hogy most csak páran folytak ebbe bele? Miért? Mert azóta sokan, nagyon sokan megtanulták amit akkor nem. Az ignorálást és a rendes fórumozást. De még mostanra is maradt olyanokból, kik csakis a személyes indíttatás vezérel és ezért mindenre képesek. Kivédhetetlen a feszültség.
Akkor annyit csinált a moderáció, hogy letette válláról a gyermeki cívódást. Longit trollnak vezette be.
Emlékszel gozikára? Annyira meg akart felelni a Longi gyűlölők táborának, hogy szabálytalanságokat is csinált ezért.
Törlése a Longigyűlölők számlájára írható.
Ha neked az a rend hogy újra az menjen ami éveken keresztül ment értelmetlenül, nos akkor bravó!
és azt ne felejtsük már el, hogy Te azért lettél választott modi mert a longi akkor is kiirtotta a léges topickokat és ez volt a válasza Murdernek a helyzet rendbe tételéhez.
mond már meg, hol szarok tele bármit is? ne én legyek már a hibás, hogy nem tűröm az irányomban vagy engem rágalmazó hszt( 1 et a sok közül).
én betartottam (és olvass vissza erre kapacitáltam mindenkit) a játék szabályokat amivel mellesleg nem értettem 1et.
nem hiszem, hogy korlátolt lennék!
és nem én intéztem ( nehogy már az legyen a hibás akibe bele kötöttek)
és igen aki szarik az menjen a lecsóba, ezért tettem szóvá Sipkap lemondásakor is a dolgokat. de ti bedobtátok a gyeplőt a lovak közé és akkor is engedtetek a lázadóknak és hagytatok veszni 1 jó és igazságos modit.
sarkalatosak voltunk,(én meg pláne mert nincs bennem az amit bele képzelsz) csak a nyugalomhoz az is hozzátartozik, hogy ha meg állapodtok egy trollal és azt rákényszerítitek arra akiket éveken keresztül vegzált, hogy amikor nem tartja be az egyezséget akkor léptek.
ami napig benne van az egyezségbe, hogy az oda betérők és főleg a longit kritizáló nickeket hszeket még csak nem is minősítheti, ehhez képest most is van benne még ilyen. de akkor miért került bele, vagy neki nem kell a szabályokat betartani? na ezt érzi arculcsapásnak pár általad zizegő nick.
és ne keverjük már össze a néha hibázó nickek utáni takarítást, a folyamatosan kavaró troll ügyködésével és az azzal járó moderációval.
és nem kell gratulálni mert én nem is hallgatok senki gyűlöletére ( ami sztem nincs is)
"folyamatosan ócsárolják AMIT MEG IS TETTEK EGYESEK!!"
Én nem így látom, de ez nézőpont kérdése. Rólam is hazudozott, természetes, hogy cáfoltam, talán vissza is támadtam??
Talán igaz a mondás hogy akkor ki is megy az egyirányú úton szembe?
"a másik oldalról meg több cseszegetés és provokáció érte őt"
Mindenki megvédte magát! De valahogy meg kell oldani a helyzetet, és tiszteletem a moderációnak, hogy ily zivataros időben is tud helyes döntést hozni!
Nem kell mindent rá kenni! Az hogy kényszeres beszélőkéje van és nem bírja magában tartani amit gondol, még nem is lenne magában semmi gond! Viszont amiben megállapodott azt akkor is be kellett volna tartania, ha folyamatosan ócsárolják AMIT MEG IS TETTEK EGYESEK!!
Tehát egyik oldalról longi nem tartotta be amit kirótt rá a moderáció, a másik oldalról meg több cseszegetés és provokáció érte őt, amit - valljuk be - kevesünk tudott volna még eddig is elviselni.
Tehát nem kell az eddigi és az elkövetkező rossz dolgokat egyes egyedül longi nyakába varrni!
Longi! Ezzel is bizonyítod, hogy magaddal beszélgettél! Ami még nem is lett volna baj, de kijártál sz@rt keverni! És nem csak magadat, "topikodat" de az egész fórumot járatod le!
Guriga!Direkt szóltam hogy dészáz olvtársra ráférne kis pihenő mert provokálni jár a rezervátumba.
Most őszintén meddig tartott volna pár emberkének akik kötekedni jártak oda mint
Jani és Gyuri letiltani az oda vezető útját?
Most idevezetett a dolog mert nem intézkedtetek időben .Talán részrehajlás volt a dészáz irányába?Most mondhatnám azt is hogy egye meg mindenki amit főzött!
Azt hogy ti teleszartok mindent, de nem baj, mert a moderációnak az a dolga, hogy utánatok takarítson.
Korrekt?
Na akkor ezzel az is jön, hogy aki szarik (bárki) az megy a lecsóba. Valóban nem fogtátok föl, hogy most jöhet a fekete leves? Valóban ennyire korlátolt a látásotok?
De_ezt_ti_intéztétek.
A rezervátum működött volna, ha vagytok annyira sarkalatosak hogy azt a pár nicket leintitek, és az ignorálással szépen belepi a por azt a nicket, azt a topikot. De nem! Nektek hallgatnotok kell pár személy személyes gyűlöletére. Gratula!
" a magatartása alapján döntsék el a többiek, hogy itt játszhat-e, vagy sem. "
Laci bácsi! A baj az ott kezdődik hogy a többiek döntik el. Hiszen azt fogadnak így be a "falkába" és azt zárnak ki magukból akit akarnak. Ezáltal könnyedén megbélyegzik a belépőt vásárolni akaró vendégpolgárt!:(