Épp itt vok a könyvtárban és a címlistát most kértem el Pista bácsitól úgy hogy, nekem már +van. De ha kell vkinek én is lefénymásoltatom és elküldöm neki szivesen, de az a baj hogy nem teljes, nem mindenkinek van rajta címe és nem minden olvashtó el teljesen de azrét a 90% OK:)) Puuuuussssssszzzzzzzzzz:)
Ági! A CD nagyon királyság, csak az a baj, hogy kissé beszart a CD-írónk, bocsi a huzavonáért, lassan visszakapod szerintem... Bokor alatt élő, apátlan, anyátlan sünök, hozátok szólok most! Megyünk fedél alá hamarosan, ha a Jóisten is úgy akarja. És legyünk büszkék az e-mail listánkra! Jó lenne egy könyvtári buli, én mindenképp itt leszek, csak tegyétek közzé az időpontra vonatkozó információt! Találkoztam Lovasival, azt mondta, hogy rúgjuk ki a szövegírót... A rendezés neki is tetszett. Azt mondta, hogy Kispál koncerten táncolhatunk mögöttük a színpadon...
na, vegre en is itt vagyok, örömmel latom, megszaladt a Forum, mindenkinek nagy-nagy üdvök!!! A tabori darabra persze en is igenyt tartok, a tavalyi felvetelre is, az ideit meg ugy, hogy a Zsuzsi fél felvetele is rajta legyen, mert Nagy Operatör Lévay Zoltán nem mindig allt a helyzet magaslatan (még uccso este megneztük Zozo gepen a felvetelt): amint valami lenyeges törtent a szinpadon, Zoli az oldalt allokra iranyitotta a kamerat... Na, mindegy, ez is volt olyan jo töle, mint az en nagy lopakodasom azon a bizonyos reggelen:)
Kata, a versikeket küldöm, amint van egy kis idöm.
Öleles mindenkinek Düsseldorfbol, jónáspeti, azaz sünpapa
Ja, es negyogy mar lemaradjunk:
Bokor alatt él a SÜNCSALÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez igen! Ilyet én is. De te meg is kapod! Csak időpontot és helyet kell egyeztetnünk. Mondjuk a Windsor valamikor. Nándi bácsi olyan ilyet rittyent neked, hogy csak na.
Az összes 3:20as kiscsoport béli tagnak, aki a fórumon van, s aki nem, küldje, el az e-mail címét nekem (goaadam@freemail.hu), nehogy már a Süncsaládnak legyen KISCSOPORTOS EMAIL LISTÁJA, nekünk meg nem!!!!
Na akkor: Az a címlista amivel én rendelkezek, Süncsaládos. - Mert mi ilyen előrelátóak voltunk ám! A tábori a könyvtárban van (valahol), olyat sajna nem tudok küldeni senkinek!
A penteki nap leginkabb probaval telt el.Lementunk a faluba,hogy a szinpadon is elprobaljuk a darabot.Pentek este megneztuk videon a negy evvel ezelotti Bereckben bemutatott olvasotabori eloadast.
Elerkezett a tabor utolso napja:szombat.nagy volt az izgalom es a keszulodes.Megtartottuk az utolso pszichodramat melyen mindenki elmondta elmenyeit tapasztalatait.Az utolso kiscsoportos tevekenysegen elbucsuztunk geymastol cimet csereltunk.Ebed utan nyombann indultunk a zabolai muvelodesi otthonba,a foprobara.
A probak mar elso nap elkezdodtek es majdnem minden nap legalabb 2 orat tartottak.a taborlakok julius 31en 18 orakor a zabolai muvelodesi otthon szinpadan Jonas Peter Nemetorszagban elo kolto,amator rendezo,angol-magyar szakos tanar rendezeseben eloadtak: Es szerelemnek hivjak ha kijon a lelek az olbol cimu darabot melyet szebbe tettek a zeneszeink:Feher Agi,Bakos Andras,Feher Akos,Juhasz Ferenc es Tinca Teddy.Az eloadas sikeres volt a nezok vastapsal jutalmaztak.A minden evben megszokott szinpadi eloadasra helybeliek kozul kevesen jottek el,annal tobben kezdivasarhelyrol.
