Látom alakul a csapat morál. Csak így tovább azoknak akik luzerek akarnak maradni , gondolom az élethez is ilyen a hozzá állásuk. Én azon aggodom , hogy jövőre vissza tudjak térni. De ilyenkor még az élet kedvem is elmegy. Kivel játszunk a playoff-ban? Bulldogsal? Egyáltalán nem lesz könnyű.
Jeahh;) elso kickoff returnel aztmondjak volt egy jo blokkom, a srac kb 3yardot repult a levegoben:) bizom benne hogy van video:)) masodik felidoben voltam fent mint Left Tackle de futo ora volt igy aztan nem volt valami sok lehetosegem:( Puntolni kb 2 szer puntoltunk( hál istennek ) szal igy nem volt a legjobb, de a lenyeg hogy nyertunk, es hatha most nem azt irjak rolunk selaf.com -on hogy csuszunk a lejton lefele...
Én is köszönöm mindenkinek aki nem volt ott edzésenmert igaz hogy csak 13.30-ra értem volna ki (szoltam előre) de mivel ma elmaradt ezért minden más egyébb dolgot el tudtam intézni, igaz hogy lemaradtam egy k...jó ebédről.....
Köszönöm HBélának hogy szolt arról hogy over és azoknak is akik ott voltak......
Köszi fiúk az edzés...1kor kezdtünk volna de mivel olyan sokan voltunk ezért az a pár ember aki lent volt jöhetett is haza....ja 2 hét múlva meccs...nem azokkal van a baj akik hiányoznak egyet kettőt...meg dolgozniuk kell...hanem akik szarnak bele aztán meccsre vagy előtte 1 edzéssel lejönnek...
Sziasztok! Sajnos ma is dolgozom, mint egy ideje minden szombaton... Elnézést kérek mindenkitől, aki esetleg miattam nem tud teljes értékű edzésmunkát végezni!
Felakasztotta magát David Carradine. Nyaka és pénisze körül kötéllel találtak rá egy bangkoki hotel szekrényében szerda éjjel. - Ez azért nem semmi. "A Sun szerint lehetséges, hogy az eset nem öngyilkosság volt, hanem baleset, ami egy fojtogatós szexuális játék (asphyxia) közben következett be." :D
Csonti: Tény, hogy türelmetlenebb vagyok, de olyat kérdeztem amire egyszerűen lehet válaszolni, már aki ebben érdekelt! :) Nem tudtam napokig várni a válaszra :D