Keresés

Részletes keresés

capacete Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82611

Nem vált eggyé és nem halt meg. Ez a worlds between worlds, amit a rebelsben hoztak be.

Előzmény: mindenki senkije (82608)
capacete Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82610

Egy újabb gyenge rész.

Kiküldenek néhány droidot és közkatonát, hogy rajta üssenek jediken, majd amikor ez - micsoda meglepés! - kudarcba fullad, akkor jönnek az erőhasználók. Pontosan miért nem rohanták le az összesen 2 (inkább másfél) jedit a teljes haderejükkel azonnal? (Esetleg ha már úgyis tudták, hogy hol vannak, miért nem lőtték őket szét űrhajóról?)

Sabine-t röhögve lealázta az első részben a pulikutya, most viszont egy Zaitochi edzés után pariban vannak? Ha a pulikutya ki tudta védeni a blaster lövéseket, akkor miért ijedt meg utána attól, hogy Sabine mandalori nyilakat lövöldözött rá? Egyáltalán miért nem vágták apróra ketten a pulit, ha egyszer a Phantom Menace-ben - egyébként nagyon helyesen - láttuk, hogy a jedik sem feltétlenül akarnak egy az egyben vívni a sötét erőhasználókkal? Utána szépen megtámadhatták volna ketten Titus Pollot is...

A végén akkor behozták újra a Worlds between worldsot, Anakin CGI-fiatalítása borzalmasan sikerült (bár még mindig jobb, mint a Kenobiban, ahol meg sem próbálták és élvezhettük a fiatal padawan ráncos arcát.)

Bateman Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82609

- öööö, azt most jól gondolom, hogy Ahsoka itt most eggyé vált az erővel? és találkozott egy másik jedivel odaát? azért ilyet sem láttunk még! de akkor jól értem, hogy meghalt? a róla elnevezett sorozat kellős közepén?!? 

erről írtam én is alább.

már az a pörgetett kard elleni Ahsoka action is tök faszagány volt, hogy pont abban az egy kis pillanatban vágott egyet, amikor épp lyuk volt a pörgetés frekvenciájában

ez tényleg tök jó volt és valahogy éreztem előre, hogy ez lesz, annyira, de annyira kurvára kilógott sz SW-ből ez a pörgetős kard, hogy ezzel így kellett elbánni. ez tényleg jó volt. a füstölős fallen jedi vagy mi az meg értelmezhetetlen. kicsit olyan volt, mint a Hellboy 2-ből a Goblin:)

Ez a térkép viszont továbbra is kiakasztott. Egy több ezer éves köszikla oszlopsor, ami egy sugárral vetít a semmibe egy galaxist elnagyolt képpel, hogy az istenben nyernek ki adatokat? Mutatnak vezetékeket a térkép kivetítő körül, de azokat mibe dugdosták bele? A sziklákba?:) annyira béna, hogy az embertelen.

Előzmény: mindenki senkije (82608)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82608

megnéztem én is

nyilván, afféle zárójelbe, vagy buborékba helyezve (vagy mint nem SW) kell nézni ezeket, de ezen halmazon értelmezve nekem eléggé tetszett a mai epizód

megkockáztatom, ilyen lebilincselő sw sorozatepizódot még nem is láttam (persze, vannak hülyeségek, de most csak a pozitívumokra kihegyezve):

- egész fasza fénykard párbajokat láttunk, sőt

- végre X-Wingek, meg az az ugrással gázolás is tök új dolog volt

- végre a "nagy utazás" is megkezdődött, hát mégsem kell kivárni az utolsó epizódot, hogy ez megtörténjen

- öööö, azt most jól gondolom, hogy Ahsoka itt most eggyé vált az erővel? és találkozott egy másik jedivel odaát? azért ilyet sem láttunk még! de akkor jól értem, hogy meghalt? a róla elnevezett sorozat kellős közepén?!? 

- nem volt még példa arra, hogy vártam volna egy következő SW sorozatepizódot, de most bizony arról van szó, hogy most nagyon várom a következőt :)

továbbra is tartom, hogy ez a sorozat a leginkább forradalmi, legmerészebb SW kontent, amit láttunk a Disney-era óta

már az a pörgetett kard elleni Ahsoka action is tök faszagány volt, hogy pont abban az egy kis pillanatban vágott egyet, amikor épp lyuk volt a pörgetés frekvenciájában, vagy hogy mondjam (és hogy utáltam, amikor Kenobi ezt nem tudta az ellen a fosbéna agyhalott robot főkatona ellen az ep2-ben vagy melyikben)

No, viszont akkor hogyan tovább? készpassz, nincs többé térkép

ODA jutni immár képtelenség, de persze, csak bele kell kapaszkodni egy bálnába és meg is van oldva a dolog térkép nélkül is

VISSZA jutni viszont biztos lehet valahogy, akár az is megtörténhet, hogy nem látunk majd semmit ebből a másik galaxisból, csak majd így "visszatérnek" onnan a hősök

persze, erre most viszonylag nagy tétben nem fogadnék, de talán egy kis "illúzió" így még megmaradna a régi nézőknek, akik tikkelnek a második messzi-messzi galaxistól

avagy megmutatják ezt a galaxist is és visszatérnek ebbe a galaxisba, de immár örökre elzárva magukat amonnan, hiszen nincs többé térkép (persze, ez már megint egy baromság, láttuk, itt egy kaputelefonnal is ki lehet nyerni emlékeket egy robot agyából, gondolom, az útvonal is örökre ott lesz ennek az űrhajónak a merevlemezein/fekete dobozában)

összességében én most váratlanul jól szórakoztam!