Viszontlatasra 2005 nyaran Magyarorszagon
A sikeres eloadas utann lovas szekerrel tertunk vissza a taborhelyre.A taborvezetok felolvastak a resztvevok elmenybeszamoloit az idei taborrol.Sokan kifogasoltak az etkezest.Elso ot nap hust nem is lattunk.Nem is a minoseggel inkabb a mennyiseggel volt a baj.Miutan megbeszeltuk hogy mi tetszett es mi nem az idei taborban,konyes bucsut vettunk egymastol.Ejjel ket orakor utra keltunk.Mi leszalltunk Kezdivasarhelyen,magyarorszagi barataink pedig elindultak Hatvan fele.
Jovore ismet Magyarorszagonn valahol Balaton kozeleben kerul sor a Fabian Zoltan Olvasotaborra!
Na nekem is sikerült végre bejelentkeznem. Mikor lessz alálkozó? A Windsoros jó volt csak kár hogy haza kellett mennem olyan korán na de sebaj majd legközelebb remélem hogy még többen el fognak jönni:))
Amúgy hogy vagytok hogy telik az idő a tábor óta:) nekem rosszul mert szivesen vissza mennék még egy picit. Na jó lépek SZIASZTOK puuussssssszzzzz
na ujra itt vagyok
ezelott 3 oraval dontest kellett hoznom arrol hogy hova utazom az iden hatvan,budapest vagy tenger ma ejjel/ha en a hatvani kirandulas mellett dontottem,most indultak el a tobbiek 10 perce,nem tudok senkirol semmit itthon azota sem lattam egyiket semkerek en is majd kepes cd-t kispal szamokkal ha lehetseges:))))
pusszancsok
cibkat ez egy jo otlet csak o mikor jon mert en ma ejjel szeretnek elhuzni a tengerre varom hogy jo ido legyen:(( ma elkeszitek egy peldanyt es akkor irjatok meg hogy mikor jonne haza
Agi szeretnek en is tudni errol a talalkozorol mert szeretnek hatvanba latogatni egyik baratnommel es akkor eltoltenenk ott vagy 3 napot (ja kb mennyi egy szemelyre egy ejszakara panzio???? legyszi valaki irja meg)
teddy cime: Romania kovaszna megye
Tinca Teddy -Sepsiszentgyorgy Grigore Balan utca 4sz tbh42/e/17
Ádám nagyon örülök hogy teteszett a tábor!!Kár hogy nem tudtatok jönni a Winbe de nem baj mert már szerveződik a követekező összejövetel de ehhez mindenki segítségére szükség lenne! Még suli előtt ha lehet összegyüélnénk a könyvtárban(aki teheti persze mert az Erdélyben maradottak nehezebben jutnak ide,persze ha jöttök szeretettel várunk mindenkit!!),szóval írjátok meg mikor vannaka gólyatáborok illetve egyéb elfoglaltságok és megpróbáljuk úgy alakaítani az időpontot! Lenne egy kis MF10 koncertszerű(bár újabb név van kialakulóban: Jóapatak)tábori video nézés(ha Zozo addig eltudnád juttatni hozzánk a kazattát az nagyon jó lenne mert ugye nekünk a darabról csak egy fél példányunk van..)és lenne még főzés is ha minden igaz.
Ja meg lehet jön Lovasi is bár én már nem dőlnék be neki..
Ezen kívül hír még:Lenne ősz elején egy kiutazás Erdélybe erről részleteket nem tudok.
S a vezetőségnek üzeni Pista bácsi hogy most pedig időben kezdjük a táborszervezést!:-)(S a süni is velünk lakik mától..) Tehát témával-hellyel-stb ötletek gyüjtése ezennel elkezdődhet!
Zozo!Mikor tudnál jönni mert ha lehet akkorra időzítenenk a találkát.Teddy címét aki tudja adja meg!Vagy küldjétek ide a forumra!
Kata nem tudom melyik volt.. És a hétvégén meg nem leszek mert Szekszárdra utazom.