A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Cseszegettem a plexit, ezért levettem a toldót. Egyből érezni a felkaromon a hiányát. (Decemberben eddig csak kétszer mentem. :-(
Elkészült a rövid "plexim", amint lesz időm, felrakom, vissza mellé a toldót, és a két ünnep között motorozni tervezek. Meg szilveszterkor. Aznap Kakucs a terv, ha száraz az idő.
Brit tudósok szerint azokat is érdemes pár év után maxig tölteni, meghosszabbódik az élettartalmuk.
Amúgy ma reggel téliesítettem a mocit, ami annyit jelent, hogy kivettem belőle az akksit, töltőre tettem és a mocit letakartam egy ponyvával, nem árthat alapon.
Ami az 1250 GS akksitakaró műanyagot illeti, bekaphatja a tervezője. Nagyjából háromszög alakú, két kumigyűrűbe ágyazott tüske tartja és egy csavar, ami jó is lenne. De kiszereléskor már nem jól volt a gumigyűrű, tehát a gyárban is betolták a tüskével. Megigazítottam majd én is betoltam /túltoltam visszaszereléskor, kétszer, majd az alsót is. Amikor végre úgy éreztem jó lett, zörgött az alja, szétszedtem újra és láttam, hogy az akkor is zörög, ha jól van visszatéve, mert amibe a gumigyűrű illeszkedik, az egy műanyag ajtócska, amit a gravitáció tart a helyén. Ilyen egyszerű dolgokban is lehet visszalépni, bravó. Illetve nem vissza, mert régen ezek jók voltak.
Pont azokat :) Az én aksim már tavaly ősszel nem bírt egy hetet , azt megtöltöttem , és egész nyáron indított , még a hifit is bírta egy darabig , álló motorral...
Azt hiszem, hogy haldoklik az akkumulátor a motoromban. Az lenne a kérdésem, hogy GS LC-ben használ e valaki líthium-os akksit? Azon kívül, hogy kisebb, és könnyebb, van e más előnye is? Ha esetleg hosszabb lenne az élettartama, akkor ilyet vennék.
Nemtudom , hogy vagytok vele , de Nekem mióta megvettem a GS-t , tetszett a Touratech-nek az a béna hátsó lámpája . Ilyen becsípődésféle :)
De ugye , ez a 2000 években volt kapható . Amikor utánam a haver megvette az 1100 GS-ét azon pont ilyen volt . Meg akartam venni tőle + gyári cserét ajánlottam , de nem adta el . ( Főleg hogy elárultam neki hogy milyen kiegészítő )
Azóta keresem .... és .... megérte keresnem , mert tegnap felbukkant az ebay-en . Természetesen azonnal lecsaptam rá :D
Némi törődést igényel , az látszik rajta , de úgy gondolom azzal boldogulok .
Szóval , nekem már megvan a tökéletes karácsonyi ajándék :DD