Bateman Creative Commons License 2023.09.06 -1 0 82607

nekem az RO-ban látható CG karakterek jobban tetszenek, akármennyire nem tökéletesek, ez léptékekkel rosszabb sajnos.

Előzmény: Biga Cubensis (82606)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.06 0 1 82606

oké, neked nem tetszik, elfogadom, de éppenséggel az R1-et sem a CG Tarkin és Leia miatt szerettem.

nekem ez belefér, számomra izgalmas/érdekes rész volt. és még mindig ezerszer szívesebben nézem ezt a történetet, mint egy újabb filmet Rey-el.

Előzmény: Bateman (82605)
Bateman Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82605

hát a fiatalítás egy CG:) és ez kurvaszarul néz ki, mint egy final fantasy szereplő, főleg a pislogása olyan, mint egy game karakter:)

Előzmény: Biga Cubensis (82604)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82604

miért volt CG? benne van a castingban.

fiatalították, hogy kb annak az Anakinnak nézzen ki, akit a ROTJ végén Lucas update-elt fiatal formájú erőszellemként láttunk.

ha Lucas nem rakja bele azt a marhaságot, akkor most jó lett volna akár a 42 éves HC is.

Előzmény: Bateman (82602)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82603

4. rész

ez most megint tetszett, jót tesz, ha a két fallen jedi több időt kap. ha minden rész ilyen, nekem megfelel. (tudom, alacsony a léc, de ez van, én megint jól szórakoztam)

egész ütős kis új köztársasági flottát láthattunk, SW feelinges párbajok, jó űrjelenetek.

hiába ugatott a droid, ezek megint szétváltak :D

legalább haladt a sztori,

elindultak a nagy útra, gondolom Ahsoka kap valami infót régi haverjáról, hogy merre az arra.

pont tegnap néztem bele a Hipervándor filmbe, úgyhogy 2x jól esett HC-t látni :)

Bateman Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82602

a folytatás trilógia a SW kloákája, amiből azóta is ömlik a szar. a legújabb hasmenésből fakadó végtermék az Ashoka.

a mai részt reggel ledaráltam, kábé ennyit ér, kávé mellett végigpörgetni. ez a rész a fénykard csatákról szól, de van benne befogott szájú droid (wtf!?), egy darab Zatoichi gyakorlattól párbajképes tini mandalorian, kurvakemény szakáll-vokál (még az ő kardvívávsa hoz valami fényt az éjszakába), fényfüstcsíkot eregető hiperűrugrás a la' Star Trek, füstté váló kamusith vagy mi az isten volt ez az új páncélos arc, totál balfék erőhasználó Ashoka, és végre megtapasztalhatjuk milyen az erővel eggyé válás utáni állapot a másik oldalon állók szemszögéből, kurvagáz CG Anakinnel. komolyan magasra tett léc, nehéz lesz megugrani...

Előzmény: kannibál Kovács (82597)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82601

Nem bizony.
Talán érdemes lenne ennek utánajárni.

Előzmény: Stratonicus84 (82598)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82600

- Hello... ummm, this is Jasson Klut from Alderaan. Dunno how to say this, but it apperas the planet gave birth to a moon. Some say it's no moon, but it looks like one.
 - Sir, this is the Galactic Empire hotline, and prank calls are not appreciated.
 - No no, it's not a prank call, there is a moon here, that appeared out of nowhere ...

- Sir, for the last time, if you continue, I'll be forced to notify the authorities, to arrest you.
 - Good, send someone, Im telling you there is a moo ... wait, it shoots some kind of laser to ... what da ... oh nooooo!

- Sir? Hello? ... Eh, just another idiot playing stupid games.

Előzmény: Mlle. Grenelle (82593)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.06 0 1 82599

Tévedés. A halálos merényletet az ST formájában a Disney, RJ és JJ követte el. 

Az Ahsoha legfeljebb belerúghat a tetembe. Vagy megpróbálja más formában feltámasztani, legalább akik felnőttek a Rebelsen, hadd örüljenek.

Előzmény: kannibál Kovács (82597)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.09.06 0 0 82598

Dookunak sem sárga.

Előzmény: gunji jackdaw (82596)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.09.06 -1 0 82597

Mivel az Ahsoka-sorozat sokkal rosszabb, mint a folytatástrilógia, ezért ez az egész koncepció a Star Wars elleni merényletnek minősül.

