Keresés

Részletes keresés

RedRiot Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8681
Biztos nem esett jól neki, hogy ellopták az egyik gitárját, de nem tudom ez mennyire volt különleges darab a számára. Ha az arany Les Pault lopták volna el a bunkók, az biztos hogy a pszichiátrián köt ki szegény...
Előzmény: murray (8680)
murray Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8680

ez igy van de pl a sziget bulin nagyon sokat vállalt. egy csomo szóló volt az övé stb.

pedig féltem h be lesz fordulva az ellopott gitárja miatt

Előzmény: Töfi1234 (8679)
Töfi1234 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8679
Adrian egy kicsit mindig is ilyen zárkózott, magánakvaló volt. Valahogy sosem találta a helyét. Tipikus zseni.
Adamwarlock Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8678
Én arra lennék kiváncsi, hogy Adrian miért rezignált annyira? Tehát, amikor Steve, Dave és Janick beállnak egy sorba, ő szinte mindíg külön áll, vagy jóval távolabb...sohasincs benne az ökörködésben. Nekem néha úgy tűnik, mintha nem is kedvelnék, amit tudom, hogy nem igaz, csak teljesen ez a hatás jön le a merevsége miatt. Vagy csak egyszerűen ilyen a stílusa és kész.
murray Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8677

haver is mesélte h volt ezen de ő ilyeneket nem mondott ő volt benn.

igénytelen volt abszolut. de mint tudjuk Dickinosn akkor akarta megvalósitani önmagát

Előzmény: Töfi1234 (8675)
Rokko_ Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8676

Ja, az a BS buli a Helloween-es Deris hangszálgyulladása miatt maradt el.

Szívás, hogy emiatt Dickinson-t sem láthattuk.

Előzmény: t-m (8674)
Töfi1234 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8675
A Fekete Lyukban volt egyszer Bruce a Picasso idején, egy szál akusztikus gitárral játszotta el a dalokat. Ott voltam, de sajnos nem engedtek be, egyszerűen 6 órakor becsukták az ajtókat és nem lehetett bemenni jeggyel sem. Ez kurva nagy bunkóság volt.
t-m Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8674

"Valaki volt annak idején Bruce valamelyik magyarországi fellépésén? Ha igen, milyen volt?"

Én úgy tudom egyszer lett volna a BS-ben  a Helloween -el együtt, de elmaradt betegség miatt.

Előzmény: Törölt nick (8664)
Adamwarlock Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8673
Pfúúú, szerintem a Metallicás Remember kifejezetten ,,semmilyenre" sikerült. Engem nem nagyon tudott megmozgatni. A Machine Head, az télleg jó lett, de nekem az egész Maiden Heaven albumról az a véleményem, hogy tökéletesen fölösleges volt, annyira egy szám sem sikerült világrengetően jóra belőle. Dream Theater-e To Tame a Land-et meg egyáltalán nem értem, biztos sokaknak tetszik az a szám, de szerintem a Maiden gyengébb alkotásai között foglal helyet... A Numbers from the Beast szerintem egy sokkal jobba sikerült tribute, már csak Lemmy Troopere miatt is!
RedRiot Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8672
Azt feldolgozást még nem hallottam, majd beszerzem. Általában egy tribute válogatáson van két-három jó feldolgozás, a többi a felejthető és a szar között skálán van. A legújabb asszem Kerrang féle tribute-ról a Metallica Remember Tomorrow-ja tetszik a legjobban. Fogták a szóló alatti jó kis headbangelős riffet, és abból hegesztettek a szám végére egy igen ütős outrót. Nagyon jól működik.

Tetszik még arról a lemezről a Hallowed a Machine Head előadásában is, de ott nem nagyon nyúltak bele a dalba, csak profin eljátszák.
Előzmény: BahnScorper (8671)
BahnScorper Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8671

Az Early Days turné előtt is voltak pletykák, (vagy a hivatalos oldal "Diary" rovatában olvastam, erre már nem emlékszem) hogy próbákon gyakorolták a Flight Of Icarust, de végül nem került műsor a lassú tempója miatt.

Az elsőszámú gyanúsítottam Steve: anno a LAD kapcsán sokszor elhangzott, hogy az Icarust azért nyomták olyan gyorsan, mert Steve szerint túl lassú volt. A lemezen hallható változatot sosem szerette, Adrian és Bruce sokáig győzködte, hogy ez a szám akkor üt, ha lassan, döngölősen játsszák.

