Keresés

Részletes keresés

sasanz Creative Commons License 1999.07.20 0 0 126
Egy hete sem lehetett, s egy ember enegem keresett. Nem e helyt, de egy bereteszelt helyen, melybe eszetlen embereket tereltek be. Te lehetsz ezen ember, mely engem kersett. Merre lelsz kellemes perceket, merre lesz heves nedveknek medre? Kenese mellett merre? Ne neheztelj de kedvenc szellemed Szepezdre megy. Nem errefele leszel te kedveseddel egyetemben?
Bonobo Creative Commons License 1999.07.19 0 0 125

Kedves ember cseh neveddel!

zeneteremben kellemeseket csevegtem Veled, nem felejtettem el. Egybeesnek egyebek veled: helyemet emeltetem mesteremberekkel, s te tervekkel kereskedsz. Zene kellemes lelkemnek, s Te sem veted meg, s szerkezete teljesen eszedben! Nyelvet szeretem; s e teremben leltelek. S te webhelyet szerkesztesz, ez sem lep meg, mert ezzel keresem kenyerem...

B.

Előzmény: Hacsek (123)
Bonobo Creative Commons License 1999.07.19 0 0 124

Kellemes mese!

Megjegyzem velem ez esetem (eltelt hetet befejezve) rendesen megesett, nem mese. Esetleg egy cseppet lett megfejelve meg nem esett elemekkel...

B.

Előzmény: kisferó (117)
Hacsek Creative Commons License 1999.07.19 0 0 123
Kedves ember kend,
de nekem nem lehet tespedve hevernem egy medence mellett, mert hetente rendszeresen egy web-helyet kell szerkesztenem, mely egyetlen emberre tervezett cselekedet, elmennem nem lehet.

De kendnek megengedem, zeneszeretete szerfelett rendes, nemde? Legfeljebb egy hete eshetett, keresett egy nehezebb feleletet, egy nevezetes zeneelemet fejtetett meg velem.

Előzmény: Bonobo (114)
mozzar ella Creative Commons License 1999.07.19 0 0 122
Ez rendben, de mely ember esze teremtette?
Előzmény: gargoyle (120)
Siraso Creative Commons License 1999.07.19 0 0 121
Hehehehe. tetszenek nekem eme nemesen szellentett eszmehegyek melyeket kedves Benebe et klejne Ferenc emberek keze eredeztette.
Szellemes ! Persze meglettem .Egyre epedek teremben emberekkel egyett erbejtelek, DE next we-ek megyek le kellemes helyre rengeteg emberrel , kedvesemmel s lesznek kellemes percek Kenese mellett egy helyen rengeteg nedvvel...
gargoyle Creative Commons License 1999.07.19 0 0 120
a tartalma: hatvanhat magyar tamtaram...
mozzar ella Creative Commons License 1999.07.19 0 0 119
Serkenj elme-versenyre melyet megnyerheszt! Percet egyet se vesztegess, eszperente leleted e WEB-helyre tedd!
Restellem, de jegyzetem (lent) egyetlen eszme-rendszert elemez. Ezt nem terveztem-szerkesztettem… ez lett!

Egyes:

Mese, mese, meskete,
Gyermekekhez jer este!
Fennen nevezed kezed ezermesternek,
de tetted leleplez, jelmezed elveszted.
Leveles eledel kedvenced,
csemege neked, melyet
meg nem keresel, de elveszel,
s ez lesz veszted!

Kettes:

Egyszer leledzett embert rejt e vers,
teste messze, lelke e helyt.
"Ejfel" nyelve lett kenyere,
szelleme e nyelvben lelt testre.
Kedvence lett nemzeteknek,
neked, nekem, s gyermekednek..
Rengeteg mese melyet keletkeztetett
szelleme, s keze…
szedegetted egyre, teszegetted rendbe,
de nem tetted le este.
Jellegzetes rege: embert rejt tenger -
nem e fejben serkent, de vele
mese kerekedett.

Egyes meg kettes egyszerre:

Nem rendes gyermek: jeles ember, neve Ferenc,
teremtett gyermeket s esetet,
mely Pesten elevenedett meg.
Nem egyetlen elem,
melyet meg kellett venned,
s fejedbe kellett verned egy helyen.
(E helyet megnevezve,
szeptemberben rengeteg gyerek
szeme rettegve rebben.)
Nevezett gyermek (Ferenc szerzete)
nem lett szerencse kegyeltje
egy levelekkel tele kertben,
melyet jelenleg egyetem mellett lelsz.
E kertben menthetetlen helyzetben
jeges helyen kelletlen feredett,
s lelke mennyekbe emelkedett.