Előzmény: Biga Cubensis (82595)
gunji jackdaw Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82596

Nem sith, nem sárga a szeme :)

Ha meg kiírják itt, jó lesz Lana Beniko szerepére ;)

Előzmény: Biga Cubensis (82594)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82595

Dave Filoni Just SNEAKINGLY Retconned The Sequel Trilogy

https://www.youtube.com/watch?v=nuJifoCj-OE

wishful thinking avagy sem, majd kiderül, mindenesetre a Mando S3 végére/Ahsoka rajtra még mindig semmi kapcsolódás az ST-hez, a kezdetekkor meglebegtetett Grogu vére/klónkísérletek óta. egyébként is, egy másik galaxis/más ellenséges fajok alternatív vonal elhomályosítja Palpatine dicstelen visszatértét. van egy olyan érzésem is, Lucas aktívan segít Filoninak ötletekkel, és Lucas is inkább a Rebels vonalát kedveli, mint a ST-t..

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82594

Túl cuki, hogy sith legyen :)

Legalábbis megsiratom, ha kiírják.

Előzmény: Mlle. Grenelle (82593)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82593

This is the Galactic Empire hotline, how may I help you?

Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82592

Hát igen.
Sajnos dizninél nem néznek Star Wars-t, csak irogatnak mindenféle hülyeséget.

Előzmény: Biga Cubensis (82589)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82591

Az amelyik még olyan kicsi hogy nem tudja kihez kötődjön. Jó példa az örökbefogadás.

Előzmény: Biga Cubensis (82588)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.05 -1 1 82590

"Nekem egyébként az is furcsa volt ..."

Már rég feladtam hogy a Lucas univerzummal koherens és értelmes történetet lássak diznitől. Nem elvárás.

"Valaha látott legjobb star wars film és történet"

Szerinte az Ahsoka az egy film, amiben ráadásul a színészi játék szánalmas, ami nagyon jól látszik capacete által linkelt videóban.

És neki teljesen megfelel az inkoherens történetet, mivel fogalma sincs mi az.
Na ők a célközönség.

Előzmény: Stratonicus84 (82586)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82589

Szembejött valahol. Itt egy másik, ahol Lucas elmondja, hogy Obi-wan és Vader nem találkoztak a Mustafar óta:

https://www.youtube.com/shorts/YR_nJdH8C_Q

Előzmény: Jani-wan. (82585)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82588

Jó nagy baromság szerintem ez a kötődés dolog.

Melyik kisgyerek/fiatal nem kötődik valamihez?

Szerintem pont azokból lesznek a jó sith-ek, akik már gyerekkorban is pszichopaták :D

Tjoe Creative Commons License 2023.09.05 0 0 82587

"Miért a túlkoros Sabine-t, aki viszont saját bevallása szerint sem tehetséges ebben?

Nekem egyébként az is furcsa volt, ahogyan Ahsoka Grogu tanítását elutasította – nem akarta tanítani, mert Grogu túlságosan kötődik Din Djarinhez, és az érzelmi kötődés ugye ahogy Anakin esetében is, az veszélyes lehet, és ezt Ahsoka nagyon jól tudta."

Sabine pedig az eltűnt kiscsókához kötődik érzelmileg. Nem kicsit, nagyon.

Stratonicus84 Creative Commons License 2023.09.04 0 0 82586

Valaki egy ahsokás poszt alá a faszbukon azt írta, idézem:

"Valaha látott legjobb star wars film és történet"

(Nem értek egyet az illetővel.)

Mellesleg, ha Jacen egy Jedinek a fia, és Jacen ráadásul maga is Jedi akar lenni, akkor Ahsoka miért nem őt tanítja inkább? Miért a túlkoros Sabine-t, aki viszont saját bevallása szerint sem tehetséges ebben?

Nekem egyébként az is furcsa volt, ahogyan Ahsoka Grogu tanítását elutasította – nem akarta tanítani, mert Grogu túlságosan kötődik Din Djarinhez, és az érzelmi kötődés ugye ahogy Anakin esetében is, az veszélyes lehet, és ezt Ahsoka nagyon jól tudta. Ez eddig oké. De utána meg azt mondja, hogy Grogu menjen el ahhoz a látókőhöz, és ott hívjon magához egy Jedit, aki majd tanítani fogja. Tehát ha másvalaki tanítja, akkor már nem szempont az érzelmi kötődés? Mondjuk ezzel egybevág, hogy Luke tanítása alatt nem akarta Ásóka odaengedni Djarint.

Jani-wan. Creative Commons License 2023.09.03 -1 1 82585

Ez nagyon jó. És bizonyítja azt is hogy Luke nem egy-két napot volt Dagobán.
Honnan szedted elő?
El kellene küldeni dizninek!

Előzmény: Biga Cubensis (82584)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.03 0 0 82584

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.09.03 0 0 82583

El is okádja magát az ember, akkora hullámvasút lett.

Előzmény: kannibál Kovács (82578)
smile64 Creative Commons License 2023.09.03 0 0 82582

Nem, mert nincs benne a valahogy feltámadt Palpi. Továbbá nem fizettem a mozijegyért. Azonkívül az elvárásaim már lényegesen lejjebb vannak, nehezebb alulmúlni őket. Ilyesmi.

Előzmény: kannibál Kovács (82580)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!