Aki hallotta a Nuclar Blast-féle Maiden tribute-ot, annak ismerös lehet, hogy a Tierra Santa úgy dolgozta fel ezt a számot, hogy lassút csinált belöle, aztán a végére egy Fear Of The Dark szintü ugrálós begyorsítást. Sokkal megkapóbb, mint az eredeti változat... olyan lélek van benne, ami valahogy az eredetiben nem!!! Ha a Priest is megcsinálta a belassítást a Diamonds And Rust-tal, akkor a Maiden is megtehetné ezt...

Előzmény: RedRiot (8646)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8670
DVD és FLAC? Hmmm, odafigyelnek a minőségre is akkor. Persze ha alapból gyenge a minőség, akkor hiába van FLAC-ban. :)
Szóval rengeteg Maiden... Türelmes leszek! ;)

A Scorpions a másik nagy kedvencem és nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg, hogy esetleg arról tudsz, hogy amikor együtt léptek fel egy turnén, arról van vajon felvétel? Képanyag lenne jó, mert ( szintén a könyvben olvastam :) ) bementek egymás előadására poénkodni. Ó, mit meg nem adnék azért a koncertanyagért DVD-n!

"Szeptember 12-én volt az utolsó koncert a Scorpionsszal Portlandben. Klaus Meinéék a Drifter alatt felmentek a színpadra, és összekötötték Bruce kezét, hogy ne tudja megtapsoltatni a közönséget. A Maiden tagjai válaszképpen a Scorpions-szett végén törülközővel a fejükön jelentek meg - szemük elé villát tartva -; utalva ezzel a Blackout lemezborítójára." :)
Remélem nem haragszik meg érte az író, hogy ezt a rövid részletet beírtam.
Persze mindkét banda teljes koncertje érdekelne, nem csak a két "incidens". :)
Előzmény: Törölt nick (8666)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8669
Ismét csak a Headbanger! 4992 Ft. Remélem van is nekik. Ma még beszabadulok hozzájuk! :)
Előzmény: Törölt nick (8665)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8668
Jaj, könnyesre nevettem magam! :D Ismerem a felvételt, de olyan régen láttam már!
http://www.youtube.com/watch?v=uS7W-OiPwjo

Az élő zene varázsa! :D :D :D :D :D :D

Imádom őket! :D Adrian vajon miért nem társult a többiek bohóckodásához? :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8667
Maiden anyag RENGETEG van rajta! .-)))
Előzmény: Törölt nick (8663)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8666
Tehát, ahogy mondtam, meghívó nélkül lehet rá feliratkozni. teljesen ingyenes a részvétel rajta. A lényeg az, hogy kizárólag kalóz hang és képfelvételeket lehet rá feltölteni, hivatalos felvétel feltöltése szigorúan tilos, azonnal eltávolítják a feltöltővel együtt. Írják is, hogy nem akarnak anyagi kár okozni senki művésznek. Természetesen rádió és tévé felvételeket is találsz rajta,nemcsak koncerten rögzített hang illetve képanyagokat. Ja, a kép dvd, a hang pedig flac formátumban van fenn. Nagyon sok csemegét találtam, főleg azon lesett le az állam, hogy dél-amerikai tévék milyen mennyiségben rögzítettek ott koncertetző rockzenekarok bulijait. Szóval, türelem!!! :-))
Előzmény: Törölt nick (8663)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8665
Szerintem nem veszélyes az ára, hogyha meg akarod venni. Én nem láttam sehol sem öt és fél rugónál drágábban, de volt ahol négyezerilencszáz volt.
Előzmény: Törölt nick (8662)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8664
Az az én nagy bajom, hogy az igazán nagy kedvenceimtől amit csak lehet, eredetiben szeretek megszerezni. Most meg bajban vagyok, mert ennyi mindent nem tudok egyszerre megvenni, mint amiket szeretnék.

A Jútyúbon nézelődtem és meghallgattam többek között a Hell No-t is Bruce-tól. Kedvet kaptam a Balls to Picasso-hoz, pedig már régóta kerülgetem, valamiért nem volt kedvem meghallgatni. Most hallgatom másodjára! :) Nagyon tetszik! Miért nem hallgattam hosszú éveken át? Komolyan mondom, hogy nem is értem magam... Az az érdekes, hogy sok dalszöveg teljesen automatikusan jött belőlem, pedig már tényleg vagy tíz éve nem hallgattam meg, ha nem több.

