Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Viasaton, esténként, amikor a Szex és ny-t hirdetik, melyik zene megy alatta? Ismerős, de annyira bosszant, hogy nem jövök rá ki énekli.
hmm... hát ez télleg nem Jamie Winchester... :D viszont hiába kerestem rá a dalszövegére ("shape of my heart, listen to the silence, I know daddy...") nem volt eredménye... :( hát sajnálom. pedig egész jo zene
Lejött onnan a zeneszám, három napnyi várakozás után. Háááát, nem tudom, elég unalmas, ugyanaz a dob+szintibasszus megy rajta végig, majd' 4 percen keresztül...
Hello megtudná nekem valaki mondani az új győri édes reklámjában hallható eredeti zenének a címét biztos tudjátok az jó kis gitáros szám csak a reklámosok egy kicsit átdolgozták arról a reklámról van szó amikor a család a gabona mezőn piknikel.
Ne haragudj, de eMule-n csak 1 forrásból érhető ez a fájl nemrég óta, az eMule-nál azonban nem lehet tudni előre, hogy mikor kezdődik meg a letöltés, közben gyakran megszakad, hetekig tétovázhat, befolyásom nincs rá, úgyhogy türelmedet kérem. Ha sikerül letöltenem, akkor azonnal küldöm.
Azért szóltam ilyen korán, hogy más is próbálkozhasson a letöltésével.
Nem arra gondoltam.Azt ismerem. Ez az a reklám,mikor teniszezik az apuka, és közben otthon a gyerek elkezdeni mondani,h apa,apa...és felhívják az apukát,h hallja. Nem Jamie W. szerintem.De akkor mi???
elküldenéd nekem légyszi ezt a számot henekken - meet you there mer én nekem nincs meg nkoscso@freemail.hu cserébe én is küldök azt amit kérsz és amit tudok
A Nestlé fagyi (La Cremeria vagy mi) olasz reklám zenéjét ki énekli? Tudjátok, amikor az olacs család hangosan kiabál az asztalnál, mindenki löki a szöveget, de amikor megkapják a mammától a fagyit, mindegyik elhallgat...
köszi, de nem! a Lenny Kravitz-es számra és nem is a Armando Sciascia : Sexy World (Canta Miss Mondo) c. számra gondoltam... hanem annak a bemutatojának h "nyáron is szex és nyú jork" vmi ilyen jo kis pörgős zenéje van. na az mi?
Én azt a számot keresem, ami mostanság a Siesta csoki reklámjának zenéje. A szövege valami olyasmi, hogy "I'm...I'm so in love with you" és egy nő énekli. A Rád vagyok kattanva című filmben is benne volt, csak ott férfi hanggal. Írna mélt, aki tudja, csak hogy minél előbb megkapjam? (megan1@enternet.hu) Köszi:)