Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törpapa66 Creative Commons License 2018.08.20 0 0 63822

Szia!
Látom, német papíros a lakóautó.

Tudsz némi támpontot adni, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül egy honosítás?

Ha más nevére szól az adásvételi akkor be tudom regisztrálni a nevemre?

Előzmény: Liviati (63814)
Liviati Creative Commons License 2018.08.19 0 0 63821

Nemetorszagban tudom, hogy müködik a környezetvedelmi zonak szerinti behajtas, de van meg valahol Europaban Franciaorszagon kivül? De a franciat is leirhatna valaki, Parizsban van csak vagy mashol is, Strasbourg pl? 3,5 tonnas lakoauto. 1994-es evjarat Diesel.

Ausztria

Olaszorszag

Svajc

Dania

Franciaorszag

Benelux allamok

Lichtenstein

Spanyolorszag

Portugalia

Andorra

Esetleg Monaco

Valamint kelet es delkelet Europa bar ott talan meg nincs.

Boarhunter Creative Commons License 2018.08.19 0 0 63820

Pont ilyet nem, de meglehet, jobbat igen...

Előzmény: Lábasmáz (63817)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.19 0 0 63819

Ebben a korosztàlyban mèg se wc se zuhanyzó nem volt, az valami utólagos àtalakítàs lehet. Az első ablakon is làtszik, hogy nem a sajàtja. Ablakot, tetőablakor Vàcon a Szavatolnàk vagy Èrden a lakókocsiparknàl biztosan talàlsz emberi àron. 

Előzmény: iiulaszlo (63813)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63818

Semmi extra,  csupán kìvàncsisàg.

Gyàrtatni àltalàban dràgàbb mint venni. Àrak annyi ahàny fèle ès mindenből több van. Èrdemes egy listàval a helyszinen vàlogatva tàjèkozódni

Előzmény: iiulaszlo (63816)
Lábasmáz Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63817

De az asztaloskellékboltban nem kapsz pont ilyen profilt, őnáluk meg van, kb. egyedüliként a világon... :-)

LM

Előzmény: Boarhunter (63811)
iiulaszlo Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63816

Hogyne valaszolnek!

Amugy koszonom a tippet, arakat jo lenne megtudni de felek, hogy gyartatni olcsobb lesz helyettesito alkatreszeket.

Hogy mennyit adtam erte azt nem szeretnem ide irni es nem is egyszeru. Csere-bere, barati ar, mas holmikkal egyutt jott, stb.

Miert erdekel az ára? (ha publikus)

Előzmény: Törölt nick (63815)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63815

Szia!

Mindenből lehet újat venni ès àltalàban hasznàlt cuccok is vannak fele annyièrt mint az új. Össze kell írni mi kell bele ès elmenni egy lakókocsi kereskedès-felszerelès bolt-telepre. Kèrdès, hogy meg èri-e?

Egy indiszkrèt kèrdès, nem sèrtődöm meg, ha nem vàlaszolsz. Mennyit adtàl èrte?

Előzmény: iiulaszlo (63812)
Liviati Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63814

A napokban vettem egy lakoautot mert az öreg Iveco felujitasa (tetöcsere + rendbetetel) többe lenne mint amennyibe ez került, mellesleg van meg rajta egy ev müszaki. Igaz ennel is van mit csinalni, hatfal es löhharito csere, de igy is hasznalhato. Van valakinek Cabby felepitmenyes lakoautoja, esetleg tudtok itt Magyarorszagon?

Iveco Cabby Exus

iiulaszlo Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63813

Tipusa Tabbert 510 C

1. Tetoablakok muanyaga eltort, lehet ujat venni valahol emberi aron, vagy mivel potolhato? Inkabb hoszigetelo anyagra gondoltam, feny beeresztes nem fontos.

2. Vonorud feletti nagy plexi szelvedo kivul repedt, ket reteg kozott mohas, azzal is nehez lesz megbirkozni, gondolom ujat ne is keressek kedvezo aron. Alatta levo tomites is ki szabadult.

3. Zuhanyzot tervezem megszuntetni vagy vizhatlanna tenni valahogy, nem tudom van e ra valami jo megoldas.

4,5,6,7,8,9,10,..., 100. Ezeket meg tudom oldani :)

Kep a napfenytetokrol:

iiulaszlo Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63812

Sziasztok!