Valaki volt annak idején Bruce valamelyik magyarországi fellépésén? Ha igen, milyen volt?
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8663
Köszi, így bejött a weblap, de bőven 100000 fölött vannak a regisztrált tagok. :( De kitartó leszek! Sok Maiden van rajta? Mesélj egy kicsit léci, hogy mik! :)
Előzmény: Törölt nick (8660)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8662
Köszi a linket! De az az igazság, hogy erre eredetiben vágyom! :) Ezen a kiadványon van rajta a Behind the Iron Curtain dokumentumfilm is, amire írod, hogy kétszer olyan hosszú, mint eredetileg volt? Ez az a hosszabb verzió amit Polgár Péter is említ a könyvében? Te jó ég, te jó ég! Valaki kobozza el a pénztárcámat, mert nem állok jót magamért! ;D
Előzmény: Törölt nick (8658)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8661
Nekiláttam annak is, de az is kissé nagy falat nekem, így leállítottam. :( Majd a barátomnál letöltöm. Már tötti lefelé az "Albatross"-t. Amikor elmegyek érte, befűzöm, hogy ugyanmá' szedjük le azt is. :))

Ja, azt nem is írtam, hogy poén volt a megszakítás a Number-ben! :D Csodálkoztam is, hogy hol a többi része? :DD
Előzmény: Töfi1234 (8657)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8660
Nem meghívós, egyszerűen fel kell iratkozni. Akkor ezt a címet próbáld meg: http://www.dimeadozen.org/index.php
Előzmény: Törölt nick (8654)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 8659
Pedig bejön. Egyébként fel kell rá iratkozni, csak egy kicsit türelemjáték, mert ha eléri százezer felhasználót, akkor nem enged fel. Én annak idején három hétig kísérleteztem, mire sikerült. De nagyon megérte.
Előzmény: Törölt nick (8651)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8658
Nekem ez eredetiben van meg. Tavasszal jelent meg a DVD a 85-ös Long Beach bulival plusz egy Bonus dvd-vel, sok érdekességgel. Próbáld ezt meg.
Előzmény: Törölt nick (8652)
Töfi1234 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8657
A videót érdemes még megnézni. Igaz, hogy csak részletek vannak a nótákból, de rendes kevert sztereo hang van rajta. Hamarosan fel fog kerülni ugyanez jobb minőségben, meg egy bűvített verzió is, amin mind a 46 dalból van egy kis részlet, ami elhangzott a szülinapi bulin. Annak mondjuk csak sima kamerahangja van, de érthetően szól az is.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8656
Köszi, már megleltem a letöltéseket. :) A Wasted Years volt az első amit letöltöttem. :)
Nagyon szuper!
Töfi1234 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8655

Köszi! Örülük, hogy tetszik! Itt találsz egy kis nézni és hallgatnivalót, ha érdekel a dolog:

http://www.ironmaidnem.hu/hun%2006%20letoltes.htm

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8654
Ja, ez meghívós torrent oldal? :( De elköltözött egyébként erre a címre, igaz? http://easytree.org/
Jól nyomoztam?
Előzmény: Törölt nick (8651)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8653
Aztaleborultszivarvégit! Már tuti, hogy 26-án az Orczy-kertben leszek!
Dobtam egy hátast! http://www.youtube.com/watch?v=9UBx8GzGLzM
Minden elismerésem Töfi! A többieknek is természetesen, kiváltképp az énekesnek! Az 53-dik másodperchez visszatekertem egy párszor... :O Még mindig keresem az állam, úgy leesett... Bocsi, de ekkora profizmusra nem számítottam. Azt hittem csak úgy zenélgettek Maiden dalokat, erreföl nézem, hogy külföldre is jártok koncertezni... Huhh... Tuti megyek az Orczy-kertbe... Jaj... nem térek ám észhez...
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.17 0 0 8652
Honnan lehet ilyeneket szerezni? Torrenten nincs, meg máshol sem találom. Vagy nem netről vannak?
Előzmény: Törölt nick (8638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!