S befejezem:

Neve fergeteges eszeperente,
mert ez eleje (megjegyzem: egyebeknek ez keresztneve!)
s persze ennen keresztneve.
Nemzetem legjelesebb mese-mestere
gyerekeknek szerkesztett,
s teremtett elemeket.
Keze lejegyzetelt remekbe vett mese-elemeket,
melyek nemzet-nyelvben el nem csendesedtek.
(Ehhez vett tettet neves zene-mesterek cselekedtek!)
Jellegzetes mese-szerepek:
hercegek, jellemes és jellemtelen emberek,
ember-jegyekkel felfegyverzett nem-ember egyedek:
egerek, verebek, stb.
Egyetemes jegyzete hetvenhetet szerepeltet,
s nem ezeregyet.

gargoyle Creative Commons License 1999.07.19 0 0 118
Elkeseredtem egy keserves este, mert eme hely nem szerepelt eleget legfeljebb mely esetekben kezem esett eme fekete teremnek s rendre megleltem eme jeleket, melyek megfeleltek, de ez nem tett eleget…
de nem kell keseregjek, mert eme csevej mesteremberek, melyek e helyt leledzenek megszerettettek velem egyes jeleket, melyek - s ezt meglepve kellett felfedeznem - lehetetlennek tetszett helyeken megjelenhetnek egyszer-egyszer.
ez egyszerre rendet teremtett lelkemben, s elrendeltem, meg kell termelnem nekem rendelt keresetlen jelhegyemet, melyet jelenleg megtermelek, s elhelyezek...
emberek, rengeteget nevettem, mert csevejetek rettenetesen tetszett
ezen szellemben tegyetek...

ma paraj s karaj kaja van a bankban
hatalmas nagy hasamba akartam s parajt-karajt raktam s azannya, hasamban hatvanhat lapaj magyartarka varangyak randa sarakat dagasztanak...ajjjaaaaaaaaj!!!
A ragyafarkas falja agyadat! A szarnak zargatsz, hasam? - szavaltam, s a karajt fagylaltdarabbal lapajgattam…
a francba, barna talajra ragadt a fagylalt, s azzal a falra tapadva - gatya magasra - a kaja fajtalan garmada a hasamban - ama ablaktalan kamra amarra van
aaaaaaah, csak tartsam magamat...
s araszra araszt... hajamat szaggatva a falat kapartam s hatalmas aljamat a kamra ajtaja takargatta.
Zavartalan magamra maradtam... s azzal rajta, lambada a farban, s tarka salakanyaghalmazt patakban, majd darabban s nagy farzajjal akaratlan a szarkatlanba raktam...a halaknak adtam...rajta, zaba-zaba!
A szavak garmada alkalmatlan...
ganajmalac-szag van, s ma hatalmas adag szart barkasra rakhatna alantas kaszt tagja...

kisferó Creative Commons License 1999.07.19 0 0 117
Kacagtam rajta! Hadd haladjak, agyam hajt:

Tavaly Qatarban nyaraltam. Halad arra magyar anya magzatja valaha? Qatar madara a karvaly. Barna salak takarja. Barakkban laktam, rajta lakat. Marha nagy ablak, vastag falak. Balra agarak szaladtak. Tarka macska dagadt farkat nyalt, s vakart: balha harapta. Allah hatalmas, szavalta az arab gazda, Anvar. Azt akartam, barna maca dagassza hasam. "Maga fantaszta!"- kacagta a gazda.
Zaj fakadt: hat paraszt kaparta a talajt. Majd hajbakaptak. "Maga malac fattya!"- hadarta a vajda.
Hazaszaladtam.

P.S.: Gaz halandzsa. Sajna, Qatart bajba kavartam. Akaratlan!

Előzmény: Bonobo (116)
Bonobo Creative Commons License 1999.07.18 0 0 116

ÖN - ÖFF-ön röhögök, többszörös gyönyör! Röhögök önön. s ön? Kölcsönös?

Közlöm, ö-t rögtönöznöm ötszörös görcs, gyötro"döm, könyökölök söröm fölött. Föltölto"döm sörömto"l, s pötyögök önnön fo"mro"l:

No" s vo" (vo" s no"m közös o"sto"l jött) közös jövo"ro"l döntött. Öröm! Több vo"höz/no"höz köto"do" lökött kölyök pörög, sört hörpöl, csörög. Öntök, többször töltök löttyöt ökörködo"k között, lötyögök, s lo"n öt! köszönök, följövök, s do"lök föl rögtön.

No"m fölkölt, fo"m pörög, ködös, sörto"l go"zös. Ho"börgök, ösztönöm ho"zöng, döglo"döm. Csönd! -- dörmögöm. O" csökönyös: -- rögtön jöjj! öltözködj, törölközz, ködmönöd föl! O"söd jön! -- s tölt ho"n fo"tt löttyöt.

B.