Nemreg hozzajutottam egy felujitando lakokocsihoz, lesz vele munka boven. Belul nagyon jo allapotu, cserebe kivul eleg szakadt... Probalok rola kepet is mutatni itt, lassuk sikerul e :)

Boarhunter Creative Commons License 2018.08.18 0 0 63811

Nem olcsó gyerekek, tíz font métere... Egy asztaloskellék boltban az ablakprofilok szerintem kétszáz forint alatt vannak.

Előzmény: Lábasmáz (63805)
lakómanó Creative Commons License 2018.08.17 0 0 63810

Szia! Nem akarlak befolyásolni, remélem meg fogod találni a neked megfelelőt! Én a Hollakónál vettem tavaly,teljesen korrektek voltak. Tegnap beugrottam, mert a tetőnyitó karok elfáradtak, illetve kellett más apróság is. Mindent megkaptam ellenszolgáltatás nélkül,pedig ha elkér kérte pár ezrest,az is rendben lett volna! Lehet,hogy érdemes várnod pár hetet,mert pillanatnyilag alíg volt bent lakó! Tavaly szeptemberben tele volt a telep, most forgolodni lehetett volna a lakóval! Sok sikert!

Előzmény: Andrá$ (63809)
Andrá$ Creative Commons License 2018.08.16 0 0 63809

Köszi a sok infot

Nem akarom elkapkodni a vásárlást előtte mindenképp szeretnék párat megnézni/kereskedéseket.Egy kis barkácsolástól nem ijedek meg de azért ha nem muszáj ne legyen szétrohadva az egész :)

céklalé Creative Commons License 2018.08.16 0 0 63808

Valóban belenyúlhatunk lakó vásárlásakor. Biztos nem lehet minden hibát feltérképezni. Főleg akinek nincs lehetősége, türelme, szerszámozottsága . Tarzy 52 lakóját láttam, szépen fel van újítva.Sőt nagyon jó elektromos bekötések vannak.Ügyes.

kanapekamred Creative Commons License 2018.08.16 0 0 63807

Meg is mondtad a frankót. Én is így érzem.

Előzmény: kanapekamred (63789)
Lábasmáz Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63806

Megy a 100. De csak autópályán, máshol itt is csak 80, és 100 csak akkor, ha külön levizsgáztatod rá a kocsit (külföldit is lehet). Egyébként mereven 80, mindig és mindenütt.

LM

Előzmény: Törölt nick (63763)
Lábasmáz Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63805

eBay-en kotorássz, illetve van egy angol cég, ami kimondottan ilyen profilokat gyárt, hátha van nekik:

https://www.sealsdirect.co.uk/shopping.asp?intDepartmentId=8

LM

Előzmény: MUM.21 (63750)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63804

Te nagyrèszt tudtad, hogy amit veszel az javítàsra szorul ès meg tudod csinàlni. Ezzel nincs is kūlönösebb gond. Èn is szeretek barkàcsolni. Gond azzal van amikor a hozzànemèrtőt verik àt. Vagy mindenkit.

Előzmény: Tarzy52 (63803)
Tarzy52 Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63803

Nem bántottál most sem, csak ugy egyszerre mindenki mintha engem okolt a rosz lakóm és áraik miatt! Pedig csak segíteni akartam.

Amúgy egyetértünk, szent a béke.

Előzmény: Törölt nick (63801)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63802

Sajnos az egy ès kèt milla közötti az ma màr olcsónak szàmit. A közèpkategória 2 ès 3 között van. A jókat màr 3 felet àruljàk

Ez 10 ève mèg nem igy volt. Nekem sem tetszik de ma màr ez van sajnos.

Előzmény: Tarzy52 (63800)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63801

Sosem bàntottuk egymàst, most sem akartalak bàntani ezèrt nem èrtem amit a kitiltàsról írsz. 

Leírtad Te mit vettèl èn meg leírtam mit lehet ott kapni. Írtàl Te is rejtett hibàt ami ugyebàr a korrektsègre vezethető visza.

Nekem mindig az volt a vèlemènyem, hogy attól, hogy valakinek nincs pènze egy fullos ùjra, attól mèg nem èri meg venni egy öreg, leharcolt, szètrohadt, olcsó valamit. Akkor inkàbb többet èr egy apartman bèrlès.

A vèlemènyem nem vàlyozott! A kollèga majd eldönti mi a jó ūzlet szàmàra, van-e ezermezter vènàja ès sok pènze a rendbehozatalra, de úgy gondolom, a korrekt tàjèkoztatàshoz a hozzàm hasonló vèlemènyek is hozzàtartoznak.

