szerintem ha "terepjáró" jelleget akarsz, akkor válts 16 collos kerekekre, azzal jobban jársz. nemvagyok benne biztos, de a /55-ös lehet, hogy kanyarban beleér a doblemezbe, meg a esetleg nagyobb kátyuba is beledöngetsz akkor meg a lengéscsillapítóba.
Sziasztok!Köszi a segítségeteket én is a gyári megoldások híve vagyok tudom,h a km mutató többet fog mutatni a 225/55x17 gumival /kb 3 %-kal,de lehet,h annyit csal is az óra, szóval az nekem nem probléma/,de taxizni fogok az autóval BP-en,és itt jobban számít a"terepjáró képesség" mint az útfekvés,főleg ha tényleg le szokott érni az alja.Egyébként valószínűleg a napokban veszem meg az autót.
Persze érdekel. Ez így elég kellemetlen, pl ha előzni kell emelkedőn mondjuk egy buszt vagy teherautót .. bele se vágok ... ez a diagnosztika megmondja konkréten, hogy mi a baj ?
Szia én ezzel foglalkozom, de egyáltalán nem biztos ,hogy részecskeszűrő a baja, előszőr csinálok egy diagnosztikát és megmondom ,hogy mit kéne vele csinálni ez 3eft ba kerül a többi majd kiderül a vallatásnál. Ha érdekel az adatlapomon megtalálod a számomat.
Nekem 2.2 hdi-m van. Valószínű részecskeszűrő gondom van, mert egy idő után ha 100 körül vagy felett megyek vele, akkor jön a ghiba kód, és korlátozza az elektronika a kocsit, max 90 km/h-val tudok menni vele. Az lenne a kérdésem, tudtok-e helyet ahol nem horror áron vállalnak tisztítást ?
Nekem 225/55/17 van rajta,simán elfér,és sokkal jobb mert magasabb,mindig figyelni kellett az aljára,de ezzel megoldódott.Én mindig határon hözlekedek a sebesség korlátokon 50 nél 60 al-90 nél 100,és mért már be trafi de nem büntettek,nagyon minimális a sebességváltozás,nekem 2.2 HDI van....Tehát jó..:)
Üdv mindenkinek!Egy-két kérdésem lenne felétek.Modellfrissített 2.2 hdi bi-turbót szeretnék venni 225/50x17-es kopott gumi van rajta,ennél ballonosabbat szeretnék venni rá.A 225/55x17 elfér?Esetleg 215/55x17?A másik kérdésem,hogy tud-e valaki mondani valamit erről a motorról a katalógusadatokon kívűl?
Mikor megvettem a kocsit,akkor utólagos xenon volt benne. Aztán az egyik izzó kiégett. 48 000 Ft lett volna ugyanolyan Phlipps izzó. Vettem más tipusút,aztán elkezdődött a soha véget nem érő izzóvásárlás. Egyszer meguntam. Vissza az eredeti halogén izzókat és láss csodát. Nem basztat a rendőr,vizsgabiztos és sokkal jobban látni éjjel!!!! Az utólagos xenon szerintem csak parasztvakitás. A gyári meg megfizethetetlen.
Ne értsd félre, távol álljon tőlem nem kötekedni akarok....
Azért írtam kommentet, hogy vigyázzon mindenki mert vannak buktatói a beépítésnek..
Arra a magyarázatra amit Te leírtál az egyik ismerősömnek azt a választ adták a rendőrök,
hogy akkor legyen szives leszerelni a hatósági jelzést és műszaki felülvizsgálatra rendelték be a Bajor-autóját.. mennyibe került a mutatvány nem tudom mert diplomatikusan mellébeszélt amikor érdeklődtem.
Ám én onnan közelítettem meg a dolgot hogy a fényszóró mosó gyári.
Kollégáktol azt hallottam hogy a rendőrök elsősorban azt nézik a xenonnál.
Namost én azt mondom hogy az autót így vettem,fogalmam sincs hogy a xenon gyári vagy sem,de mivel tudom hogy nagyon vakít,ezért van beállítva és letekerve mivel még így is sokkal jobb mint az eredeti.
Csak azért írtam, mert mosó és automatikus magasságállítás hiányában szabálytalan és /korrekt/ műszaki vizsgán elmeszelik az autót az utólagos xenonnal, plusz
büntetnek érte a rendőrök ha nincs a forgalmiba hatóságilag bevezetve az utólagos beépítés.... nekem ezek a legutóbbi infóim, ismerősök szereltek be autóikba utólagosat de már mindegyik kivette mert a fennt leírt gondjaik voltak.. /az én autómban gyári bi-xenon van/
szia betq.telefonon beszeltem egy xenonokat forgalmazo ceggel,es azt mondtak ha a normal lampaba rakom akkor ossze vissza fog vilagitani.akkor most mi az igazsag?amiket te beszereltel hagyomanyos lampaba azokkal nem volt semilyen gond?szep napot!
sziasztok!szeretnek xenont az automba rakni csak az a gond hogy a lampam nem projektoros igy prdig nem lehetseges,ujonnan borsos az ara,tehat csak bontott ,hasznalt johet szoba.keresgeltem a neten nem sok sikerrel,irtam egy ket emailt de meg nem valaszoltak.esetleg ha volna valakinek, vagy tudja hol kaphatnek ilyen lampat az jol jonne. kellemes hetveget mindenkinek!
Szis.Kipróbáltam amit mondtál, nem történt semmi..Élesítettem, kézzel kinyitottam az ajtót, a többi ajtó zárva maradt, de nem szirénázott, és nem villogott..