Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Igen, majdnem, a Barkas elődje volt 3 henger 2 ütem, 1951-től gyártották. Számomra azért érdekes mert anyukám fuvarozott vele a Volán-nál Tatabányán, utána ült Zsuk-ra meg néha Csepel-re.
Én is kerülni akarom a jávás, jávascriptes dolgokat. Este vagy három órát játszottam vele, jó lassan tette fel a képeket. Igen nagyok :-)) Lassan kicserélgetem őket kisebb felbontásúakra. Lakcímet pedig nem kell. Csak a szükséges, és minimális infót. Ha lesz club féle saját oldalunk, összeírjuk az ötleteket. De köszike.
szerintem kerüljük majd a honlap betöltését lassító nagyfelbontású képeket, csodaintrót stb...
Ezt most nem erre értettem, hanem ha tényleg beindul élesbe és szépre akarjuk megcsinálni....
Ill. soroljuk fel a tagokat (aki szeretne nyílvános lenni) és mutatkozzunk be:
hobby, munkahely, lakcím, elérhetőség, a modellezésen belül a főbb profil stb...
Az elérhetőség azért lenne hasznos, mert lehet, hogy így tud bárki némi "maszek" munkához jutni akár modell, akár más hobby vagy talán munka ügyben. (Persze nem kötelező személyes adatokat kiadni...)