World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
kocsma, konyv, asszony, uszas, film, seta, fagyi, kismillio dolog van amit lehet csinalni....2-3 honap kvazi inaktivitas alatt rajottem, hogy van egy csomo dolog amit csinalni lehet:)
>> raideken kívül tényleg semmi dolgom már lassan :)
szintén zenész? Tegnap nem volt raid, elképesztő mód küszködtem, felkészültem a következő 10 raidre, enchantoltattam-gemeltettem, meg pvp meg farm meg aréna, meg brdt kipucoltam kínomban meg átpakoltam a bankot, meg meg meg /bored.
vazz...vegre csinalnek valamit a karimmal (utobbi 2 honap elegge kihagyasos volt), erre nem tudok belepni, megall handshakenel. persze a wow-europe.com se megy.
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 503 Service Temporarily Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Hyjal/BT-ben el lehet bohóckodni haste nélkül, nem számít. A hastes gear viszont balance-olandó, hoyg megmaradjon a kellő healup és manareg. Innentől kezdve jó eséllyel fightonként is lehet cserélgetni. Nem mindegy mit healelsz (MT-t, egyéb one spotot v. grp-ot), miylen bosson. (Sharazra az alap sres gear mellé nem a haste a lényeg hanem a healup/manareg mivel ez utóbbi kettő annyira lecsökken a res gear miatt) Kalecgoson viszont haste >all tényleg, meele grp-ot megtartani nem piskóta :-)
Na szóval ezért csak apránként cserélgetem a gear darabjait, így van 2 t6 fejesem is pl, kétféle gemeléssel, a fent leírtak függvényében váltogatva. Lehet én bonyolítom túl, de remekül el lehet vele sakkozni. Ja közben kiesett ez a recept is. Még valahogy be kéne ezt a kesztyűt is illeszteni a táncrendbe :-)
Van külön healupos geared és hastes geared? Ennek mi értelme? Néha gyorsabban kell healelni, néha meg lassabban? o.O Nincs healerem, úgyhogy abszolút nem értek hozzá.
Nekem csak egy gearem van, de az hastes, mert haste > all. :)))
Csak a Kil'jaeden fejesen van spellhaste, nem is kevés. Fejesbe addig sajna max egy 10 hastes gemet lehet beledobni (a hastes gearembe elvitt második t6 fejesben most épp az van). Szóval az a legjobb, onnan lejjebb variábilis, attól függ, mennyire kell a t6 4-es setbonusa és ezt melyik itemek variálásával kívánod elérni. 5/8 T6-al, ha meg akarom tartani a setbonust és haste-re megyek akkor értelemszerűen a vállas cserélődik. A dolog ott van meglőve, hoyg ha (remélhetőleg már nem sokára) a t6 bracer is elérhető lesz, az kevesebb hastet ad, mint a craftolható bracer. Hetek óta sakkozok a legtöbb haste/legjobb healup-manareg összeállításon, de sehogyse akar kijönni amit én szeretnék.
Ez most épp a holy priest head rangsor (persze lehet vitatkozni ezzel, igény szerint tekintve gemet, stat igényt, ez egy általános form alapján).
Ráadásul ugye gyárthatom a dps fejest is, aminél szintén nem lesz jobbam, mire jön WotLK és megint megyek shadowként.
A csirke trinket papként egy plusz CC, meg alázó, idegesítő :) Pont jó lesz rugókra, először csirke, aztán mind controllal ugranak a mélybe.
A bombák adnak egy kis plusz AoE-t, stunnal, az se árt. Ugyan a rocketbootst most nerfelik, hogy arénában nem lesz használható, de azért szintén jó cucc, az absorbos övvel is el lehet szórakozni, mondjuk baromi drága legyártani.
Mint a guild alapito tagja es officere, azt kell mondjam elkepeszto, hogy mennyire idiotak kepesek jelentkezni. termeszetesen van a jelentkezesi forumban tamplate, sot classonkent lebontva az elvart statok. Ehhez kepeset egyesek kepesek 2 soros, hasonlo helyesirasu, kozpontozasu applykat beadni...;> vicces.