Előzmény: kisferó (115)
kisferó Creative Commons License 1999.07.18 0 0 115
Ön gyönyörködött szösszönötömön? Öklöm örökzöld gyöngyöt körmölt? Köszönöm! Örömömto"l fönt röpködöm, fölho"k között körözök, s rögös földön lo"dörgök!
Előzmény: Bonobo (112)
Bonobo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 114

Lehetetlen nem megjegyeznem, kettessel lentebb jegyzett szerzet rettenetes szerencse gyermeke lehet, mert rendes embert s mestert szerzett, s ez elvben lehetetlen cselekedet.

Nem lehetetlen elvben, de keveset lelhetsz, nem hemzsegnek.

S te, kedves ember merre leszel-e melegben? Terveket tedd le, felejtsd mestereket medence mellett!

B

Előzmény: Hacsek (110)
mozzar ella Creative Commons License 1999.07.16 0 0 113
Nemem gyenge embert (egyes helyeken (egzemple: Fe-megye) nem embert jegyez, de megesett velem: mert nemesb helyre lelkesedtem, nekem kellett mesterembernek nevezett Mekk Elekekkel egyezkednem, s veszekednem. Brrr... testem teteje lett egyszerre kese!
Eszme csere:
Remek hely ez! Emberek nem hetvenkednek, fegyelmezetten elcsevegnek. Kedvencem lettetek!
Bonobo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 112

:-)))))

O"szro"l rögtönzött tömör gyönyört ötlött Ön! Könnyzök örömömto"l! Ön költo"! Köszönöm...

Bönöbo"...

Előzmény: kisferó (109)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 111
Kedves ember, neved eredete nem cseh? :)
De ne veszekedj rendetlen mesteremberekkel. Szerezz be egy rendes ebet, se engedetlen mestereket ezzel fenyegess. Egyszerre nem hevernek, s tehetetlnekdnek!! De tesznek-vesznek ezerrel!
Hacsek Creative Commons License 1999.07.16 0 0 110
Lehetetlen nem megjegyeznem, kettessel lentebb jegyzett szerzet rettenetes szerencse gyermeke lehet, mert rendes embert s mestert szerzett, s ez elvben lehetetlen cselekedet.

Szemben ezzel fertelmes rendetlen mekkmesterek rengetegen leledzenek, melyek heteket helytelenkednek, nem emberesen cselekednek.

Ezer esetben lehetett megszenvednem, melyekben tervekben lefektetett elemeket, jegyeket s jegyzeteket nem rendesen jegyeztek meg, ellenben tettek rengeteg fertelmes egyebet.

Ezen esetekben nekem kellett ezen rendetlen emberekkel veszekednem, mert nekem e tervek jelentenek kenyeret. Meg kell jegyeznem, nem szeretem e jeleneteket, mert jellemem nem e perekre termett.

Legyetek rendesek velem, Emberek!

kisferó Creative Commons License 1999.07.16 0 0 109
ÖFF

O"szön görög, s török röghöz kötöm jövo"m, körköröst döcögök bo"rök között, sört hörpölök (csöppöt ho"zöngök), ho"t kötök bo"römhöz, kölyköm dögönyözöm, ördöngös fo"nököm fölödöm :), s rögtön jövök.

ÖN

sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 108
ezt nevezem
Előzmény: Bonobo (107)
Bonobo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 107
Heteken, s heteken kerestem mestereket melyekkel helyemet rendbeszedethetem, s jelentem szereztem rendes embereket. Emberek, melyeknek ezek helyeket rendben befejeztek, rendre kellemeseket jelentettek! Ezen heteket ezerszer megnyertem menten belekezdtek! Teljesen megleptek, reggelente rendesen megjelennek, tesznek, vesznek, nem vedelnek, este rendet tesznek, elmennek.

Egy emberrel kell egyezkednem, s ez mestereket, embereket, elemeket, rendben megszervez, s melyben megegyeztem, rendesen befejeznek! E helyemet nem egy hete kezdtem el, s nekem sem lehet ezekre keseregnem! Terveket egyeztettek, levertek ezer esztendeje feltett repedt kereteket s mennyezetet, s helyette rendben remeket tettek fel! Mely tettekbe belekezdenek, sebesen befejeznek, de rendesen s SZERVEZETTEN! Nem kell rengeteget jelen lennem, hetente egyszer-egyszer meglesem rendben mennek-e. Egyszer egyszer ez meg ez nem tetszett, de menten rendbe lett szedve, nem kekeckedtek.

Persze nekem sem lehet tespednem, mert szememnek kedves tereket nyerjek, ehhez nekem nejemmel rengeteget kell tennem. Kell ezer elem s csempe, s nekem kell megkeresnem melyek tetszenek. Ehhez persze nekem kell ezer csempekereskedelembe elmennem s szemezgetnem.

