"Permanensen végeznek ilyen kísérleteket, még ha nem is tervezetten, hiszen ha igaz lenne a feltételezés, a vas itt gyűlne össze az űrállomáson, az alumínium ott, stb."
Persze egy űrállomáson nem hagyják, hogy a dolgok szabadon lebegjenek, mivel az sok problémát képes okozni. Ezért az űrhajósokba ösztönszerűre "beleverik", hogy minden nemhasznált dolgot abban a pillanatban rögzítsenek valahová, hogy "lerakják" a kezükből.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az apró szemét rögzítve lenne az űrállomáson. Így viszont a kajamorzsák meg az elvesztett fém alátétek meg csavarok szükségszerűen az űrállomás más-más pontjára kell, hogy sodródjanak ha és amennyiben van anyagminőségtől függő eltérés súlyos és a tehetetlen tömeg között. Tehát ha Szász uramnak igaza volna, elég lenne az űrállomás Föld felőli meg azzal ellentétes oldalán összeszedni az odagyűlt szemetet takarításképpen.
Igen, tudom és éppen magam vetettem fel az adott pontosításokat.
Viszont akkor is maradtak egyértelműen, tudománytalan dolgok benne.
Ugye az egyikre egy mémképopel hívtam fel ironikusan a figyelmet.
Amibe azt pedzegetem, hogy ha a c állandó, akkor annak a négyzete is állandó, azaz egy konkrét szám. Most mértékegységet lehet hozzá írni, de ami ÁLLANDÓ az nem lehet egyszerre VÁLTOZÓ is. Ez anomália.
Permanensen végeznek ilyen kísérleteket, még ha nem is tervezetten, hiszen ha igaz lenne a feltételezés, a vas itt gyűlne össze az űrállomáson, az alumínium ott, stb.
Gábor, nem viszed te túlzásba ezt a mentális betegséget?
Mert úgy látom, hogy szerinted mindenki beteg, egészséges lélekkel rendelkező ember számodra nem is létezik.
Szerintem viszont ez többnyire nem betegség, mindössze arról van szó, hogy más-más lelkülettel rendelkezünk. Ezt pedig az életünk során összeszedett tapasztalatok, az élményeink, a tanult viselkedési minták, vagyis az előéletünk határozza meg. Ebben szerintem vajmi kevés szerepe van az öröklődésnek.
Nem is a relativitáselmélethez van köze, sokkal inkább a szubjektivitáshoz.
A relativitás fogalmát sem szabad összetéveszteni az einsteini relativitáselmélettel.
Ezen a téren még lenne mit fejlődnöd.
"Tehát tudom mi játszódik le benned."
Nem hiszem, hogy tudod.
Az én könyveim mindenképpen meg fognak jelenni, a te közreműködésed nélkül is.
A net-függősséggel egybekötött, mások üldözési és fikázási mániája is egy mentális betegség. Tehát ez is relatív, mert van üldözési és üldözhetnéki mánia is. Tehát a relativitás még az emberi magatartásban is detektálható. Tehát nagyon nem helyes a teljes pályás letámadásod.
Off:
Ok neked van egy totojázási zavarod és ez egyértelmű, nekem más van, Amurnak meg megint más.
Szászt és téged is egyértelműen üldöznek az üldözhetnéki mániások. Azaz az mémzombik. Ezt csak azért írom, mert ha megérted, hogy betegek, akkor a te helyzeted is javul és hamarabb és még is meg lesz írva az a könyv. Amin jómagam is 20 évet totojáztam. Tehát tudom mi játszódik le benned. Ja és ez tudományos adat: az emberi mentális zavarok többsége genetikai, azaz öröklött jellegű. Ja és a többsége nem is gyógyítható. Meg kell tanulni együtt élni vele és kezelni.
A tanulatlan hülyegyerekeknél menő az évtizedeken keresztül ígérgetés bármi érdemi teljesítmény nélkül.
Meg persze a szemtelen visszapofázás, ami viszont mindenki számára rejtély hogy mire is alapozza a delikvens, hiszen töküres a keze, és bármi általános iskolát meghaladó végzettséghez síkhülye volt hogy abszolválja. (Az általános iskoláról meg tudjuk, hogy a legostobábbakat is átrugdalják rajta, csak hogy huszonévesen ne rontsa az oktatás színvonalát sokszorosan bukott huligánként a hátsó padokban ülve.)
"De neked nemcsak elkerekedik majd a szemed, hanem még ki is esik, ha nem vigyázol. ;)"
Valahogy ettől nem rottyantottam bele a kisgatyámba.
Úgy vagyok vele, hogy aki évtizedeken keresztül ígérget csak, és semmit nem produkál, az csupán hangember papírtigris. Féljen tőle az, akinek két anyja van, a Géza meg a Béla.
Pártunk és kormányunk is mindig a következő évre ÍGÉRI a csodás "visszapattanást" és a tejjel-mézzel-folyó-kánaán gazdasági növekedést. Már vagy öt éve folyamatosan.
Te profibb vagy, te már több évtizede ígérgeted, "Hogy majd jövőre! Elkerekedik a szemetek, olyan zseniális lesz!"