Nalunk az offik atalgeletkora boven 30-as (na jo van egy-ket 20 ev koruli), ennek megfeleloen, oregek vagyunk mar bohocnak..:)
Az a csirkéző trinket inkább csak vicces, mint hasznos (15 sec cc ami vagy bejön /többnyire azért igen/ vagy nem). Öszintén szólva én csak azért tartottam meg a mérnökséget a gnome lockomnál, mert imádom a helikoptert + van egy fejlődésben lévő huntim is, akinek egyelőre még jó dolog puskákat + távcsöveket gyártani. Ha viszont lesz jobb sapim, mint a szemüveg, akkor azt hiszem mégiscsak váltani fogok. Ez viszont elég távoli jövő, mert még a main karimnak sincs t6 sapi :-)
Mi pár napja ilyet kaptunk a jelentkezés fórumunkba:
"Sziasztok! Nem találtam forúm részt ahol ezt leírhatnám. Szeretnék offra át térni, eddig silverwingen jétszotam 70es spappal, mivel scak titeket ismerlek offrol szeretném megkérdezni hogy fél éves fetöltést boltban lehet-e kapni, vagy csak bankártyával lehet feltölteni, mert 4órája nézem a hivatalos oldalt de nem találtam rá választ"
Óó.. mintha én írtam volna, amikor elindult a Flame of Azzinoth a hunter felé... :-)) Na jó régebben, mostanában már ezt a huntereink kinőtték. (hogy nem szakad rám a plafon..) Mágusok de főleg az őrült lockjaink a katasztrófa. Volt olyan Gurtogg, ahol még első fel rage előtt elkezdett két mágus között pattogni a boss. Reselés és buffolás után már nem volt mágus Gurtoggon :-)
"szijasztok a main karim XX:shaman:elemental de ha kell át talentolok restora és ezzel is szeretnék belépni.Az angolt kapizsgálom.Nem játszottam még mmorpg-vel.volt klánom kiléptem mert nem volt segítőkész meg pvp klán volt.tudom válalni a het 4raidet.A céljaim minél jobb legyek és jól tudjak játszani (ebbe beletartozik a pvp is) csak ehez kellenek ojan emberek meg klánok akik segítenek ebben.Azért szeretnék csatlakozni hogy jól érezhessemmagamat és hogy jól tudjak játszani amit nem értek megbeszélni velük és persze a jó cucok meg az instázások.remélem bevesztek. :)"
Az overaggrózás szép volt. P3, mindenki él, fasza DPS, hunter magasan a tank fölött. Még volt is időm elmélázni rajta hogy "ezt most így hogy". Valaki megszólal ventrin: "öreg, FD!!" Abban a pillanatban öreget agyonbaszta a boss. Elképesztő butaság, mikor semmit nem kell abban a rohadt fázisban csinálni csak az aggróra figyelni, pláne egy olyan kaszttal, amelyik tud aggrót csökkenteni, én komolyan szankcionálnám az ilyet (vö fucking 50 dkp minus). Onnantól kezdve már csak f@szverések voltak, szenvedések... Pl. befutásnál D/C-zés a szellemek között. "Bocsi, ráütöttem a routerre" kövi futásnál ugyanaz az ember "bocs, kihúztam véletlen a kábelt" . Komolyan.. Tudom magamról hogy, nem vagyok top-skilled játékos de néha mintha .. nem is mondom kikkel lennék körülvéve.
Nyár van, nincs ezzel semmi baj, minden nyűáron ez van. Nem rohanunk sehova. Pusztán az a fránya 4 % bosszant, benne volt a tegnap estében, hogy elrepüljön végre a sárkány.
Szeretettel küldöm minden kedves fórumtársnak a Bikinitől a Veri az élet c. számot:/
RoS, végre használható csapat, ma nincs raid, reset szerdán, afkok, Q.Q és egy buta overaggro miatt nem ment le. Legalább ez a fos szar boss halna már...
Miután végre egymás után háromszor sikerült nagyjából ugyanazzal a raiddel lemenni, Kalec pajtás 4 %-on maradt az este. És mivel nyár van, ma negyedikre már nem lesz ugyanaz a raid.. hálistennek...
Nekem meg az engineering az a prof, amiből sose jutottam 50 skill fölé. Az összes többi megvolt... :))) Igazából most azon gondolkozom, hogy dobjam a tailoringot és felvegyem az alchemy-t a herb mellé. Jó lenne önellátóvá válni potik, flaskák, etc. tekintetében és transmute-tal talán keresni is jobban lehet, mint tailorral. (Mondjuk a 150g anyagból 450-ért eladott runic spellthread azért nem rossz bevétel...)