Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Köszönöm, megkaptam az infót. Őket (eglobal) ne nevezzük jónevű külföldi webáruháznak, inkább ismert szürkeimportos kereskedőnek. Jónevű külföldi az az, aki a hivatalos európai disztribútori láncon keresztül importálja a terméket, és arra hivatalos európai garanciát is ad.
Az engem is érdekelne, hogy melyik lenne az a jónevű oldal. Mindenhol 1050 euró körül látom, ami kicsivel olcsóbb, mint amiért itthon lehet kapni (398 fotopluson)
Meike speedlite MK-320 vaku. Használtan vettem, én kb 50 expót lőttem vele, tökéletesen működik.
Sn: 894F100054
Ára 10.000Ft
Viltrox EF-M1 Canon / m43 AF adapter. Rekesz,exif, stb működik. Dobozában, papírokkal, első, hátsó sapka, imbuszkulcs.
Sn: nem találtam
Ára: 25.000ft
Panasonic DMW-MA1 4/3-m4/3 adapter AF, rekesz, exif stb átvitel.
Sn: nem találtam
Ára: 25.000Ft
Posta vevő terhére lehetséges.
Megtekinthető, kipróbálható Zsámbék, Bp xxii kerület Campona, egyéb helyeken megbeszélés szerint. 0630nyolchuszonnégy2576 imi36990 kukac gmail pont com
Azt én is! :-) Ha ekkora a keret, akkor érdemesebb a Panasonic 25/1.7-et célozni. Kicsit műanyagabb, mint az Olympus, viszont hajszálnyival fényerősebb, és olcsóbb is.
Eladó egy alig használt Olympus M.Zuiko 17mm f1.8 objektív, szép állapotban. Garancia nincs már rá. Átvehető Budapesten, vagy Foxposttal ingyenesen postázom.
S/N: BR4AB002642. Hibátlan és esztétikailag is tökéletes állapotban. Ahogy a képeken látható, doboza nincs meg, 2015-ös ebay-es vásárlás. A képeim cca. 6%-a készült csak vele, ezért is adom el. Postát ilyen érték mellett nem erőltetném. Ide tettem fel RAW-ot. Találkozni Bp. bővebb belvárosában tudunk.
Eladó Olympus OM-D E-M1 mk2 fekete váz. Bemutató gép volt az Olympus UK-nál, fél éve vásároltam onnan, teljes felülvizsgálattal és garanciával (már nem garanciális). A gépben 41 ezer expo van. A vázon néhány apró, nem látványos kopás található, de műszakilag kifogástalan. Az LCD fóliázott, karcmentes. A vázhoz tartozik 1 db gyári és 2 db új utángyártott akku, 1 db Hahnel univerzális töltő (USB-ről is), vázsapka, doboz. FL-M3 kisvaku és nyakpánt nincsen hozzá. Alku nélkül adok hozzá ajándék adaptereket (OM, M42). SN: BHUA43828 Irányár 240.000,- Ft 230.000,- Ft
Eladó még egy Panasonic Lumix 12-60 mm 3,5-5,6 zoom objektív első-hátsó lencsevédővel, Hoya UV szűrővel újszerű állapotban. SN: XB9CL102330 Irányár: 60.000,- Ft
Ugyancsak vihető, amennyiben a gép elkelt 1 db Canon EF-m4/3 AFII adapter. Canon, Sigma, Tamron optikákkal gyors AF, IS, rekesz és EXIF adatok elérhetők. Nem turbo booster. Kifogástalan állapotban van. SN: nincs Irányár: 25.000,- Ft (Sigma EX APO 100-300 F/4 HSM optikával kipróbálható, vagy akár rajta is maradhat, ha megegyezünk.)
A fentiek elérhetők Somogyban. Fonyód, Kaposvár megoldható, Budapest ritkán. Posta/futár lehetséges a vevő terhére és felelősségére. Tel: 06302067332
- Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH MEGA O.I.S objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel (sn nem találom), használt állapotban, de karc és gomba mentes üvegekkel, ár: 110.000-FT 99.000-FT
- Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4-6.3 ASPH objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, állványtartóval, szövettokkal, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, (nagyon keveset használtam) sn: XG9JA101916, ár: 340.000-FT 305.000-FT
320
- Olympus M.Zuiko Digital 25mm f/1.8 objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, egyszer volt a vázon amikor kipróbáltam (ezért is adom el) sn: 345207854, ár :75.000-FT65.000-FT
- Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f/2.8 ASPH MEGA O.I.S objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel (sn nem találom), használt állapotban, de karc és gomba mentes üvegekkel, ár: 110.000-FT105.000-FT
- Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4-6.3 ASPH objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, állványtartóval, szövettokkal, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, (nagyon keveset használtam) sn: XG9JA101916, ár: 340.000-FT320.000-FT
320
- Olympus M.Zuiko Digital 25mm f/1.8 objektív, első és hátsó sapkával, napellenzővel, dobozával együtt, új állapotú karc és gomba mentes, egyszer volt a vázon amikor kipróbáltam (ezért is adom el) sn: 345207854, ár :75.000-FT 69.000-FT
Garanciális, Mintaboltban 2019.04.10-én vásárolt. (Gysz.:BJ4A05113) Minden kiegészítője megvan, nyakpánt bontatlan. Teljesen makulátlan állapotban van, keveset használtam. 3475 expo van benne.
Méltán van jó híre az Olympus PRO lencséknek; nem véletlen, hogy profiktól kezdve a lelkes amatőrökig sokan keresik használtan is a sorozat tagjait.
Ha szemfüles vagy, akkor itt a lehetőség, hogy lecsapj az egyikre, kifejezetten baráti áron. Sőt, hogy alkudnod se kelljen, eleve lealkudtam belőle jónéhány ezressel.
Tehát, most nagyonakciós', nagyonbaráti' áron lehet a Tiéd egy különleges Olympus lencse, az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO!
A legnagyobb hibája, hogy a napellenzője kicsúszott a kezemből, és van rajta egy pici horpadás (mivel fémből készült), de ezt a fotókon láthatod is.
A sok műszaki paraméter (aminek utána tudsz nézni) helyett inkább beszéljenek a képek:
A lencsének nincs doboza, mert KIT-ben volt (a képeken minden hozzávaló tartozék szerepel), és mivel elmúlt 2 éves, gyári garancia sincs rá. De annyira biztos vagyok benne, hogy imádni fogod, hogy én magam adok rá egy hónap garanciát!
Ára: 159.999,- Ft sn: AC5222644
Az objektív Budapesten, személyes kipróbálás után vehető át. Nem szívesen postáznám; egy ilyen értékes dolgot vegyél a kezedbe, és próbáld ki. Alapvetően a 13. és 2. kerület környékén mozgok.
Email publikus, keress bátran.
Ha inkább mobiloznál, az sem gond. Nullahat30, 8hetven8 negyven5nullanulla-s számon érsz el napközben.
Nekem annyira tetszik, hogy még egyszer belinkelem a képeket :)