Előzmény: Tarzy52 (63799)
Tarzy52 Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63800

Szia!

"Helyesen: A szar angol lakókocsi olcsó."

Most akkor ez hol igaz, mert az egy és két milla közötti árak nem mondhatók olcsónak!!!!!?

Szerintem egyébként kétféle lakókocsi van: "az egyik már beázott, a másik csak ezután fog !!!!"

Előzmény: dokeee (63797)
Tarzy52 Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63799

.....huh.huh..huh....a végén még begyűjtök egy kitiltást reklámtevékenység miatt.....!

Pedig én nem azt írtam, hogy ott vegyen, hanem: 

"Hogy állsz a lakó vásárlással?

.......én nem azt mondom, hogy itt kell venni, elég drágák, de elég közel van hozzád, és egy tájékozódást megér.........."

Gondoltam, meg tud nézni néhány elrendezési formát, felszereltséget.........lakókocsit!

Soci!

Igen volt gondom a megvásárolt lakómmal, ennek egy oka volt, figyelmetlen voltam. Az előzőleg kinézett, megbeszélt, de le nem foglalózott lakót mire egy hét múlva újra érte mentem más megvette!

Megnéztünk egy hasonlót, "jónak találtuk" és azt hoztam el. Volt egy rejtett hibája, ami csak itthon derült ki, és utóbb kiderült nem kis hiba volt, de tudjátok, megírtam, dokumentáltam!

Most sem ajánlom a vásárlást, de gondolom a milliós árak nem is fekszenek "andrásnak"!!!

BiharyG Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63798

Én úgy gondolom, hogy ha valaki az összes tetves hirdetését úgy kezdi, hogy "Hobby" noha véletlenül sincs nála egyetlen Hobby lakókocsi sem, akkor az egy hazug tróger. Márpedig ha már hirdetésben hazudik akkor a továbbiakban mire számíthatunk tőle?

Ezek szerint nem csak nekem szúrja a szememet? Nem tudtam egy rendes keresést sem beállítani a HaHu-n...

Előzmény: Boarhunter (63793)
dokeee Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63797

Elterjedt nézet lett, hogy az angol lakókocsi olcsó. Helyesen: A szar angol lakókocsi olcsó.

Előzmény: Törölt nick (63796)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63796

Jó nagy rèsze volt benne az biztos. Valamikor nagyon tetszettek az angolok nekem is de a hasonló nepperek miatt a mai napig szkeptikus vagyok az angolokkal kapcsolatban.

Van a facèn egy lakókocsi lakóautó eladó csoport. Ott lehet mostanàban hasonló szemètdombot làtni. Tömegèvel hozzàk be az ősöreg szètesett, lepusztult, romokat, kifogàstalan tutinak àrulva. Rossz nèzni hogyan àrasztjàk el az orszàgot ezzel a sok szemèttel, a tapasztalatlan, hiszèkeny emberek kàràra.

Előzmény: dokeee (63794)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63795

Ha jól emlèkszem sok javìtanivalòd volt a diósdi vàsàrlàz utàn.

Èn is jàrtam nàla többször, mèg annó a vàci telepen is.  Az èlmèny kritikàn aluli, úgy moràlisan mint a lakókocsik tekintetèben. Olyan szètrohadt szarokat akart ràmsózni kifigàstalan címszóval, hogy levegőt nem kaptam ilyen pofàtlansàg làttàn. Èn azóta is lebeszèlek róla mindemkit.

Előzmény: Tarzy52 (63791)
dokeee Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63794

Régebben elég rossz híre volt a diósdi kereskedésnek, a faszi szétrohadt szemeteket hordott be, kb. ezért alakult ki az angol lakókocsik rossz híre, aztán lehet, hogy azóta változott a dolog.

Előzmény: Boarhunter (63793)
Boarhunter Creative Commons License 2018.08.15 0 0 63793

Én úgy gondolom, hogy ha valaki az összes tetves hirdetését úgy kezdi, hogy "Hobby" noha véletlenül sincs nála egyetlen Hobby lakókocsi sem, akkor az egy hazug tróger. Márpedig ha már hirdetésben hazudik akkor a továbbiakban mire számíthatunk tőle?

Ok, más is eljátssza ezt a "trükköt", hogy a keresők kidobják az ő portékáját is-az ilyenektől nem szoktam vásárolni...

Előzmény: Tarzy52 (63791)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!