Szerencse, mert ezen hetek nem kellemetlenek. S lehet, kezdetben elmerengtem, esetleg kevesebb stexszel mestereket s embereket nekem szerveznem sem lehetetlen, s e szervezetnek tejelnem nem kell, de nem! Nem lenne kevesebb egy centtel sem, mert ezek szerkezetelemeket, szereket kevesebb ezressel szereznek, s nem kell tehetetlen mesteremberekkel szenvednem, s szerkezeteket ezerszer meg ezerszer leveretnem s leszedetnem, e szervezetlen tettekkel ezreket (s esetleg ezerszer ezreket!!) elvesztegetnem. S nem lehetetlen, szervezetem ebbe belebetegedne...

Emberek! egyebet ne tegyetek: keressetek rendes embereket, ez nem lehetetlen! Ezzel kell kezdenetek, s erre ne legyetek rest, tegyetek fel heteket s heteket! Ne kezdjetek bele, emberetek melyre nem kevesen kellemeseket jelentenek ("reference" lenne neve tengeren keresztbe :D) ne lenne!!!

B

Előzmény: Stuxi (102)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 106
Egyszer egy hetet szenvedtem, mert nekem s nejemnek kellett lefestenem egy helyet, melyben eszek. Elegem lett.
Stuxi Creative Commons License 1999.07.16 0 0 105
Rengeteg nemes szerkezetet kezemmel szersztettem s evvel rengeteg stexet mentettem meg. Festegettem , derejet vezettem be, szerkezetet mej nedvet vezet el lefektettem, de nem egy esetben mestert kellet szereznem, vesztemre....

St

Előzmény: sasanz (104)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 104
Elfeledtem ezt: de ezen emberek zsebe, mely stexet :) rejt, feneketlen.
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 103
Ne rendelj mestereket, mert ezek feszt vedelnek. Elhevernek, s rendelnek: Reggelre hetven ser! este meg rengeteg kenyereret termelnek be. De egy sem tenne erre egy szeget sem!
Előzmény: Stuxi (102)
Stuxi Creative Commons License 1999.07.16 0 0 102
Ember !
Legyen e tettekhez rengeteg kedved! Nekem kedvemet szegte rengeted esetlen , tehetetlen "mesterember" melyek helyet nekem kellett szenvednem.
Előzmény: Bonobo (100)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 101
Hetet kell hevernem (este) kerevetemen, s elmegyek egy remek helyre. E helyen rengetegen lesznek. Meg lesznek remek hegylevek (kedvencem veres), meg lesz zene-zene-zene (Dresch), melyre kedvesen lejtenek lengyelek, lettek. De e zene nem lelketlen szerkezeteken kel, de emberek lelke, s szellem lesz benne.
Bonobo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 100

Rebegjetek nekem, e melegben elmenetelt terveztek-e? Nejetekkel, kedvesetekkel egy medence mellett leheveredtek, esetleg tengerhez mentek? Messze repkedtek s szent helyeket kerestek fel? Meglehet, kerekeztek egyet, esetleg evezgettek nem messze (persze lefele :-))?

Nekem elmennem ez esetben nem lehet :-(. Vettem egy helyet melyet rendbe kell szednem, festetnem, meszeltetnem, ezzel rengeteg teher lesz. Ehhez emeletet szerkesztek, legyen rengeteg hely! Vennem kell szegletes elemeket, melyeket e helyre le (s nedvesebb termekben fel) kell tetetnem, elemeket melyek meleget lehelnek, s szerkesztek lenn termet melyben kerekes szerkezetem fedett helyen lehet.

E hely nem egy szegmense egy emeletes rettenetnek, e helyen kertem lesz! E helyen nejemmel, s gyerekekkel kellemesen ellehetek!

Kellemes estet nektek, levelezzetek!

B

Előzmény: gargoyle (95)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 99
Gyere, s vedd el te lelketlen. Teeeeeeeeeee, vermekbe teszel embereket fekve, s lelked sem eseng egy elesetthez sem. D ezt megemlegeted!! Gyere kedves, s rettenetesen megveszekedett(de nem nekem) ebem. Nesze, legyen e kegyetlen ember feneke neked eledeled! Edd meg, beledbe tedd!! Sebesen erdej, hejj, hejj!!!!
Siraso Creative Commons License 1999.07.16 0 0 98
Egy szellemnek kellemes mert kellemetlenebb lehet ezzel ne, kedvedre tettem vele.Ejnye . Eszed el kellene vennem ne tedd velem ezt.
Előzmény: sasanz (97)
sasanz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 97
fejvesztve kell repkednem
de nem e szervemben rejtettem el eszem, s te ezt nem sejtetted:))
Előzmény: Siraso (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!